MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć mamuśki 🙃 tak tu wpadam na chwilę i wypadam, ale nie miałam czasu i siły siedzieć.jak synek się przeziębił to oczywiście przeszło również na mnie i czułam się do d... na szczęście już jest ok. Zabrałam młodego ze żłobka i jesteśmy razem w domu.
Trzymam kciuki za wasze wizyty 👍 ja idę w czwartek do innego niż chodzę, tam mają dużo lepszy sprzęt więc może już zobaczę dzidzię i dowiem się więcej 😁
Teraz póki jest ładnie to siedzimy na dworze, wczoraj nawet poszliśmy do "lunaparku" pojeździłam na karuzeli z najmłodszym a później poszłam ze starszakiem na coś szybszego 😁
Liwi, ja mam sporą nadwagę to u mnie nic nie widać, jestem ciekawa co będzie np za miesiąc. Podobno w kolejnych ciążach brzuch wychodzi szybciej 🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 13:41
-
U mnie brzuszka jeszcze raczej nie widać, tylko moją zwykłą oponkę Ważyłam się tydzień temu i miałam +0,8kg. Obawiam się, że ta tendencja wzrostowa może się utrzymać. Mam mdłości jak tylko robię się głodna. Po jedzeniu mnie trochę cofa, ale raczej wszystko zostaje w żołądku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 14:38
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Witam się z Wami nieśmiało 😊. Na razie ciąża potwierdzona tylko testem i beta hcg ale mam nadzieję, że będzie dobrze . Teoretycznie dziś 5t0d, więc planowana data porodu to końcówka maja. Może nawet połowa jeśli cc. Pozdrawiam Was wszystkie 😘
Agnieszka34, malami.91, Venice, AJrin, megimeg, jusella, Lusi91, wisienka94, ago91 lubią tę wiadomość
-
Vanillaice wrote:Witam się z Wami nieśmiało 😊. Na razie ciąża potwierdzona tylko testem i beta hcg ale mam nadzieję, że będzie dobrze . Teoretycznie dziś 5t0d, więc planowana data porodu to końcówka maja. Może nawet połowa jeśli cc. Pozdrawiam Was wszystkie 😘
Gratulacje!
Jakies wskazania u Ciebie, że o CC wspominasz?
Kamsza - co chwile odświeżam stronkę w oczekiwaniu na dobre wieści od Ciebie! -
Mam wyniki beta w piątek 9750 a dzisiaj 25065💪💪💪ufff
AJrin, malami.91, jusella, niebieska, Karenira, megimeg, liwi, Lusi91, wisienka94, ago91, Miiniala lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj byłam na urodzinach u teściów i jak zjadłam to ledwo siedziałam spodnie tak mnie cisnęły i do tego wzdęcie jakieś no na maksa mi było źle. Śmiałam się do M, że niebawem serio nie ukryje brzucha 🙈
Pamiętam że w 3 ciąży w 3 miesiącu na maksa było widać więc pewnie teraz będzie szybciej 🙈 -
Witajcie, również do Was dołączę, mam nadzieję, że na długo. Ostatni okres miałam 18 maja, zrobiłam dwa razy betę, przyrosty dobre, wizytę dopiero mam 5 października, dłuży się okropnie, raczej macie wszystkie wcześniej te wizyty. To moja trzecia ciąża, w domu synek 3 lata 8 miesięcy i córka 2 lata.
jusella, AJrin, wisienka94, ago91 lubią tę wiadomość
-
Witam nowe majówki ❤️ jeśli chcecie abym was dopisała do głównej strony dajcie znać jaki macie termin porodu.