MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Scotch wrote:Hej witam się i ja choć chyba to wszystko jeszcze niepewne. wczoraj 8dpo cień cienia, dzisiaj cień. Z ciekawości wyliczyłam datę porodu i wyszło 18.05. A więc jeśli wszystko pójdzie dobrze to będzie piękny maj 2021 😊
CzarownicazOz, Scotch, never lose hope lubią tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
nick nieaktualnyW sumie powinnam być na kwietniowym choć termin mam na 6 mają u mnie Tylko CC wchodzi w grę. Natomiast z objawami bardziej pasuje do tego wątku. Wizytę mam za dwa tygodnie. zarówno test ciążowy jaki dwukrotne badanie z krwi i potwierdziło ciąże. To by było siódma ciąża do 4 porodu 🙊🙈
-
CzarownicazOz wrote:W sumie powinnam być na kwietniowym choć termin mam na 6 mają u mnie Tylko CC wchodzi w grę. Natomiast z objawami bardziej pasuje do tego wątku. Wizytę mam za dwa tygodnie. zarówno test ciążowy jaki dwukrotne badanie z krwi i potwierdziło ciąże. To by było siódma ciąża do 4 porodu 🙊🙈
U mnie podobnie termin mam 4 maja ale rozwiązanie będzie raczej w kwietniu bo też raczej cc bedzie. Ale objawowo bardziej pasuje tu więc wolę być tutaj 😍Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Ja myślę że cc pewnie na maj znaczy będę nalegac na jak naponiejsze. Poprzednio miałam cc 3 dni przed terminem.
-
U mnie to będzie 3 cc więc też na bank kwiecień. Ogolnie bardzo się tego boje jak wogóle wytrzymam tą ciąże. Moja przednia ściana macicy jest podobno słabiutka i nie planowaliśmy więcej dzieci. No ale plany, planami, zabezpieczenia, zabezpieczeniami, a dwie kreski są. Powiem Wam szczerze ze jestem przerazona. Już drugie cc miałam dwa tygodnie przed termonem bo blizna była mega cieniutka i ledwo trzymała.
-
Dziewczyny zainstalowałam sobie aplikację Preglife. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 03.08, cykle mam 26 dni. Ovufriend mi pokazuje, że dzisiaj jest 4 tydzień (3+5) i to rozumiem, a ta aplikacja Preglife, że 5 tydzień (4+1). Dlaczego?36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Agnieszka34 wrote:Są wyniki bety, równo 200 😁😁 nadal nie wierzę 🙆😁😁 wg norm 4 tydzień 😃
Mi belly pokazuje 6 tc tylko mam ustawione od ostatniej miesiączki a miałam późną owu. Jak daję licz od owulacji to się wszystko zgadza.👸 35 lat
🤴41 lat
👨2004
👧2009
👦2014
🧒2017
👶2021 -
Karenira wrote:Dziewczyny zainstalowałam sobie aplikację Preglife. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki był 03.08, cykle mam 26 dni. Ovufriend mi pokazuje, że dzisiaj jest 4 tydzień (3+5) i to rozumiem, a ta aplikacja Preglife, że 5 tydzień (4+1). Dlaczego?
-
AJrin wrote:Mam tą apke mi liczy dobrze ale ja mam 28 dni cykl więc może kwestia długości cyklu?
Olśniło mnie dlaczego tak się dzieje. Przy cyklu 26-dniowym owulka powinna być 12 dc. To już wiem jak to ustawićWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 21:01
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Dzień dobry,
Witam się nieśmiało w 11 dpo. Żeby było ciekawiej, wczoraj już zdążyłam spisać cykl na straty, kiedy dostałam plamienia. Jednak plamienie potrwało tylko chwilkę, a dziś na testach cień.
Termin mi wylicza na 11 maja.
To moja druga ciąża. Pierwszą straciłam w 8tc. -
nick nieaktualny
-
U mnie pierwsza cc 2016 druga 2018 teraz będzie 3 lata.
-
Pierwszą cc zniosłam super, nuc mnie nie bolało, tabletek nie brałam, a po drugiej wszystko mnie bolało, usuwali mi zrosty i pezez tydzień ledwo wstawałam z łóżka.. ciekawe co będzie teraz 🤔
Pytałam się syna co chce na urodziny, a on mówi że psa lub siostrzyczkę a najlepiej dwie 🙆😂😂 młody jeszcze nie wie o rodzenstwie, dowie się po ginue, jak wszystko będzie okAJrin lubi tę wiadomość