MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez wszystkim bardzo polecam suszarkę. Pralko suszarka ciągnie bardzo dużo prądu. Po za tym. W pralce pierzemy a suszarka już suszy, wiec opcja dwóch urządzeń jest zdecydowanie lepsza. I suszarkę możecie postawić nawet w pokoju aby tylko było gniazdko do prądu 😀
Robota tez polecam tez mam roborocka ale mam i roombe która aktualnie stoi nie używana bo roborock również elegancko myje podłogi.
Od soboty mało jem i zaraz mam napiety brzuch. Dziś od rana brzuch mnie trochę bolał. Ktoś może tak miał. Wrażenie jakby żołądek mi się skurczył i po zjedzeniu spuchł.
Ja niestety dalej czekam na moja wizytę 21.12 ten czas mi się tak dłuży. -
Emimo wrote:Ja tez wszystkim bardzo polecam suszarkę. Pralko suszarka ciągnie bardzo dużo prądu. Po za tym. W pralce pierzemy a suszarka już suszy, wiec opcja dwóch urządzeń jest zdecydowanie lepsza. I suszarkę możecie postawić nawet w pokoju aby tylko było gniazdko do prądu 😀
Robota tez polecam tez mam roborocka ale mam i roombe która aktualnie stoi nie używana bo roborock również elegancko myje podłogi.
Od soboty mało jem i zaraz mam napiety brzuch. Dziś od rana brzuch mnie trochę bolał. Ktoś może tak miał. Wrażenie jakby żołądek mi się skurczył i po zjedzeniu spuchł.
Ja niestety dalej czekam na moja wizytę 21.12 ten czas mi się tak dłuży. -
Gratulacje chłopaków zaraz dopisze
U mnie niestety starszak w domu tak rano kaszlnął ze myślałam, że płuca wypluje, a ja dziś mam tyle pracy ze nie wiem ja to ogarnę M ma jakieś szkolenia z domu więc jakoś musimy ogarniać. Dobrze, że mam jakieś obiady pomrożone. -
Ajrin nasz też w nocy zaczął kaszleć, ale dałam syrop islandzki i przeszło, rano tylko coś w gardle drapało, ale nie wiem jak dalej będzie. Do przedszkola poszedł, bo był spokój, ale czy się coś nie rozwinie 🤷
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
U nas rozmawiałam z Dyrektorka, że panuje zapalenie Krtani i starszak zaczął chrypić więc to chyba to. Mam konsuktacje online o 10 póki co syrop i inhalacja plus jakiś lizak na gardło dostał ale coś czuję, że za chwile młodszego dopanie i pewnie mnie.
-
Co do zmywarki to u nas też się popsula po 8 latach tydzień temu. W serwisie za naprawę chcieli prawie 500 zł więc kupiliśmy nową za 1000 zł. Te kilka dni bez zmywarki to był koszmar. Nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego ile czasu dziennie oszczędzałam dzięki zmywarce 🙂 o suszarce marzę ale aktualnie nie mamy miejsca. W nowym domku będziemy mieli suszarnie to na pewno kupimy 🙂🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
malami.91 wrote:Lusi91, gratuluję synka 🙂 Kolejna parka na forum 😍
Mimi2 lubi tę wiadomość
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Wczoraj z mężem zaczęliśmy się zastanawiać nad imieniem i narazie nic nie wybraliśmy. Z córką było podobnie, a nagle nas olśniło i teraz nie wyobrażamy sobie dla niej innego imienia niż Helenka 🙂 ja bym chciała takie imię które ma dużo zdrobnień różnych 🙂 chodzi nam po głowie Tymon albo Tymoteusz ale jakoś nie jestem narazie przekonana jeszcze 🙂 ewentualnie Mateusz ale to nasz dobry przyjaciel i też tak narazie nie możemy się przekonać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 10:01
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Nam też zmywarka po 7 latach poszła, ale na szczęście tylko jakaś sprężyna przytrzymująca drzwi, mąż już zamówił części i chce sam spróbować to naprawić przy pomocy filmików na YouTube🙊 myć myje więc tyle dobrego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 10:10
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Dziewczyny ja właśnie na wizycie miałam sprawdzane bicie serduszka. Mały ma się ok ale ze względu na dolegliwości muszą sprawdzić na usg szyjke i małego czy wszystko jest ok. Dam znać po wizycie bo czekam na lekarza bo jest bardzo zajęty(uroki szpitala)
-
Zazdroszczę parki i ogólnie dziewczynki moim marzeniem była parka jak 2 chłopak się pojawił to ciągle miałam myśli o kolejnym dziecku choć planowaliśmy 2 no i po 2 latach w końcu zdecydowaliśmy się i będzie 3 chłopak 🤷♀️ no coż aby zdrowy
CO do imion my nadal nie mamy ustalonego choć nasz starszak tak upiera się codziennie przy Witusiu, że chyba w końcu i nas przekona. Mi bardzo Teodor się podoba Teoś teo ale M totalnie na nie wspólnie nam się podoba jeszcze Julian, a M podoba sie Cyprian ale Cypek mi nie odpowiada bo to jak Cycek brzmi. -
AJrin proszę o dopisanie córeczki. U mnie też parka będzie.
