MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Zanim dziecko wyrośnie z pieluch to przewijak na komodzie dawno będzie nie używany. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
U nas to było niebezpieczne. Córka nie chciała się położyć. A jak miałam to robić na stojąco na takiej wysokości to ciarki mnie przechodziły. ☺️
No to gdzie przewijałaś? Na kanapie? To tym bardziej przemawia za tym, że komoda z przewijakiem - wbudowanym czy nie - jest bez sensu. -
nick nieaktualnyPrzewijaki są ogólnie małe. Kupując nie wiedziałam że tak szybko się z nich przestaje korzystać. 🤦🏻♀️
Cyrki z przewijaniem się już zaczynają gdy się dziecko mobilne robi. To albo jak sobie pełza to się zmieniało. Potem już jak stoi. ☺️
Hania najczęściej jest czymś zajęta. Ja siadam na podłogę, ona stoi. I zmieniam pampersa . ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 22:56
-
Synek kumpeli to był wielki pieluvhowy uciekinier... a dziś go przewinełam do mini bajki i nawet się łaskawie położył... 😜 Podobno mu się ostatnio poprawiło w tym zakresie, ma 22 miesisce.😜
A co do przewijaków...
Ja tam chce przewijak duży i porządny najwyżej mi potem komoda zostanie... myślałam o takim z BRW bo ma idealne gabaryty. Jak opiekowałam się maluchami jako nastolatka to kuzynka miała podobny i było genialnie tam robić przewijanie niemowlaka, więc ha taki chcę i tyle...
https://youtu.be/i7PlJfs7e3Q
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 23:03
PattisonBM, Catlady lubią tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Jeszcze nie widziałam szczerze mówiąc 2latka który się kładzie do przewijania. 🤣🤣🤣
Bajka mu się podobała🤪... ale w szoku trochę byłam, bo jak mu wcześniej zmieniałam to na stojaka w biegu... Ale podobno ma teraz taka faze albo może po siostrze papuguje ona ma 4 miesiące 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 23:09
2020
2023 -
PLPaulina wrote:Jeszcze nie widziałam szczerze mówiąc 2latka który się kładzie do przewijania. 🤣🤣🤣
Ajka lubi tę wiadomość
-
szatanka wrote:No to gdzie przewijałaś? Na kanapie? To tym bardziej przemawia za tym, że komoda z przewijakiem - wbudowanym czy nie - jest bez sensu.
Ja mam tak ze kupiliśmy zwykła ładna komodę i na to kosz. Będziemy tam przewijać dopóki będzie taka opcja a potem najwyżej na łóżku albo na podłodze jak mały będzie już siedział czy chodził.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Ja tez kupilam zwykła i tania komorę... przewijac nawet nie wiem czy bede na niej bo nie wiem czy sie przewijak zmieści pewnie bede przewijac na łóżku czy kanapie jak nie dam rady na tej komodzie
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Sa takie gdzie przewijak sie zdejmuje i zostaje sama komoda np IWO Klups - https://www.klups.pl/produkty/bez-kategorii/komoda-iwo-z-przewijakiem/
Catlady lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Ja też miałam zwykłą komorę, na której ułożyłam "podklad" do przewijania z Ikei. Faktycznie wygodniej jest na początku na przewijaku, ale około 5 miesiąca przewijanie odbywało się już wszędzie.
Mój cukier to 89, 140 i 99, więc chyba norma. Dziękuję Wam za pocieszenie ostatnio odnośnie płytek krwi - podskoczyły do swojego typowego poziomuNajgorsze, że czuję, że coś mnie rozkłada. To już drugi dzień, więc chyba gorzej nie będzie.
-
PLPaulina wrote:Zanim dziecko wyrośnie z pieluch to przewijak na komodzie dawno będzie nie używany. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
U nas to było niebezpieczne. Córka nie chciała się położyć. A jak miałam to robić na stojąco na takiej wysokości to ciarki mnie przechodziły. ☺️
U nas akurat się przewijak sprawdził i używałam go do ponad 2 roku życia. Młody to miejsce „zakodował sobie” jako miejsce do przewijania i ubierania i tam był spokojny. Tylko ze ja mam komodę na zamówienie i przewijak mam tak wzdłuż komody taki duży i super się u nas sprawdził. Jest zdejmowany i póki co jest zdjęty a jak przyjdzie drugi młody zamierzam robić podobnieAjka lubi tę wiadomość
Carla -
Endi1990 wrote:powodzenia!
Hehe dzięki najgorsze to czekanie bez sensu 2 h .
Ja mam przewijak z Ikei taki za 100 zł pomalowałam Go na biało.
Dla mnie przewijak się sprawdził na moje problemy z kregosłupem.
Nie wyobrażam się garbić i przewijać np na łóżku.
Raz tak.miałam z synem jeszcze, że hmm uwalił całe łóżko bo miał taki rozrzut 🙊🙉🙈 To ja nie mogłam się podnieść z podłogi taki mnie ból dopadłWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 08:14
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
U mnie komoda nie wchodzi w grę w tym mieszkaniu, więc tylko przewijak na łóżeczko. Potem kanapa, stolik, podłoga... Będzie improwizacja. Kupiłam podkłady jedno i wielorazowe, myślę, że dam radę
Mam już wyniki moczu i wszystko w porządku. Pani mnie nastraszyła... Albo oni coś wcześniej sknocili albo ja jakoś probkę zabrudziłam, bo chyba niemozliwe żeby dzień po dniu zniknęło coś z moczu...
Powoli rozglądam się za kosmetykami dla dziecka, ale trochę mam mętlik w głowie, co konkretnie potrzeba. Już nie chodzi o firmę, tylko rodzaj kosmetyku. -
nick nieaktualny
-
Pozdrawiam z laboratorium, wypiłam glukoze i sobie siedzę i czytam ,,mamy dla mamy,,
na czczo miałam glukoze 56... dziewczyny ja uwielbiam słodycze i dla mnie ten napój to była sama przyjemność, przepychotka
))
Jak się dziś czujecie?PattisonBM, Niki2803, Endi1990 lubią tę wiadomość