MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Rio wrote:Wykończy mnie ta ciąża. Teraz dla odmiany mam brązowe plamienia, ginekolog kazała obserwować ale w głowie już różne myśli
Ja plamiłam codziennie między 6 a 11 tyg. Stres był ogromny. Brałam duże ilości progesteronu.
A Dziś juz prenatalne 🙂never lose hope lubi tę wiadomość
-
Cześć, czytałam Was ale dopiero teraz się ujawniam jestem w 11 tyg. To moja pierwsza ciąża mimo że mam 34 lata. Długo na nią czekaliśmy - ponad 4 lata więc stres jest ogromny. Biorę dodatkowe leki które przypisał mi lekarz zajmujący się leczeniem niepłodności - jak acard, neoparin i encorton. Ostatnio usg miałam co 2 tyg. teraz będę miała po 3 tyg i będzie to już usg genetyczne. USG genetyczne będę mieć za tydzień - chyba osiwieje Kazde usg to mega stres wiec sie nawet ciesze że teraz mam 3 tyg przerwy Ostatnie usg miałam w 9 tyg i było ok - mam nadzieję że nic się nie zmieniło. W ciąże nadal niedowieżam i nie powiedizeliśmy rodzinie. Mam nadzieję że po genetycznych będę miała taką szansę Od 11 tyg mdlości dały spokój, jakoś lepiej się czuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2020, 13:35
megimeg, malami.91, Kamsza, Venice, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Angelaaa ale z tego co pamiętam męczyły cię mdłości na początku może to zwiastuje dziewczynkę 😁.
Ja tak samo przy dwóch ciążach stawiałam na chłopca(choć w sercu czułam że chciałabym dziewczynkę) i były dziewczynki także wiesz🙂Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Angelaaaa trzymamy kciuki
Mnie w ciąży właśnie głowa nie boli ale od wczoraj nie daje mi spokoju, do tego mdłości i dzien z życia wyjęty
My o ciąży rodzicom i rodzeństwu powiedzieliśmy od razu.Na ten moment sporo znajomych też już wie.
Nie mogę się doczekać prenatalnych 3.11 jak czytałam to bedą nas już dwie na ten termin
A 19.11 mam u dr. Falęckiego jestem bardzo ciekawa wizyty. -
Hej, witam nowe mamusie.
Ja jutro idę na test Nifty I tak się cały czas zastanawiam czy nie jest za wcześnie.. Mój lekarz sugerował, żeby zrobić w 14 tygodniu. Przed testem jest wizyta u mojego lekarza, który sprawdza czy wszystko jest ok i potem pobranie krwi.
Dziewczyny, które znam robiły dużo póżniej, właśnie w okolicach 13/14 tygodnia.
Mąż każe iść jak najszybciej ze względu na całą tą sytuację polityczną i epidemiologiczną...Nie wiadomo co będzie za 2/3 tygodnie. -
Dziewczyny jestem załamana byłam w poniedziałek ma badaniach prenatalnych z badania Usg wyszło wszystko dobrze. Dałam namówić się jeszcze na test z krwii pappa i pielęgniarka poinformowała mnie ze jeśli badania będą prawidłowe to wyniki wyślą na emaila natomiast jeśli coś będzie nietak to będą dzwonić na konsultację z lekarzem i dziś do mnie dzwonili 😭
22.01- punkcja, pobrano:
°35 komórek wszystkie dojrzałe,
°25 zapłodnione,
°13 przetrwało do 5 doby
22.04- ❄️
7.05- 14dpt beta: <0.100 😔
21.08- ❄️❄️
27.08- 6dpt beta: 43,52
31.08- 10dpt beta: 314, 80
3.09- 13dpt beta : 1497,00 i
14.09- 24dpt jest ❤️
11.12.2020- będzie córeczka ♀️👧🏼
4.05.2021 nasz cud jest z nami 🥳
Mamy jeszcze:
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ -
never lose hope wrote:Dziewczyny jestem załamana byłam w poniedziałek ma badaniach prenatalnych z badania Usg wyszło wszystko dobrze. Dałam namówić się jeszcze na test z krwii pappa i pielęgniarka poinformowała mnie ze jeśli badania będą prawidłowe to wyniki wyślą na emaila natomiast jeśli coś będzie nietak to będą dzwonić na konsultację z lekarzem i dziś do mnie dzwonili 😭
A ile masz lat? Może ze względu na wiek wyszło wysokie ryzyko. Skoro USG było ok to nie panikuj, będzie dobrze.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
31, ciąża jest po in vitro ale tego lekarz nigdzie nie zaznaczał
22.01- punkcja, pobrano:
°35 komórek wszystkie dojrzałe,
°25 zapłodnione,
°13 przetrwało do 5 doby
22.04- ❄️
7.05- 14dpt beta: <0.100 😔
21.08- ❄️❄️
27.08- 6dpt beta: 43,52
31.08- 10dpt beta: 314, 80
3.09- 13dpt beta : 1497,00 i