MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka34 wrote:Pierwszą cc zniosłam super, nuc mnie nie bolało, tabletek nie brałam, a po drugiej wszystko mnie bolało, usuwali mi zrosty i pezez tydzień ledwo wstawałam z łóżka.. ciekawe co będzie teraz 🤔
Pytałam się syna co chce na urodziny, a on mówi że psa lub siostrzyczkę a najlepiej dwie 🙆😂😂 młody jeszcze nie wie o rodzenstwie, dowie się po ginue, jak wszystko będzie ok
U nas starszak mówi że siostry nie chce tylko brata 🙈 -
nick nieaktualnyAJrin wrote:Zapraszam Majowe mamy u mnie dziś 2 kreski choć to cień cienia na 5 dni przed miesiączką Termin 8 Maj
Lista Majóweczek ❤️
29.04
❤️Biotech
1.05
❤️ Goldlemon
4.05
❤️ Mama_Honorci
7.05
❤️ Malinka33
8.05
❤️ AJrin
❤️ Agnieszka34
❤️ Karenira
10.05
❤️ Iiwi
Ps pozostałym również.
ZdrówkaAJrin lubi tę wiadomość
-
Miłego i spokojnego tygodnia dziewczyn 🤗
Ja miałam cudowny weekend i rozmarzona zaczynam kolejny tydzień ciąży odliczając dni do usg ☺️ -
żabka04 wrote:Gratuluję!!!!!
Ps pozostałym również.
Zdrówka -
Ja właśnie mam dylemat z lekarzem poprzednie ciąże prowadziłam u jednego i gdyby nie jego słaba dostępność i to, że nie pracuje w żadnym szpitalu poszła bym do niego. Ale to oznacza wizyty prywatne więc sama nie wiem czy nie będę szukać nowego. Póki co czekam na USG i będę dalej myśleć.
-
Też się zastanawiam na jakiego lekarza się zdecydować. Mam pakiet w Luxmedzie i zawsze chodziłam akurat do takiego, jaki się trafił. Nigdy nie miałam żadnych problemów ze zdrowiem, więc nie potrzebowałam szukać specjalisty. Na kontrolne wizyty tacy losowi byli ok. Na razie umówiłam sobie wizytę w Luxmedzie na 14.09 do ginekologa-położnika, który ma dobre oceny na znanylekarz.pl. Takie 4/5 przy 190 ocenach, więc wydaje się całkiem spoko.
AJrin lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Ja idę 15 do gina, ktory mi prowadził poprzednią ciążę, ale nie wiem czy będę chciała do niego znowu chodzić. Tydzień później idę do innego i zobaczymy którego wybiorę. Ten drugi prowadzi trudne przypadki a ja chyba taka jestem...mam nadciśnienie a w drugiej ciąży miałam stan przedrzucawkowy 🙆🙆🙄
-
Karenira wrote:Też się zastanawiam na jakiego lekarza się zdecydować. Mam pakiet w Luxmedzie i zawsze chodziłam akurat do takiego, jaki się trafił. Nigdy nie miałam żadnych problemów ze zdrowiem, więc nie potrzebowałam szukać specjalisty. Na kontrolne wizyty tacy losowi byli ok. Na razie umówiłam sobie wizytę w Luxmedzie na 14.09 do ginekologa-położnika, który ma dobre oceny na znanylekarz.pl. Takie 4/5 przy 190 ocenach, więc wydaje się całkiem spoko.
Karenira lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:Dziewczyny macie już wybranego lekarza?
Umówiłam sie za tydzień 7 września.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 10:02
Mama Honoratki po 7 latach - 19.11.2019
Mama Natalki 27.04.2021
Mamo czuwaj nad nami [*] 21.10.2019 -
Ja dwie poprzednie ciaze chodziłam do jednej pani ginekolog która była ordynatorem w szpitalu w którym rodziłam. Takze bardzo na plus. Teraz juz ordynatorem nie jest, do tego przymuje tylko prywatnie a wizyta kosztuje 300 zł więc sobie odpuszcze. Znalazłam babke bardzo fajną z tego co czytam ale kurcze tez nie pracuje w zadnym szpitalu.
-
A tak zmieniając temat zdjęcie z weekendu zrobił mój M i zbiera polubienia 😂
Jeśli dacie radę kliknijcie serducho.
https://konkurs.natgeotv.com/photos/show/pid/52234 -
Ale macie pozytywną energię laski
Nieśmiało się odzywam ale na razie staram się nie przyzwyczajać, bo w tym roku już dwie straty za mną. Pierwszy termin u mojego lekarza dopiero 25 września Więc się umówiłam na teleporadę na koniec tego tygodnia żeby mi jakiś inny wystawił skierowanie na USG, bo 25 września to już będzie po 8 tygodniu, a USG powinno być do 8 właśnie. -
Ale pięna seria i jak widać postęp no i lepiej bo jeden ten sam test.
-
Cześć dziewczyny. Chciałabym dołączyć mi wyliczyło termin na 4 maja. Wizyte u gina mam 14.09(prywatnie) a 28.09(na NFZ)
Karenira ale fajnie, że przechodzimy razem z jednego forum na drugieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 19:23
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