MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyszatanka wrote:Z IP, czyli musiałaś przejść przez ten cały korytarz zwany SOR-em, w którym siedzą przypadki wszelkiej maści, i na końcu którego znajduje się gabinet ginekologiczny i stamtąd schodami zabrali Cię na górę? Kurde, bo to jakiś bezsens by był, żeby tak narażać zdrową kobietę w ciąży, aczkolwiek to, co mówi Endi jest niepokojące, o tym, że nawet jak jest osobne wejście dla ciężarnych, tak jak u nas na Pomorzanach, to teraz i tak wszystkich mieszają. Masakra. Chyba przyjdę w masce gazowej i skafandrze...
A IP jest tam praktycznie tylko położnicza. Nawet planowe zabiegi ginekologiczne są przesuwane.
Jeśli jakaś kobieta będzie na oddziale zarażona to Nawet sala jednoosobowa nas nie uchroni.
Niestety będzie miała kontakt z tym samym personelem. 😕 -
PLPaulina wrote:Z tego co mi wiadomo cały dół, poradnia wszystko jest obecnie w Policach zamknięte. 😊 Wizyty odbywają się zdalnie.
A IP jest tam praktycznie tylko położnicza. Nawet planowe zabiegi ginekologiczne są przesuwane.
Jeśli jakaś kobieta będzie na oddziale zarażona to Nawet sala jednoosobowa nas nie uchroni.
Niestety będzie miała kontakt z tym samym personelem. 😕
No to dobre wieści.A z tą salą masz rację, ale jednak przebywanie na jednej sali z chorą jest chyba bardziej skazujące.
-
Ajka wrote:ciesz sie że to ikea - z brw małz skręcał 9h i jeszcze na koniec w ostatniej szufladzie sie pomylił (wstawił tył odwrotnie) i teraz trzeba bedzie dziury nawiercic dodatkowo... ale taki wkurzony że nie wiem kiedy to zrobi.
ostatnio całą sypialnię z brw szybko skręcił
bez czytania instrukcji
-
Potwierdziłam położną przy porodzie. Jesteśmy tylko w kontakcie tel bo nie ma możliwości spotkania się. Więc jakoś nie czuje się spokojniejsza, muszę poukładać sobie wszystko w głowie i w końcu zabrać się za torbę do szpitala ale przeraża mnie to. Jedno co dobre że dla małej muszę mieć tylko chusteczki i niedrapki. A i w razie jak by ta położna nie mogła być to prześle koleżankę , mam nadzieję że nie zostawia mnie samej 🙂
-
nick nieaktualnyszatanka wrote:No to dobre wieści.
A z tą salą masz rację, ale jednak przebywanie na jednej sali z chorą jest chyba bardziej skazujące.
-
szatanka wrote:No to dobre wieści.
A z tą salą masz rację, ale jednak przebywanie na jednej sali z chorą jest chyba bardziej skazujące.
szatanka lubi tę wiadomość
-
Ojcostwo załatwione ależ to było poważne 😁 A urząd jak z filmów o zombie zero ludzi, ochroniarz prowadzi niedowierzając, że jesteśmy umówieni, akt urodzenia można już przez ePUAP załatwić.
Endi1990, Frufru, szatanka, Niki2803, Ajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Endi1990 wrote:Dziewczyny co miały już podczas wizyt- ile trwa KTG? miałam się zapytać żeby sobie dzień jutro ustawić a zapomniałam z tego wszystkiego
tak, ja dziecko przez epuap bede rejestrowac, mam profil zaufany
-
nick nieaktualny
-
Karolllla wrote:Ojcostwo załatwione ależ to było poważne 😁 A urząd jak z filmów o zombie zero ludzi, ochroniarz prowadzi niedowierzając, że jesteśmy umówieni, akt urodzenia można już przez ePUAP załatwić.
-
Paulina Ja też nie wiem. 20 kwietnia (39 tydzień) mam wizytę i o ile nie urodzę do tego czasu to mi pewnie da skierowanie żebym w dzien terminu zrobiła ktg i do niego przyjechała sprawdzić co w trawie piszczy
Jeszcze muszę zrobić ostatnie badania w lab... Ale nie uśmiecha mi się jechaćDzisiaj w mojej pipidówie wykryli dwa przypadki korony.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 15:37