MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Teoretycznie w 6tyg Malutki ma 1cm,wiec powinno cos byc widac..moze nie serduszko,ale kto wie
🤰❤
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Część, co tam u was jak minęła noc?u mnie ok wlansie patrzyłam na kalendarz 1 ciazy i z tego co mam pozaznaczane to mdłości miałam do końca 9 tyg masakra:)ciekawe czy teraz też tak bedzie
-
Hej dziewczyny,
U mnie 5 tc. Ostatni okres 22.08. W czwartek 29 dc zrobiłam test, dwie grube krechy, pobiegłam na Betę -1832, powtórzyłam po 48 godz w sobotę i Beta 4196. Lekarz 3 października ... czekać czy coś w międzyczasie jeszcze badać. Panikuje czy jest ok i czy po prostu cierpliwie czekać na wizytę.
Ps. Czekam na wynik progesteronu
KarolinaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 09:48
Hortensja lubi tę wiadomość
Carla -
Carla wrote:Hej dziewczyny,
U mnie 5 tc. Ostatni okres 22.08. W czwartek 29 dc zrobiłam test, dwie grube krechy, pobiegłam na Betę -1832, powtórzyłam po 48 godz w sobotę i Beta 4196. Lekarz 3 października ... czekać czy coś w międzyczasie jeszcze badać. Panikuje czy jest ok i czy po prostu cierpliwie czekać na wizytę.
Ps. Czekam na wynik progesteronu
Karolina
Beta pieknie rośnie i mega wysoka jak na ten dzien cyklu
Wczesna owu?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
mwm wrote:Dziewczyny, czy Wy tez bierzecie takie ilości luteiny,l? Ja mam łącznie dopochwowo i doustnie 1000 mg i już nie daje rady. Nom stop coś wypływa, a luteiny pod język ostatnio nie jestem w stanie ssać, bo mam odruch wymiotny, a jak już dam radę to cały dzień mam po niej mdłości, a biore 2x4 tabletki. Kiedy zaczyna się z niej schodzić?
Ja biorę 2x4 tabletki + 2 globulki + 1 żel.
Ten żel całkiem spoko, w ogóle nie wypływa i trochę tez globulki „przykleja”. Poza tym nie mam problemów z progesteronem. Jestem senna i trochę zmulona... A we wtorek mam pierwsze usg o bardzo się boje2016 ivf2016 ivf
synek 2 lata 2019 styczeń poronienie
Wrzesień 2019 Beta 7dpt 27, 9dpt 188, 12dpt 687 -
Takmala wrote:Dziewczyny a któraś z was była na wizycie w okolicach 5tc+5 jestem ciekawa co już u was było widać ☺️
-
Jak u Was z mdlosciami?
Jestem czesto głodna ale jak cos zjem to mi niedobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 11:51
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Ja właśnie doczytałam ze tak około 10-14 dni po terminie miesiączki można już serduszko zobaczyć i sobie mała nadzieje robię 😅 bo idę właśnie 5+5 innego terminu nie było następna wizyta już po 7tc a tyle bym nie wytrzymała ale ten termin tez zarezerwowała gdyby jednak maluszek się nie pokazał abo serduszka jeszcze nie było widać
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Takmala wrote:Ja właśnie doczytałam ze tak około 10-14 dni po terminie miesiączki można już serduszko zobaczyć i sobie mała nadzieje robię 😅 bo idę właśnie 5+5 innego terminu nie było następna wizyta już po 7tc a tyle bym nie wytrzymała ale ten termin tez zarezerwowała gdyby jednak maluszek się nie pokazał abo serduszka jeszcze nie było widać
Ja też szłam z taką cichą nadzieją i było ☺️ W cyklu gdzie miałam łyżeczkowanie nawet zarodka nie doczekałam także było to dla mnie przeżycie. -
nick nieaktualny
-
Karolllla wrote:Ja też szłam z taką cichą nadzieją i było ☺️ W cyklu gdzie miałam łyżeczkowanie nawet zarodka nie doczekałam także było to dla mnie przeżycie.
Za mną podobne przeżycie byłam w 6+2 i zarodka jeszcze nie było wiec takie nierealne się wydaje zobaczyć w 5+5 ☺️
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Ja w pierwszej ciąży byłam w 6+5 i widziałam 8mm synka i bijące serduszko. W drugiej ciąży byłam w 6+2 - zarodek był ale serca nie. Teraz idę dopiero w 7+5,nie chciałam iść w ogóle wcześniej.
A dzisiaj czuję się jak na kacu 🙈 chłopaki pojechali na basen ja dogorywam w łóżku. -
Takmala wrote:Za mną podobne przeżycie byłam w 6+2 i zarodka jeszcze nie było wiec takie nierealne się wydaje zobaczyć w 5+5 ☺️
Tak wiem co czujesz, w ogóle słowa lekarza „bardzo ładna ciąża, proszę jest serduszko” to jakiś kosmos. Jutro mam wizytę, a i tak w głowie mix najlepszych i najgorszych wersji, które mogę jutro usłyszeć. Straszne to jest. Jakby można było ten styczek w głowie wyłączyć -
U mnie wczoraj był 7t4d...W poprzedniej ciąży właśnie w tym dniu serduszko przestało bić... I jeszcze tydzień byłam tego nieświadoma...straszny dyskomfort wczoraj czułam, ale dzisiaj wstałam z nadzieją że nic tam złego się nie dzieje
Karolllla lubi tę wiadomość
-
mwm wrote:Dziewczyny, czy Wy tez bierzecie takie ilości luteiny,l? Ja mam łącznie dopochwowo i doustnie 1000 mg i już nie daje rady. Nom stop coś wypływa, a luteiny pod język ostatnio nie jestem w stanie ssać, bo mam odruch wymiotny, a jak już dam radę to cały dzień mam po niej mdłości, a biore 2x4 tabletki. Kiedy zaczyna się z niej schodzić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 12:58