MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:36
-
Andzia86 wrote:Mam się oszczędzać dostałam luteinę i wizyta za 2 tygodnie.
Czułam bóle brzucha i kłucia ale czy to oznaką to nie wiem.
Lekarz zapytał tylko czy mamy już wszystko gotowe w domu?!
O ja!
Dziewczyny to już się tak zbliża wszystko ze zaraz zdjęcia maluchów będziemy wrzucać 🙈
Proszę zobaczcie pierwsza stronę i dajcie znać czy coś jeszcze uzupełnić? Płeć / imiona?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Andzia86 wrote:Ja już po wizycie. Endi miałam ten sam problem 😂 mały waży 1550g 😍 mam rozwarcie na palec 😱 i szykujemy się do cesarki.
O matko,już? Andzia, wyobrażam sobie,że z takim info ciśnienie skoczyło ci do nieba. Oby maluszek jeszcze trochę u ciebie posiedział.34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Andzia widocznie u Ciebie te bóle kłócia mają taki wpływ na szyjkę
U mnie na jednym aparacie usg ma cały czas 3,5 cm, a w szpitalu i u drugiego gina 4,5 cm. Mogę się forsować, myć podłogi na kolanach, często boli mnie brzuch ale jak widać to nie działa na szyjkę. Seks też uprawiam rzadko ale do środka. Z jednej strony to też nie dobrze bo nie wiem jak z porodem, u siostry własnie skurcze nie powodowały rozwarcia, podali jej oxy, skurcz był ciągły bez przerw i bez rozwarcia nadal wiec cc...
Lilly dopisz u mnie MaciejBędą dwa Maciusie
Andzia86 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:37
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:37
-
nick nieaktualny
-
lilly. wrote:O ja!
Dziewczyny to już się tak zbliża wszystko ze zaraz zdjęcia maluchów będziemy wrzucać 🙈
Proszę zobaczcie pierwsza stronę i dajcie znać czy coś jeszcze uzupełnić? Płeć / imiona?
Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie bylo 😆 ale postaram
sie Was nadgonic, ale sporo nastukalyscie tych stron 😜
Co do Imion to prosze o wpisanie Mattias. 😉 -
Lilly dopisz u mnie synka ale na imię się jeszcze nie zdecydowaliśmy na "tapecie" jest Tomek albo Maciek ale nie wiadomo czy jeszcze się nie zmieni
U mnie po niedzielnej wizycie niecałe 1900 chłopa
ale szyjka już krótka - 25mm dostałam luteinę dowcipnie ale o leżeniu plackiem nic nie mówił lekarz, ale Andzia z rozwarciem to bijesz na głowę, mam nadzieję, że mimo to maluszek u Ciebie będzie się trzymał w środku tyle ile trzeba
mnie ta skracająca się szyjka w końcu przymusiła do zakupów bo mieliśmy jedno wielkie nic, poza ciuszkami od znajomych i masą próbek które dali na szkole rodzenia
także w gemini koszyk zamówiony i z netu zamówiłam rożki śpiworki itp
jeszcze zostały grube rzeczy wózek łóżeczko nosidełko baza, wózek juro u znajomych oglądam muuvo quick i pewnie się zdecydujmy, łóżeczko na olx chce wyczaić
ale jak przyjdą piewsze zakupy będę przynajmniej miała co w torbę spakować
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Apropo torby.. W którym tc planujecie się pakowac? Z Synem w ciąży pakowałam się jakoś ok 33 tygodnia, teraz jakoś mi się nie spieszy 😂 ale już zaczynam o tym myśleć..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 14:03