MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam jeszcze większy brzuch i właśnie taki od góry, ale są dni kiedy układa mi się trochę inaczej, nie wiem jak to określić.. zastanawia mnie to czemu, bo na tym etapie chyba jeszcze nie powinno tak być. Albo to te moje 4,5 kg tak falują
a z jakiej wagi startowalyscie? Ja przy 170 ważyłam 62 wiec w normie, ale zawsze tłuszcz mi się na brzuchu bardziej zbieral
-
Karolllla wrote:Ja to od wczoraj świruje, brzuch mi wywaliło tak nagle, waga też skoczyła w ciągu jednego dnia 1 kg w górę i zaczynam panikować, że rosnę 😳
Karolllla lubi tę wiadomość
-
Ja mam wrażenie że w każdej ciąży zaczynam tyć zaraz po zapłodnieniu :] nie jestem grubej kości, własciwie wcale nie jestem jakaś pulchna bo z reguły utrzymuje wagę w normie ale jak zachodze w ciąze (obecnie trzecia, stan dzieci- jedno) to powoli zamieniam się w bańkę- wstańkę
-
https://naforum.zapodaj.net/5e7b258bef23.jpg.html
U mnie taki brzuszek jest na rano a w ciagu dnia piłka sie robi. Przez ubranie juz widać że coś tam jest. Mam 174cm i 65kgWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 17:42
Bona lubi tę wiadomość
-
Jest zdrowa!!!!! Dżizas Krajst, ale mi ulzylo....
Jedynie co, to lekki zawód u nas obojga, że jednak dzewczynka, bo mąż caly czas chciał chlopaka, a ja mimo że wolałam dziewczynkę, już się przyzwyczaiłam do myśli o chłopaku. Jednak wstręt do mięsa oznacza dziewczynęNAJWAŻNIEJSZE że zdrowa.
Takmala, Endi1990, Ajka, PattisonBM, Andzia86, Niki2803, Karolllla, aga80, kasia_1988, Bona, sayuri, MIMI, Jeffcia, Jeheria, lilly., wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
-
szatanka wrote:Jest zdrowa!!!!! Dżizas Krajst, ale mi ulzylo....
Jedynie co, to lekki zawód u nas obojga, że jednak dzewczynka, bo mąż caly czas chciał chlopaka, a ja mimo że wolałam dziewczynkę, już się przyzwyczaiłam do myśli o chłopaku. Jednak wstręt do mięsa oznacza dziewczynęNAJWAŻNIEJSZE że zdrowa.
-
Mówiłam, że czekam na dobre wieści...2020
2023 -
Szatanka SUUUPER info...dziewczyny opanowaly maj...
Kasia jak badania?
Odebralam pudla ciuszkow jakie slodziutkie malutkiePatrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualnyJa dzisiaj miałam prenatalne. 😊
Ale ogólnie był pracowity dzień. Bo oglądaliśmy żłobki.
Narządy na swoim miejscu i wszystko ok. Serduszko(zastawki) - dobrze działają.
FHR 166
Kość nosowa widoczna.
NT - 1.17
Przepływy w tetnicach macicznych - ok.
I po wyrostku lekarka przewiduje dziewczynkę. 💓😊Andzia86, Ajka, Takmala, Endi1990, Niki2803, Jeffcia, Jeheria lubią tę wiadomość
-
No,no, Bona, fajny już ten brzuszek. Ładnie ci będzie w ciąży:)
U mnie też już trochę brzuszek jest,ale na razie bez szału (no chyba że po obiedzie:P).
To co się na pewno zmieniło w tym tygodniu (15 tydz.), to bulgotanie w brzuchu, wcześniej bardzo sporadyczne,teraz już bardzo częste.
No i niestety dziś chodzę z bólem gardła, oby się nie rozłożyć kompletnie.34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
A Paula Sorry 🤪🤪
Cos mi sie pokicialy nickiWybacz
Ciesze sie ze wyniki tez dobre.
Te wozki drogie som ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 19:06
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -