MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
mwm wrote:Ja się najbardziej boje, ze zabronią odwiedzin, chodzi mi głównie o mężów, jakoś sobie teraz nie wyobrażam, ze jestem sama na porodowce. Ja się tego wirusa w ogóle nie boje, ale jak zakaża to co zrobić
-
nick nieaktualny
-
Fru sporo dziewczyn poleca tez aptekę Melisa ale sama dostałam wszystko na gemini wiec nie wiem
Frufru lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
mwm wrote:No boje się tego strasznie, termin mam na koniec kwietnia wiec oby to już minęło
a kiedyś się zarzekałam ze nigdy w życiu męża przy porodzie
Ja też tak miałam 😀 a przyszlo co do czego to Mąż był że mną calutki poródi super bo gdyby go nie było to bym stamtąd uciekła hahhaha 😁 teraz będę musiała być sama
-
nick nieaktualnyKira91 wrote:Ja też tak miałam 😀 a przyszlo co do czego to Mąż był że mną calutki poród
i super bo gdyby go nie było to bym stamtąd uciekła hahhaha 😁 teraz będę musiała być sama
ja jestem tak pozytywnie nastawiona do porodu, ze chyba coś ze mną nie tak
Frufru, PattisonBM, lilly., Kira91 lubią tę wiadomość
-
Ja bym się nie bała porodu naturalnego, gdyby nie fakt, że nie wiem, jak może się dla mnie skończyć i czy nie zostanę po nim kaleką
Cesarki się za to boję, w sensie bólu w nacięciu i tego, że będę przez kilka tygodni obolała, choć laparoskopię zniosłam nad wyraz dobrze, ale to malutka dziurka w porównaniu do niej.
W mojej szkole rodzenia też właśnie minimalizm i mówili o suchej pielęgnacji: sucho i czysto - to dwa wyznaczniki w dbaniu o kikut.
Ja mam w koszyku w Gemini już 1000 zł.... No ale ja kupuję i laktator i termometr i takie tam.
Jak byłam teraz w szpitalu, to odwiedziny były tylko od 15.00-17.00, więc niby nie siali paniki, ale jednak wymyślili takie godziny, żeby było trudno przyjść poza weekendem komuś, kto pracuje ;/
Kuźwa, od pobytu w szpitalu piszczy mi w prawym uchu, czeka mnie więc jednak jeszcze konsultacja laryngologiczna i mam nadzieję, że to jakieś przejściowe dziadostwo związane z ciążą, a nie uszkodzenie błędnika lub inna choroba ucha. W poprzedniej ciąży też miałam jakieś dziwne odgłosy w uszach, przeszło po jej zakończeniu, a okazało się, że to chyba było z powodu za wysokiej dawki euthyroxu. A może tak sobie po prostu przeszło, gdy spadły hormony. -
mwm wrote:Ale już wiesz mniej więcej co Cię czeka
ja jestem tak pozytywnie nastawiona do porodu, ze chyba coś ze mną nie tak
No i bardzo dobrze ze masz takie nastawieniemyślę że lepiej nie wiedzieć haha
im mniej człowiek wie tym spokojniej żyje
-
Co lepsze herbatka na laktacje czy femaltiker?
Czopki czy plyn paracetamolu?szatanka lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
jejkuuu dziewczyny goląc sie przed wizytą po omacku czuję się jak snajper rozbrajający bombę hahah... jeden zly ruch i problemik;) Dzisiaj mlodego biorę ze sobą na wizytę- ma wolne od przedszkola i musze mu zorganizowac czas. Ciekawa jestem jakie bedzie mial wrazenia;)
Kira91, PattisonBM, Mysza1986, lipcowka86, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
PattisonBM wrote:Co lepsze herbatka na laktacje czy femaltiker?
Czopki czy plyn paracetamolu?PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Niby czopki lepsze. Ale właśnie przeglądałam oferty aptek i wszędzie w opisie pisało że od 6 lub 9 mca życia... Więc już sama nie wiem...
A propo golenia, jakie macie wy podejscie lub wasze szpitale wymogi? -
Frufru wrote:Niby czopki lepsze. Ale właśnie przeglądałam oferty aptek i wszędzie w opisie pisało że od 6 lub 9 mca życia... Więc już sama nie wiem...
A propo golenia, jakie macie wy podejscie lub wasze szpitale wymogi? -
Frufru wrote:Niby czopki lepsze. Ale właśnie przeglądałam oferty aptek i wszędzie w opisie pisało że od 6 lub 9 mca życia... Więc już sama nie wiem...
A propo golenia, jakie macie wy podejscie lub wasze szpitale wymogi?Frufru lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mwm wrote:Ja się najbardziej boje, ze zabronią odwiedzin, chodzi mi głównie o mężów, jakoś sobie teraz nie wyobrażam, ze jestem sama na porodowce. Ja się tego wirusa w ogóle nie boje, ale jak zakaża to co zrobić
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:36
Endi1990, mwm, Kira91, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andzia86 wrote:Ja już po wizycie. Endi miałam ten sam problem 😂 mały waży 1550g 😍 mam rozwarcie na palec 😱 i szykujemy się do cesarki.