MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolllla wrote:Przybrałam tylko 2 kg ale zbliża się magiczna 6 z przodu i wpadłam w panikę hahahah No i brzuch mam serio już bardzo widoczny.
ojej ja ostatni raz 5 z przodu miałam jako dziecko... teraz przy 5 z przodu to u mnie byaby niedowaga raczej patrząc po BMI... a biorąc pod uwage moją budowę -skrajne wycieńczenie...
2020
2023 -
kasia_1988 wrote:Hej Kochane. Chyba już jako ostatnia z nas mam dzisiaj prenatalne na 16.45. Trzymajcie za mnie kciuki .
Nie ma mnie na liście A poprzednio byłam proszę o wpisanie. na 28 .05 mam termin 😁
Trzymam kciukikasia_1988 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Ajka wrote:ojej ja ostatni raz 5 z przodu miałam jako dziecko... teraz przy 5 z przodu to u mnie byaby niedowaga raczej patrząc po BMI... a biorąc pod uwage moją budowę -skrajne wycieńczenie...
Ja trzymam wagę od wielu lat dlatego nie ogarniam jak idzie w górę, a z BMI całe życie mi niedowaga wychodzi jakaś bzdura bo o tym nie mam mowy, przez to kiedyś nie mogłam oddać krwi jak przyjechał autobus z banku krwi -
Ja 5 z przodu też nie pamiętam, ale na pewno wyglądałabym źle:).
Przyszła wiadomość, że jest wynik nifty. Ale jestem tak potwornie zesrana, że otworzę z mężem, jak wróci z pracy.
kasia, kciuki za prenatalne!
Ach, i kupiłam całkiem fajną i rozwojową kurtkę. W carry jest przecena -50%.kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
szatanka wrote:Ja 5 z przodu też nie pamiętam, ale na pewno wyglądałabym źle:).
Przyszła wiadomość, że jest wynik nifty. Ale jestem tak potwornie zesrana, że otworzę z mężem, jak wróci z pracy.
kasia, kciuki za prenatalne!
Ach, i kupiłam całkiem fajną i rozwojową kurtkę. W carry jest przecena -50%.
Ty oni chyba te wyniki w piatki zawsze daję... rozumiem co czujesz, ale ja bym chyba nie dala rady czekac... trzymaj się musi być dobrze2020
2023 -
Ajka ja powiedzialam ze chce do konca roku ale nie wiem jak beda wyniki...
Odebralam pappe jest dobrzeszatanka, Andzia86, kasia_1988, Takmala, Niki2803, MIMI lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Ajka wrote:Ty oni chyba te wyniki w piatki zawsze daję... rozumiem co czujesz, ale ja bym chyba nie dala rady czekac... trzymaj się musi być dobrze
Ja tam wolę poczekać w niewiedzy na męża niż ewentualnie przeczytać coś zlego i potem siedziec w mega stresie do jego powrotu.sce, wiec to nie jest ta sama firma. -
nick nieaktualny
-
szatanka wrote:Może i w piątki, choć moje badania byly robione ponoć w Pol
Ja tam wolę poczekać w niewiedzy na męża niż ewentualnie przeczytać coś zlego i potem siedziec w mega stresie do jego powrotu.sce, wiec to nie jest ta sama firma.
A, to Ty Sanco chyba robiłaś... bo ten chyba robią w PL... ja w pracy otworzyłam, niepewność mnie paraliżowała, a w głębi byłam chyba jednak przekonana, że bedzie dobrze
Pisz od razu jak otworzycie z mężem, czekam na dobre wieści2020
2023 -
Ja mam obecnie 1-1,5 kg na plusie zależy od pory dnia... I dopiero jak +1,5 to pojawia mi sie 5 z przodu ale ja to jeszcze w 1 trymestrze i kurdupelek
lilly. lubi tę wiadomość
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Karolllla wrote:Pięknie Bona! To mnie pocieszyłaś bo brzuch mam podobny 🙈 Bardzo ładnie wyglądasz 🤗
Co spotykam kogoś znajomego to mówią że duży jak na 4 miesiąc. Koleżanka mi dziś mówiła E taki miała w 6 miesiącu ciąży :p -
Bona wrote:Myślałam że tylko ja mam taki brzuchol :p
Co spotykam kogoś znajomego to mówią że duży jak na 4 miesiąc. Koleżanka mi dziś mówiła E taki miała w 6 miesiącu ciąży :p
Właśnie jak oglądam fotki to też mam wrażenie, że brzuchol duży jak na 4 miesiąc no ale ani się nie objadam ani nic więc no nie nasza wina 😁🤷🏼♀️Bona lubi tę wiadomość
-
Bona ja się nie odważę bo mam uda jak u słonia, ale brzuch to mam wciąż relatywnie mniejszy niż Ty w 10 (chociaż juz bardzo niewiele brakuje)
Bo ja ogólnie taka niewymiarowa jestem, że jak kupie spodnie to je o 3 rozmiary zwężam... teraz takie niezwężone nadal sa za szerokie w talii i na górze bioder... pewnie za jakis miesiąc beda ok...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2019, 15:56
2020
2023