MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale dużo wizyt 🙂 ciesze się że same dobre wieści są 😊 u nas wizyta 12.04 dopiero, dzis umówiłam się na wtorek po świętach na resztę badań. Niestety u mnie czuje że mała dalej siedzi sobie na pupie i głowę ma na górze 🙄 chyba trzeba już się pogodzić z tym, że tak zostanie 🙂 a ja wczoraj miałam sesje zdjęciową 😊 fakt, że trochę późno bo zaraz zaczynamy 9 miesiąc, ale w ostatniej chwili zdecydowałam, że jednak chciałabym mieć pamiątkę z tego okresu 🥰 kto wie, czy jeszcze nam się to przydarzy 🙂
Angelaaaa - ja to w sumie zaczęłam panikować po ostatniej wizycie jak lekarka uświadomiła mnie, że prawdopodobnie będzie CC i urodze wcześniej 😁 i wtedy się wystraszyłam ze to naprawdę juz zostało niewiele czasu.
Kora88 - pisałam Ci, że i mnie niestety dokuczają już dość mocno bóle przepowiadające i są już intensywniejsze.
AJrin - super, ze wynik ujemny. Dobrze, ze nie odwołałaś wizyty na kiedy masz wyznaczony termin cięcia? -
Angelaaaa wrote:O jak dużo dzisiaj wizyt 🤭 super że wszystko dobrze 😊 ja wizytę mam 8 kwietnia już nie mogę się doczekać i mam nadzieję że coś mi zapisze na te moje opuchnięte nogi i stopy bo już ledwo chodzę 😫😫
Jeju czy tylko ja panikuje że ten czas tak szybko leci i zaraz poród? 🤭 -
Zgłaszam się. Mnie też boli krzyż, po prawej stronie, zwłaszcza wieczorem, jak się "narobię" tj. pójdę do sklepu, po córkę do przedszkola itp.
Niesamowite, zaraz posypią się u nas porody. Marzy mi się urodzić na początku maja. -
Wlasnie mnie krzyż od rana boli, nie muszę nic robić.
Karolinka tak rak, pamietam że pisałaś dziękuje. Chciałam podpytać jeszcze inne dziewczyny -
Ja czekam już w szpitalu ale lekarz poszedł na oddział haha to sobie poczekamy. Nie wiem czemu ale stresa ma na maksa.
-
Czereśniowa wrote:Livi nie chcesz lub nie możesz mieć cięcia troche pozniej? Żeby nie wyszło, że urodzisz w końcu prawie wcześniaka?
No u mnie sytuacja z ta blizną jest nieciekawa dlatego i tak sie cieszymy, ze udało sie dociagnac az tyle.
Taka ginka podjela decyzje, twierdzi ze za duze ryzyko czekac dluzej.
Czereśniowa lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:No u mnie sytuacja z ta blizną jest nieciekawa dlatego i tak sie cieszymy, ze udało sie dociagnac az tyle.
Taka ginka podjela decyzje, twierdzi ze za duze ryzyko czekac dluzej. -
liwi wrote:Dzisiaj to sie modle zeby jeszcze wytrzymac. Bole blizny mam coraz gorsze niestety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 14:58
-
Agnieszka34 wrote:Współczuję,moja blizna na szczęście mi nie dokucza ale i tak cały czas mam w głowie,że coś się może stać 😐
Które to będzie twoje cc?
Trzecie.
Kora 88 mam nadzieje.
Zastanawiam sie czy do ginki nie dzwonic. Tylko ona mi bedzie kazala na oddzial jechac bo jej juz nie ma. -
No to 30 kwietnia mam rozpakowanie w szoku jestem że tak późno ale to dobrze.
mother84, malami.91, Czereśniowa, KaroInka, Angelaaaa, Karenira lubią tę wiadomość
-
No właśnie na skierowaniu było że cukrzyca dodałam że od niedzieli na insulinie ale brał datę z OVu czyli 7 maj więc pewnie dlatego.
-
Liwi jak będzie bardzo boleć to pojedź, bo samemu człowiek nic nie zrobi.
AJrin, No to termin już jestWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2021, 18:12
-
Karola87 wrote:Ja jutro na test na koronę