MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki2803 wrote:Dziewczyny czy orientujecie się czy podczas ciąży można jakoś usunąć hemoroidy które wystają i krwawią, bo maści nie pomagają a ból jest nie do zniesienia?
Jutro będę szukać na już lekarza. W życiu nie przypuszczałam że w dwa dni może tak aż się pogorszyć, tym bardziej że wcześniej nie miałam żadnych objawów.
Kochana mysle ze mozna cos z tym zrobic ze znieczuleniem miejscowym. Idz do lekarza napewno cos Ci doradzi, liepiej nie czekac bo po porodzie problem moze sie poglebic. Trzymam kciuki 😊Niki2803 lubi tę wiadomość
-
Moglabym prosic o wpisanie mnie nie 1 strone oczywiscie jezeli to nie sprawi problemu na 26 maj. Plci
Jescze nie znam ale 3 stycznia mam polowkowe i dowiem sie kto tam zamieszkuje 🥰lilly. lubi tę wiadomość
-
Korna wrote:Moglabym prosic o wpisanie mnie nie 1 strone oczywiscie jezeli to nie sprawi problemu na 26 maj. Plci
Jescze nie znam ale 3 stycznia mam polowkowe i dowiem sie kto tam zamieszkuje 🥰
Hej Korna, wpisane
Opowiesz nam coś o sobie?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Hej kochane majoweczki🤩 mam 35 lat i 3 wspanialych synow 13,11 i 4 lata. Od jakiegos czasu Was podczytuje ale sie zbytnio nie udzielam 😜 na stale mieszkam za granica. Walcze z niedoczynnoscia tarczycy i pcos ale jak widac po nie przeszkadza mi zbytnio zajsc w ciaze. Nie wiem co mnie podkusilo na kolejna ciaze ale chyba te marzenie o posiadaniu coreczki, mam nadzieje ze moje marzenie sie spelni ale najwazniejsze w tym wszystkim jest by bylo zdrowe nie wazne jaka plec. Zycze wam duzo zdrowka i pomyslnosci 😄
Endi1990, Niki2803, Mysza1986, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Ja też po świętach, już chill w domu.
Jutro połówkowe, a mnie dopadł jakiś gesty bialawo żółty śluz i zaczynam rozmyślać... -
Dziewczyny mam niedługo polowkowe i wizytę u gin prowadzącej. Wybrałam już dużo urlopu na te wszystkie badania i wizyty i chciałabym skorzystać z prawa ciężarnej do płatnego zwolnienia na czas badan. Skladacie zwykły wniosek do kadr czy jak to ugryzc
-
nick nieaktualny
-
sayuri wrote:A moja córcia jest taka przekorna że szok.. od dawna ją czuję, nawet widzę jak się podbrzusze porusza, a jak tylko mąż przyłoży rękę to zamiera...
Córeczka mamusisayuri lubi tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
sayuri wrote:A moja córcia jest taka przekorna że szok.. od dawna ją czuję, nawet widzę jak się podbrzusze porusza, a jak tylko mąż przyłoży rękę to zamiera...
-
U mnie też tak jest, mi się zdarzy poczuć pod dłonią, a partner jak tylko położy rękę, to cisza. Ciekawe, czy taki przypadek czy dziecko wie, że to nie mama
-
U mnie tak samo, podobno to normalne z ta ręka partnera
Kochane a jak u Was kg po świętach?
Ja jestem przerażona.. do grudnia przytyłam 2kg a w grudniu (5 miesiąc) aż 5kg! Z czego ostatnie 2 w tym tygodniu..3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualnyJa już mam 7 na plusie, leci 23 tydzień i trudno, widocznie tak ma być
póki co jeszcze się nie toczę.
Dziewczyny, mam pytanie, pojawiła mi się siara w piersiach, głównie widzę to wieczorem i po nocy, delikatnie mokre sutki no i ślady na piżamie. Czy to będzie trwało długo? Nie wiem czy będzie się zwiększać czy ustanie, jeśli ma być więcej to moze kupic jakieś wkładki? -
Teraz zacznie się u nas tycie i będzie szybko postępować
po 22 tygodniu nawet pół kilo tygodniowo. Także bez przerażenia dziewczyny, to nasze maluszki tak szybko rosną!
Siada prawdopodobnie będzie tak występować. Ale to też indywidualna sprawa każdej kobiety. Ja na razie sucho. -
Z ta reka tatusia na brzuchu to ja wymyśliłam ze zawsze jak kopie i klade swoja reke to do niej mówię i tak samo robiłam gdy partnera reka lądowala na brzuszku i mala kopala tez tatusia
bo to jednak inne ciepło ciężar i wielkość i tez nie chciała ale jak glos byl ten sam to małej to pasowało
pierwszy raz poczuł w wigilię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 11:04
Frufru, PattisonBM, lilly., Niki2803 lubią tę wiadomość
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
nick nieaktualnymwm wrote:Ja już mam 7 na plusie, leci 23 tydzień i trudno, widocznie tak ma być
póki co jeszcze się nie toczę.
Dziewczyny, mam pytanie, pojawiła mi się siara w piersiach, głównie widzę to wieczorem i po nocy, delikatnie mokre sutki no i ślady na piżamie. Czy to będzie trwało długo? Nie wiem czy będzie się zwiększać czy ustanie, jeśli ma być więcej to moze kupic jakieś wkładki?