MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza1986 wrote:Dziś 7.23 przez cc na świat przedł nasz syn Lucjan 56cm 3,550 kg
Było tylko buzi i zabrali go na oiom bo miał trudności z 1 oddechem, już wszystko ok ale został jeszcze na obserwacji a ja pojadę do niego jak wyjdę z pooperacyjnej 😘 -
Zaciskam nogi do 4 maja . Mój szpital od tego dnia przywraca porody rodzinne 💗💗💗💗
Nadal obowiązuje zakaz odwiedzin ale przynajmniej może być przy porodzie 💗lipcowka86, Korna, Bona, MIMI, Beti82, Marylove123, PLPaulina, Catlady, Niki2803 lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Karolllla wrote:Ja poszłam rodzic z hemoroidem, w trakcie porodu to już w ogóle tragedia i teraz walczę ale ani czopki ani maść nie pomaga
Mam nadzieję, że nie zostanę na zawsze z obcym w d...e 😂😭 Jadę właśnie na cmentarz do Łodzi młodego pierwsza dłuższa wycieczka i babci robimy niespodziankę czyli prababci Oliwierka, jak nas nie wpuści to chociaż na korytarzu pokażemy małego, mega się ucieszy ☺️
A po porodzie te,, dziady,, zniknęły? Czy już podatność została? Powiedz proszę jak poród z tym wyglądał? Pękają? Dzwoniłam właśnie do poloznej i mówiła coś o cyclo3 Fort, brałyście to? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:44
-
Gratulacje Mysza
Mi pod koniec 2 trymestru przestały dokuczać hemoroidy - mam nadzieje ze nie wrócą przed lub po porodzie.
Czy któraś z was ćwiczy/ćwiczyła z aniballem?👩🏻26 👦🏻35
24.09.2020 🤰🏻⏸
Maj 2020 - 🎉🎀👨👩👧
Ponowne starania od sierpnia 2021
7.09 - ⏸🤰🏻
18.09 - puste jajo
07.10 - zabieg
Ponowne starania od listopada 2021
💊euthyrox 100 -
Mysza gratuluje. Dobrze ze z Malym jest juz wszystko ok...dlugo Cie trzymali po tym odejsciu wod...
Ja spróbuje od 15.05 cos z przyspieszeniem...
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Mysza gratulacje :**
Jednak nie chciał się wstawić ze zrobili CC? Czy wyniki wyszły słabsze?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Mysza super że już po, gratulacje ♥️
Od tego olejku mam brzuch jak kamień i jakieś dziwne skurcze, nie umiem ich scharakteryzować, takie jakby w krzyżu, strasznie bolą aż siedzieć nie da się, Mały się rusza intensywnie i jak mnie uderzy w ten krzyż (w jelito grube? Nie wiem) to aż podskakuje. Chyba nie mogę się wypróżnić? Już nie wiem co.mi jest, w sumie to tylko pół łyżki. Zaraz wypiję siemię lniane i poprosiłam męża aby podjechał do apteki po jakiś czopek na przeczyszczenie i ten lactulosum. Zobaczymy czy ulży, jak tak to jelita tak bolą, ale nie te z przodu tylko jakby przy dupie, krzyżu?? Dziwne
-
Kat20maj2020 wrote:A po porodzie te,, dziady,, zniknęły? Czy już podatność została? Powiedz proszę jak poród z tym wyglądał? Pękają? Dzwoniłam właśnie do poloznej i mówiła coś o cyclo3 Fort, brałyście to?
No właśnie nie znikają, a już 2 tygodnie po porodzie jestnie bolą ani nic ale brzydko wygląda
w trakcie porodu nic nie czułam ale jak mnie szyli to mówili, żebym się nie przeraziła co mam w tyłku 😂🤦🏼♀️
-
nick nieaktualny
-
Mysza gratulacje, dużo zdrówka dla Was😘
Mi przed porodem troszeczkę wyszedł hemoroid a teraz jest większy. Mąż kupił mi jakąś maść w aptece i jest lepiej. Ciekawe kiedy będzie można coś z tym zrobić, czy podczas karmienia piersią czy dopiero po. No nic najpierw niech ściągną mi szwy, poług minie i będę dalej brać się za siebie.
Jak urodziłam w nocy to od razu karmiłam, mała dużo ciągła i mam straszne sutki. Ale zaciskam zęby i daje radę, myślę że i tak jest trochę lepiej.