MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
ago91 wrote:Kamsza, bedzie dobrze, w ciazy z Szymo tez mialam plamienia na poczatku... Mysl pozytywnie
Powiem Ci po stracie córki ogarnia mnie strach teraz. Jeszcze ta służba zdrowia w Holandii to masakra😔 mnie plamienie tak nieprzerazilo co ból okropny jednorazowy brzucha i świeża krew -
Kamsza wrote:Powiem Ci po stracie córki ogarnia mnie strach teraz. Jeszcze ta służba zdrowia w Holandii to masakra😔 mnie plamienie tak nieprzerazilo co ból okropny jednorazowy brzucha i świeża krew
Jeśli mogę spytać w jakim tygodniu straciłaś córeczkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 10:27
Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Cześć, jak Wam minął weekend? Ja odkąd zaczęłam 8 tydzień czuje się tragicznie. Tak mnie żołądek boli, że ledwo chodzę. Niedziele całą przespałam. A w sobotę byliśmy u moich rodziców powiedzieć im o ciąży. Ogólnie przestałam cieszyć się z tej ciąży przez to moje samopoczucie. Wpadłam chyba w dołek psychiczny05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Skowronek wrote:Cześć, jak Wam minął weekend? Ja odkąd zaczęłam 8 tydzień czuje się tragicznie. Tak mnie żołądek boli, że ledwo chodzę. Niedziele całą przespałam. A w sobotę byliśmy u moich rodziców powiedzieć im o ciąży. Ogólnie przestałam cieszyć się z tej ciąży przez to moje samopoczucie. Wpadłam chyba w dołek psychiczny
-
megimeg wrote:Możemy sobie przybić 5 z tym samopoczuciem jak soe te tygodnie liczy? Jak m 6+3 tzn ze jestem w 7 tygodniu?
Lekarze liczą skończone tygodnie czyli jesteś w 6.
Venice, daj znać po wizycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 11:23
megimeg lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
megimeg wrote:Możemy sobie przybić 5 z tym samopoczuciem jak soe te tygodnie liczy? Jak m 6+3 tzn ze jestem w 7 tygodniu?
megimeg, Miiniala lubią tę wiadomość
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Kamsza mam nadzieję, że przed wizytą będą wyniki. A u Ciebie o której? Trzymam kciuki!
Ja dzisiaj idę pierwszy raz na NFZ. Nie wiem jak taka wizyta będzie wyglądać, czy cokolwiek się dowiem.Podobno fajny lekarz jest, więc pójdę zobaczyć.
Wizytę u mojego gina mam dopiero 29 września. On przyjmuje prywatnie i jest bardzo dobry. Prowadził moje 2 problematyczne ciąże. Zawsze wszystko wyjaśnia, bada dokładnie,można do niego dzwonić o każdej porze. Nie patrzy na zegrek, każdą kobietę traktuje indywidualnie i poświęca jej tyle czasu ile porzebuje.Także polecam dziewczynom z Wrocławia ! -
Venice wrote:Zapomniałam zapytać....
Czy decydujecie się na test NIFTY? Jeśli tak to w którym tygodniu?
Czy byłyście aktywne przed ciążą? Czy teraz planujecie ćwiczyć czy odpuszczacie?Starania od marca 2018
-
Ja planuje NIFTY w 11 tygodniu i 3 dniu będę miała usg prenatalne a zaraz po chce iść oddać krew na NIFTY robią to w tej samej klinice.
A co do aktywności ja dalej jeżdżę rowerem i dużo spaceruje jak będzie chłodniej wracam na orbitrek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 12:17
-
Kamsza, kciuki zaciśnięte i czekamy na wynik
W tym tygodniu planuję sporo spacerować po lesie. Urlop, więc chcę wykorzystać. Po powiecie do miasta planuję ćwiczyć w domu. Lekarz na pierwszej wizycie powiedział, że nie ma przeciwwskazań.
Co do NIFTY pro to będę robić, tylko jeszcze nie jestem pewna kiedy. Zadzwonię sobie do tego centrum, w którym będę robić i dopytam czy mogę zrobić w 10 tygodniu czy lepiej trochę później. Wizytę prenatalnych planuję jakoś w 11 tygodniu, a fajnie byłoby mieć wyniki. Wcześniej jeszcze w 9+0 mam wizytę.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Mona3939 wrote:Ja byłam 5+3 i nie było widać... Teraz 26 w sobotę mam kolejne usg no i zobaczymy co będzie widać
To jaki wiek ciąży będziesz mieć w sobotę?
Ja w pierwszej ciąży poszłam na wizytę nie wiedząc totalnie kiedy była owulacja (nieregularne, długie cykle), okazało się, że jest 5+2, był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Potem byłam w 6+6 i serducho biło.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021