MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
JAGODA wrote:U mnie dokładnie to samo, utożsamiam się z teściową, która przechodzi menopauze😂razem siedzimy i narzekamy hahaha
mi tylko zimno.... najchętniej na noc to bym już jakąś pierzynę wyciągnęłalilly. lubi tę wiadomość
Starania od 2014 ,
1 ICSI maj 2018, ❄️❄️❄️
2 ICSI sierpień 2019, ❄️❄️❄️❄️❄️
3 ICSI kwiecień 2021❄️❄️❄️
9 transferów NOVUM (1cb, 1 poronienie zatrzymane)
10. transfer INVIMED (podane 2 blastki 3BB i 2CC) - 29.06.22 r.: 7dpt-20, 9 dpt- 60,12 dpt - 346, 14 dpt - 1096, 17 dpt- 4020, 20 dpt- 7200, 22 dpt - 14200
4 ICSI lipiec 2024- brak zdrowych zarodków
5 ICSI wrzesień 2024 - ❄️❄️ (zdrowe po PGTA)
11. transfer, beta<0,2
12. transfer 09.01.25 beta 6dpt:59,6 , 8dpt:152, 11dpt: 1024, 13dpt:2630, 16dpt: 8693
6+0 mamy ❤️ -
Jestem zimnolubna, ale wam powiem, że na noc skarpety zaczęłam zakładać
lilly. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dbajcie o siebie. Jeśli źle się czujecie to idźcie na zwolnienie. Ktoś wam podziękuje za to, że tak się męczyłyście w ciąży? A narażacie siebie i dziecko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 09:22
NewYork, Marylove, Jusia 82 lubią tę wiadomość
-
U mnie lekarka ze względu na historie od razu po teście i bhcg L4 wypisała i powiem Wam że wcześniej właśnie chodziłam, nic nie mówiłam, męczyłam sie, raz nawet przeprowadzka w pracy była. Nikt potem nie podziękuje, zapomną w 5m wiec tym razem nie miałam wyrzutów
sayuri lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Mi jest ciągle zimno... Zamarzam.. O ile w dzień jakoś funkcjonuje i jakoś to przeżywam to nocą śpię pod kołdrą i kocem.. Aha i jeszcze mam masakryczy wysyp na twarzy, czuję się jak dojrzewająca nastolatka 😂 niczym ukryć tego się nie da a nawet mam wrażenie, że jak chce zamaskowac to jest jeszcze gorzej 😌😅 nie mogę się doczekać wizyty w pon... Choć moze będzie jeszcze za wcześnie... 🤨
-
sayuri wrote:Dziewczyny dbajcie o siebie. Jeśli źle się czujecie to idźcie na zwolnienie. Ktoś wam podziękuje za to, że tak się męczyłyście w ciąży? A narażacie siebie i dziecko...
Kochana, jak mi tylko ktoś da L4 to idę bez wahania. W poprzedniej ciąży z plamieniami i całą moją dziwną historią musiałam błagać lekarza na Polnej żeby mi dał, z łaską dostawałam kilka dni, aż zaczęłam do rodzinnego chodzić.
Myślę, że we wtorek na wizycie dostanę od swojego, a jeśli nie, no to będę kombinować, bo serio nie dam rady i nie chcę się męczyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 09:32
sayuri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mwm jako ciezarna nie kozesz pracować 10h!! I do tego siedzieć tyle w jednym miejscu!!
Jagoda to lepiej mieć zawroty głowy w pracy? W drodze do pracy? W drodze z pracy? Czy we własnym łóżku?
Bo was normalnie znajdę i na dupę nastrzelam!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 09:53
Frufru lubi tę wiadomość
-
Powiem wam, że jutro biorę urlop. Nie ma co się poświęcać, lepiej w domu seriale oglądać czy czytać książki i bezpiecznie leżeć niż męczyć się...
lilly. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymwm wrote:Ja chyba tez pójdę chociaż na kilka dni, mdli mnie i mam straszne zawroty głowy
poza tym 10h siedzenia to kiepski pomysł..
-
Ja na L4 i nie narzekam - bóle brzucha się uspokoiły - a więc były na tle nerwowym. Alergia na pracę
kończę robić przetwory, z psem chodzę na spacer, śpię do 8, często leżę. A wczoraj w kinie byłam. Pełen relaks. Mi mdłości bardziej na wieczór dokuczają. Ale bez wymiotów.
sayuri, lilly. lubią tę wiadomość
-
Ja tak narzekałam, ze żadnych wymiotów, głowa już pełna czarnych myśli, no to mam, 2 dzień w toalecie pracowej. Żygam i w myślach dziękuję
Ale jak tak dalej pójdzie, to nieźle schudnę, bo nic w żołądku nie zostaje... -
mwm wrote:Nie nie, chodzi mi o to ze godzinę dojazdu w jedna i druga samochodem plus 8 w biurze. Pracuje w biurze projektowym, ale staram się jak najwiecej chodzić i ruszac, czuje już ze potrzebuje przerwy.
Mnie też kusi, ale w tym roku wybrałam juz prawie cały urlop... bo z meżem troche podróżowaliśmy... skonczyliśmy z leczeniem i postanowilismy zaszaleć... to teraz nie mam co brać.2020
2023 -
sayuri wrote:Mwm jako ciezarna nie kozesz pracować 10h!! I do tego siedzieć tyle w jednym miejscu!!
Jagoda to lepiej mieć zawroty głowy w pracy? W drodze do pracy? W drodze z pracy? Czy we własnym łóżku?
Bo was normalnie znajdę i na dupę nastrzelam!!!