MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Takmala wrote:Dziewczyny a ja się dzisiaj zapisałam do szkoły rodzenia i jestem w szoku... u was też tak jest ze co tydzień pojawianie się u położnej? I kilka spotkań grupowych? Ja myslalam ze to kilka spotkan grupowych i tyle a ona do mnie ze od 21 tc widzimy sie co tydzien A od ktoregos tam 2 razy w tygodniu.
-
Endi1990 wrote:u nas były co tydzień ale łącznie ok 6 spotkan
U mnie wyszło tych spotkań indywidualnych 29 😱
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
nick nieaktualnyTakmala wrote:Dziewczyny a ja się dzisiaj zapisałam do szkoły rodzenia i jestem w szoku... u was też tak jest ze co tydzień pojawianie się u położnej? I kilka spotkań grupowych? Ja myslalam ze to kilka spotkan grupowych i tyle a ona do mnie ze od 21 tc widzimy sie co tydzien A od ktoregos tam 2 razy w tygodniu.
-
nick nieaktualny
-
Hej,to w którym tygodniu powinno rozpocząć się szkołę rodzenia? Czytałam info o szkole w jednym szpitalu u mnie,to tam pisali o 27-28 tygodniu,a ciebie Takmala zapraszają już od 21? Pytam,bo w jeszcze jednym szpitalu przesłali mi harmonogram terminów zajęć i wstępnie zapytałam czy mają miejsca na warsztaty od połowy lutego (wtedy będzie bodajże 28 tydzień)- czy w takim razie to nie za późno?34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
To chyba zależy od tego, jaki program ma szkoła rodzenia. W mojej jeden cykl trwa 10 tygodni, gdzie ja zacznę chodzić około 23 tygodnia. Musisz się dowiedzieć w swojej szkole, ile tygodni przewiduje ich kurs.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 22:07
-
nick nieaktualnysayuri wrote:To chyba zależy od tego, jaki program ma szkoła rodzenia. W mojej jeden cykl trwa 10 tygodni, gdzie ja zacznę chodzić około 23 tygodnia. Musisz się dowiedzieć w swojej szkole, ile tygodni przewiduje ich kurs.
U mnie było po 21tc. Bo zajęć było naprawdę duzo. Pamiętam, że gdzieś na 3 msc było to rozłożone 🤦🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 23:22
-
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt. Bona, trzymam kciuki za wynik.
A Wam wszystkim życzę spokojnych i radosnych Świąt i żeby Was za dużo bez pytania po brzuchu nie macalialbo, żeby macali, jeśli tak chcecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2019, 08:15
Bona, Andzia86, Jeheria, lilly., PattisonBM, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za podpowiedzi! Wczoraj dostałam maila ze szkoły z bardziej obszernym harmonogramem,zajęcia na które się zapisałam potrwają do 24 marca,więc chyba akurat.
Życzę wszystkim,aby dzisiejszy dzień był bardzo udany;)Jeheria lubi tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Dziewczyny! Zdrowych i spokojnych świąt. To dla nas bardzo szczególny czas więc życzę wszystkim przede wszystkim ogromu zdrowia i dużo sił abyśmy wspólnie w maju mogły przeżywać najpiękniejsze chwilę. Wierze ze wszelkie problemy i zmartwienia chociaż w tym czasie odejdą w cień... Wesołych i przede wszystkim rodzinnych Świąt!
Andzia86, Jeheria, lilly., PattisonBM, Niki2803, Korna lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt dla Was i Waszych rodzin, spokojnych i co najważniejsze bezstresowych
Odpoczynku i relaksu w rodzinnym gronie i duuuuuzo zdrówka bo to dla nas i naszych maluszków najważniejsze
Endi1990, Andzia86, lilly., PattisonBM, Jeheria, Niki2803 lubią tę wiadomość
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Mozemy Posterisan, Avenoc, Unigel, Proctohemolan protect od 16tc, Hemorectal,
Niki2803 lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Jak tam brzuszki? najedzone?
ja przyznam że jem oczami a moje krótkie ciało i wnętrzności pod gardłem mówią stop, ale staram się jak mogę
Dzisiaj mąż ma dyżur pewnie będzie miał masę roboty z trzustkami, watrobami, zatruciami alkoholem hehe jak co swieta, z tej okazji biorę synka, psa i idziemy nieść nowinę do moich dziadków
-
Mój żołądek nagle skurczył się
także też jadłam oczami. W ogóle jakoś inaczej czułam się na wczorajszej wigilii (U rodziny). Każdy mnie głaskał po brzuchu, podsuwali mi krzesła.. I sami mówili, że jestem uprzywilejowana
Ps. Udało mi się strącić sztućce brzuchem
Wesołych Świąt!!