MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli np jak bym zalozyla w taka pogode jak dzis body z dlugim rekawem i spochy i przykrtla pieluszka plus czapeczka (zakladam,ze wychodze ze szpitala a jednak jakis wiaterek jest) to by bylo ok?
Kurcze zazdroszcze figury
Aha pytanie jeszcze - kiedy malych powinien wrocic do wagi urodzeniowej a kiedy powinien wage podwoic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2020, 12:12
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Dziewczyny gratuluje maluchów
Dużo zdrówka i siły Wam życzę :*:*
A ja mam takie może dziwne pytanie...
Jak odczuwacie skurcze przepowiadające ?? Bo ja mam bolesność brzucha tylko jak się mały wierci i wyraźnie czuje jego ruch, zaczęłam zastanawiać czy ten dyskomfort to powodują skurcze czy jego "mocne" ruchy. -
nick nieaktualnyPattisonBM wrote:Dziewczyny a propos budki w wozku...czy dziecko nie ma za goraco jak budka jest podniesiona?
Teraz nie będę stosować. Dopiero na przyszły rok. 😊PattisonBM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolllla wrote:Oli wrócił po dwóch tygodniach dopiero do wagi urodzeniowej jakoś, a kiedy powinien podwoić to nie wiem, aż tak się nie edukuję heheh patrząc na niego to jeszcze długa droga to podwojenia
PattisonBM, Karolllla lubią tę wiadomość
-
lipcowka86 wrote:Dziewczyny gratuluje maluchów
Dużo zdrówka i siły Wam życzę :*:*
A ja mam takie może dziwne pytanie...
Jak odczuwacie skurcze przepowiadające ?? Bo ja mam bolesność brzucha tylko jak się mały wierci i wyraźnie czuje jego ruch, zaczęłam zastanawiać czy ten dyskomfort to powodują skurcze czy jego "mocne" ruchy.
Nie wiem czy to skurcze ale mam tak ze brzuch mi twardnieje i taki mam scisk czasem tez mam cos takiego jakby scisnac pochwe czy w dole brzucha sciagnac gumke w spodniach.Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Karolllla wrote:Woo Mimi cena też dobra
ale widzę, że mocno eco
No cena wysoka. Ale mój syn alergik i ja zawsze mam dla niego drogie kosmetyki. Po tym nigdy nic mu nie było.20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Ja dzisiaj przeszłam 4 km. Zjadłam pikantne jedzenie i poprawiłam lodami.
Jak to nie ruszy to już nie wiem 🤦♀️ uparte to moje dziecko🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2020, 15:52
lilly., lipcowka86 lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
Dziewczyny, to ja mam trochę dziwne pytanie, ale co tam - w końcu gadamy tu o wszystkim: czy w ciąży/po porodzie zmienił się wygląd Waszej Szanownej? 🤭 Bo moja zawsze miała raczej ładną prezencję,a teraz, robiąc te masaże przyjrzalam jej się dokladnie i ze zgrozą skonstatowałam, że bardzo straciła na urodzie... Wargi sromowe zrobiły się takie nabrzmiałe i obwisłe jak uszy słonia. Mam nadzieję, że to z powodu przkerwienia i po porodzie to minie, a może będzie jeszcze gorzej? 😱 W końcu biznes medycyny estetycznej w tej dziedzinie też kwitnie, więc ktoś to robi.
Mimi1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszatanka wrote:Dziewczyny, to ja mam trochę dziwne pytanie, ale co tam - w końcu gadamy tu o wszystkim: czy w ciąży/po porodzie zmienił się wygląd Waszej Szanownej? 🤭 Bo moja zawsze miała raczej ładną prezencję,a teraz, robiąc te masaże przyjrzalam jej się dokladnie i ze zgrozą skonstatowałam, że bardzo straciła na urodzie... Wargi sromowe zrobiły się takie nabrzmiałe i obwisłe jak uszy słonia. Mam nadzieję, że to z powodu przkerwienia i po porodzie to minie, a może będzie jeszcze gorzej? 😱 W końcu biznes medycyny estetycznej w tej dziedzinie też kwitnie, więc ktoś to robi.
Teraz dobrze że jej nie widze. Brzydko tam. Właśnie ta opuchlizna. 🤦🏻♀️ -
Cześć dziewczyny
podczytuje Was na tej ostatniej prostej i czytam, że niektóre z Was miały podane znieczulenie zzo przy porodzie....w jakich szpitalach rodziłyście, że zostało Wam podane i czy nie było żadnego problemu z tym? Czy musiałyście wcześniej odbyć rozmowę z anestozjologiem przed porodem czy tak z marszu Wam podali? Czy wtedy anestezjolog musi być już przy Was do końca porodu od jego podania? Czy czułyście dużą ulgę po podaniu ? Ja mam termin na sierpień a pierwszy poród w 2016 r. wspominam tragicznie właśnie miałam bole krzyżowe i naprawdę to była dla mnie tragedia. Wtedy dostałam znieczulenie ale w sumie dużej ulgi nie czułam może trochę no i już gorzej nie było Wiec chyba malutka dawkę dostałam. Teraz u mnie w szpitalu wiem ze ciężko żeby je otrzymać a ja wiem ze jak mnie znowu dopadną krzyżowe to nie dam rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2020, 16:03
-
szatanka wrote:Dziewczyny, to ja mam trochę dziwne pytanie, ale co tam - w końcu gadamy tu o wszystkim: czy w ciąży/po porodzie zmienił się wygląd Waszej Szanownej? 🤭 Bo moja zawsze miała raczej ładną prezencję,a teraz, robiąc te masaże przyjrzalam jej się dokladnie i ze zgrozą skonstatowałam, że bardzo straciła na urodzie... Wargi sromowe zrobiły się takie nabrzmiałe i obwisłe jak uszy słonia. Mam nadzieję, że to z powodu przkerwienia i po porodzie to minie, a może będzie jeszcze gorzej? 😱 W końcu biznes medycyny estetycznej w tej dziedzinie też kwitnie, więc ktoś to robi.
Wrócą do normy 👍 wiadomo teraz tam wszystko opuchnięte.20.10.2012 👰🤵💍
Dziś, o godzinie 11.26 na świat przyszła Wiktoria, 3370 g, 56 cm. generalnie cały czas wisi na cycku, a jak nawet na chwilę wypuści i wstanę to płacz . Taki przytulas z niej 😊 poród masakra, żadne przeciwbólowe nie pomagały, skurcze takie konkretne zaczęły się koło północy, o 6.30 byłam na porodówce z rozwarciem 2 cm , ale szybko poszło. Teraz trzymam za Was kciuki ❤
Zieziulka, Cer, Ajka, PattisonBM, Mimi1987, Andzia86, Marylove123, Catlady, PLPaulina, Karolllla, lilly., Frufru, Mamuśka90, Beti82, lipcowka86, Kira91, Niki2803, Endi1990, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Mimi gratulacje!! Wiki piekna
Kurcze nie wiem,ale nawet macie szybkie te porodyjest swiatelko
Mimi bylas na prochach czy kroplowce czy na zewnatrzoponowym?Patrycja
29.06.2019 🤵👰