MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas będzie 2l4m różnicy. Chciałam różnicę 2lat i się udało. U nas dużo się działo w okolicach owulacji, i przed i po, więc jak już się okazało, że jestem w ciąży to miałam czuja, że to będzie dziewczynka. Z jednej strony bardzo się cieszę, że będzie parka, chciałam też doświadczyć bycia mamą dziewczyny, ale z drugiej fajnie byłoby gdyby synek miał brata. Także, nie dogodzisz 😁.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 11:40
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
megimeg wrote:U nas będzie 4,5 roku różnicy a rocznikowo 5, nasze tez było na spontaniczne i jie sądziłam ze się uda ale wiem , ze gdyby się nie udało to bym już kolejny raz nie próbowała, wiec chyba tak musiało być.
-
U nas będzie 6 lat różnicy. Chciałam mniej ale niestety... Córka teraz ma 5 lat, a też mam wrażenie że nie odstępuje mnie w domu na krok 😉
Ja po wizycie, wszystko dobrze, wszystkie parametry w normie. Jestem uszczęśliwiona 🥰malami.91, squirrel, megimeg, Kamsza, Emimo, Kala139, niebieska lubią tę wiadomość
Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Czereśniowa wrote:Ajrin bardzo fajna relacja jednak u was mała różnica wieku, u nas bedzie 3 lata.
Megimeg ja słyszałam teorie, że męskie plemniki są szybsze, a żeńskie bardziej wytrzymałe, czyli teoretycznie przed owulacja żeńskie mogą przeżyć, a w trakcie męskie szybciej dotrą do jajeczka, ale ile w tym prawdy to nie wiem, ja w końcu sie nie stosowałam do tego, bo długo nie mogłam sie zdecydować na drugie i w końcu wyszła spontaniczna decyzja na początku byłam w sumie przerażona bo chyba oboje nie sądziliśmy, że za pierwszym razem sie uda a u was jaka jest różnica wieku?
U nas będzie 2 lata i 9 miesięcy Córka aktualnie nie odstępuje mnie na krok. Nie wiem jak to będzie potem. Mam nadzieję, że jeszcze trochę wyrośnie do tego czasu. Ogólnie córka marzy o siostrzyczce. Tata chyba chciałby synka, dla zachowania równowagi w rodzinie. A ja nie wiem Nie wiem czy będę umiała być mamą chłopca🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
To ja z moją mam mega problem. Mam nadzieję że wyrośnie z tego ma teraz 16miesiecy i tylko mama nawet z tatą nie chce sama zostać bo gdy wyjdę to jest taki alarm że szkoda mi dziecka ☹️ u nas będzie 1rok i 11 miesięcy różnicy
-
Witajcie.prosze o zmianę terminu na 1.05 po dzisiejszym USG będzie chłopiec 🙂
Gratuluję udanych wizyt ,życzę dobrego samopoczucia i miłego dnia 😘Kamsza, malami.91, AJrin, squirrel, Kala139, niebieska, Karenira lubią tę wiadomość
👸 35 lat
🤴41 lat
👨2004
👧2009
👦2014
🧒2017
👶2021 -
Czereśniowa wrote:Malinka33 gratulacje
Kamasza u mnie to samo, nawet do lekarza ze mną chodzi i czeka z tatą pod drzwiami bo inaczej w domu ciagle by płakał, a takto spokojnie czeka bo wie gdzie jestem...
My mamy sypialnie na 1 piętrze to nie mogę czasem zejść na parter bo odrazu płacz 😔boję sie co to będzie za parę miesięcy -
Kamsza wrote:My mamy sypialnie na 1 piętrze to nie mogę czasem zejść na parter bo odrazu płacz 😔boję sie co to będzie za parę miesięcy
Ja to sie boje, ze bardzo sie na mnie obrazi i mnie odtrąci z tej zazdrości. No ale zobaczymy, moze wszystko sie ułoży
-
Kamsza, u nas przez wiele miesięcy było podobnie. Mamoza totalna. Teraz widzę sporą poprawę.
Czereśniowa, też się obawiam odtrącenia, ale obiecałam sobie, że choćbym padała na twarz to poświęcę mu max uwagi, żeby nie był poszkodowany. Może nie będzie tak źle.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
U mnie między chłopcami jest 9 lat różnicy, są plusy i minusy. Teraz między maluchem a młodszym będzie ok 3 lata różnicy. Termin mam na początku maja a syn jest z 29 maja.Starszy w październiku miał 11 urodziny.
Mam na tyle dobrze, że młody nie siedzi tylko na mnie,pomęczy brata i tatę 😁 mamy tylko problem z wyjsciem, jak ktoś idzie do sklepu czy gdzieś to Karol leci po buty i też chce iść 🙈
-
malami.91 wrote:Kamsza, u nas przez wiele miesięcy było podobnie. Mamoza totalna. Teraz widzę sporą poprawę.
Czereśniowa, też się obawiam odtrącenia, ale obiecałam sobie, że choćbym padała na twarz to poświęcę mu max uwagi, żeby nie był poszkodowany. Może nie będzie tak źle.
Dziękuję ❤️ widzę że jest nadzieja. mam nadzieję że niedługo nastaną takie dni u nas 😁 -
U nas będzie 3 lata 2 miesiące różnicy. Z młodym nie jest tak źle.. Nie jestem mu niezbędna do życia. Jestem ja czy tata to bez różnicy. Czasami nawet woli tatę.. Chyba, że coś się stanie to od razu mama. W soboty jak wychodzę do sklepu A mąż jeszcze śpi to mówię młodemu, że ma iść do taty i bez problemu zostaje w domu.
Angela może od razu zrób posiew bo i tak lekarz Ci zleci.