Też byłam dzisiaj z synkiem u lekarza ostatnio przez telefon porada tydzień temu ale kaszel jak był tak jest a nawet większy. Chciałam żeby go osłuchali czy czasami nie ma czegoś na oskrzelach.malami.91, AJrin, Ala_Ala, mała_ruda, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
U mnie w rodzinie sami chłopcy się rodzą, u męża to różnie😀. Wszyscy moi dzieciaci kuzyni i kuzynki mają tylko synów. U nas prawdopodobnie tez będzie chłopczyk, za tydzień idę na połówkowe i jeśli się płeć potwierdzi to chyba będzie Mikołaj Michał ☺️.
Mam pytanie do dziewczyn, które biorą Acard. Czy Wam też zaczęły pojawiać się mąkę siniaczki na rękach i nogach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2020, 11:01
7.01.19. Aniołek👼💔
20.04.21 Synek M 👶💙
17.11.22 Synek A 👶💙 -
AJrin ja tez marzylam o coreczce. Jestem w ciazy z blizniakami. Na prenatarnych wyszlo, ze bedzie parka. Wczoraj na polowkowych wyszlo 2 chlopcow. Sa zdrowi, maja 284g a drugi. 277g.
AJrin, Angelaaaa, malami.91, Ala_Ala, Malinka33, Kamsza, Karenira, mała_ruda, Daar, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Liwi chyba tak jak u ciebie mam szyjke dziwnie zgięta 🤦♀️i ciężka do zmierzenia.
A więc mały bicie serca 160dlatego musieli sprawdzić ale na usg wszystko wygląda prawidłowo. Szyjka 2,9cm a z innej perspektywy jak się doda wszystko to ok 4cm zamknięta także uff
Mały coś się mało co ruszał ostatnim czasy ale może będzie spokojniejszy nic jego siostra 😁🙂😂 łożysko z tyłu i wysoko.
Następne usg 23grudnia
Chłopak w 100% bez żadnych wątpliwości 😁😂
Co do imienia to u nas nadal brak 🤔
Karenira, AJrin, Angelaaaa, wisienka94 lubią tę wiadomość
-
Kamsza wrote:Liwi chyba tak jak u ciebie mam szyjke dziwnie zgięta 🤦♀️i ciężka do zmierzenia.
A więc mały bicie serca 160dlatego musieli sprawdzić ale na usg wszystko wygląda prawidłowo. Szyjka 2,9cm a z innej perspektywy jak się doda wszystko to ok 4cm zamknięta także uff
Mały coś się mało co ruszał ostatnim czasy ale może będzie spokojniejszy nic jego siostra 😁🙂😂 łożysko z tyłu i wysoko.
Następne usg 23grudnia
Chłopak w 100% bez żadnych wątpliwości 😁😂
Co do imienia to u nas nadal brak 🤔🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Kamsza no to dobre wieści. Ale z tym biciem serca też się dziwię, bo 160 to chyba dobry wynik
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️