MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie brzuch twardnieje często ale mnie to nie boli tylko odczuwam.spore napięcie. No chyba, że tak jak dzisiaj nic nie robię to wtedy jest ok. Ale ostatnio, szczególnie wieczorami, twardnieje kilka razy pod rząd. Nie wiem czy dziecko już się obniża ale od kilku dni czuję bardzo nieprzyjemne ruchy w okolicy cewki moczowej- tak jakby mnie tam czasem szczypnelo palcami 🙈 i w miednicy, szczególnie z tyłu, taki ból kostny,nie wiem jak to określić. Jest to dosc bolesne
Ala_Ala, Ala_Ala lubią tę wiadomość
7.01.19. Aniołek👼💔
20.04.21 Synek M 👶💙
17.11.22 Synek A 👶💙 -
Mi się brzuch spina jak długo pochodzę ale nic mnie nie boli.Wszystkie skurcze jakie miałam parę tygodni temu przeszły.
Byłam dzisiaj z małym na dworze,trochę powiało i już czuję ból gardła,no super.Może przez noc przejdzie 🤔
Co chwilę padał śnieg i mały miał radochę a ile wiewiórek biegało po parku 😁 jedna to chciała na nas wejść 😍 one są przyzwyczajone do ludzi ale i tak nie pozwalam małemu ich dotykać bo to jednak dzikie zwierzę.. -
KaroInka wrote:U mnie brzuch twardnieje często ale mnie to nie boli tylko odczuwam.spore napięcie. No chyba, że tak jak dzisiaj nic nie robię to wtedy jest ok. Ale ostatnio, szczególnie wieczorami, twardnieje kilka razy pod rząd. Nie wiem czy dziecko już się obniża ale od kilku dni czuję bardzo nieprzyjemne ruchy w okolicy cewki moczowej- tak jakby mnie tam czasem szczypnelo palcami 🙈 i w miednicy, szczególnie z tyłu, taki ból kostny,nie wiem jak to określić. Jest to dosc bolesne
U mnie też takie szczypanie w cewce, albo jakby mi ktoś grzebał tam palcem. Zazwyczaj wieczorem, już po całym dniu, okropne uczucie, bo mogę sikać trzy razy pod rząd...Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
To jest malutka paczka 26 czy 24 sztuki. Ja maila nie pokazywałam tylko Pani zeskanowala kartę rosnę nie mogłam nic wybrać. Dostałam takie i już. Fajny gest 😀
mała_ruda wrote:Emimo te pampersy to jakaś określoną ilość sztuk w paczce? To te najmniejsze Premium care 26szt? Czy można sobie wybrać jedynki jakie się chce? Tzn. Duże czy małe paczki? -
Hejka. Ja chciałabym sie tylko pochwalic ze juz mam ze soba mojego syneczka.
Jest malutki 2400 i 47 cm, ale poki co wszystko z nim w porzadku. Krzyczy najgłośniej na oddziale.mother84, AJrin, wisienka94, Miiniala, Emimo, mała_ruda, squirrel, Venice, Angelaaaa, malami.91, Rio, Ala_Ala, KaroInka, Czereśniowa, Malinka33, Kamsza, Karenira, Karolinaaa28, niebieska, Kala139 lubią tę wiadomość
-
Liwi gratuluję 😊
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
liwi wrote:Hejka. Ja chciałabym sie tylko pochwalic ze juz mam ze soba mojego syneczka.
Jest malutki 2400 i 47 cm, ale poki co wszystko z nim w porzadku. Krzyczy najgłośniej na oddziale. -
Liwi ogromne gratulacje!Jak się czujesz?
-
Gratulacje Liwi🙂 Akuarat masz w stopce skończony 37 tc 👍 Jak dojdziesz do siebie napisz nam coś o porodzie.
37 lat,IV 2019 AMH - 1,31, 11.19 AMH - 0,87
Kriobank, I ET - nieudany , jeden zarodek 7B
II ET - 2AA ,7 dpt - beta 39, synek ❤️
10.2021. - beta 6, cb 💔
01.2022- 10 t.c puste 2 jaja 💔💔
12.2022- 6t3d💔 brak ❤️ -
Angelaaaa wrote:Też macie tyle śluzu..? Bo ze mnie teraz pełno wyleciało 😮😮
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Angelaaa ja też mam dużo śluzu od niedawna. Bym powiedziała że czasami jest nawet dość wodnisty.
Ja dzisiaj wizytuje o 15 😁
Agnieszka to super że wizyta udana. Mały z super waga 😍😁