MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Venice wrote:Jestem po wizycie. Jest u mnie widoczny pęcherzyk ciążowy, który ma 0,82 mm, ale nie ma zarodka.
Więc znowu muszę czekać i dalej nic nie wiem. Czy to jest możliwe, żeby na tym etapie nie było zarodka?
Możliwe, spokojnie 🙂.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Witam byłam dziś na kolejnej wizycie USG wszystko jest w porządku i słyszałam silne serduszko ❤️ mojego słoneczka. Więc można dopisać do strony głównej 😁
malami.91, megimeg, jusella, Karenira, Lusi91, wisienka94, AJrin, ago91, Kamsza, Malinka33 lubią tę wiadomość
22.01- punkcja, pobrano:
°35 komórek wszystkie dojrzałe,
°25 zapłodnione,
°13 przetrwało do 5 doby
22.04- ❄️
7.05- 14dpt beta: <0.100 😔
21.08- ❄️❄️
27.08- 6dpt beta: 43,52
31.08- 10dpt beta: 314, 80
3.09- 13dpt beta : 1497,00 i
14.09- 24dpt jest ❤️
11.12.2020- będzie córeczka ♀️👧🏼
4.05.2021 nasz cud jest z nami 🥳
Mamy jeszcze:
❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️ -
Karenira wrote:Kamsza, kciuki zaciśnięte i czekamy na wynik
W tym tygodniu planuję sporo spacerować po lesie. Urlop, więc chcę wykorzystać. Po powiecie do miasta planuję ćwiczyć w domu. Lekarz na pierwszej wizycie powiedział, że nie ma przeciwwskazań.
Co do NIFTY pro to będę robić, tylko jeszcze nie jestem pewna kiedy. Zadzwonię sobie do tego centrum, w którym będę robić i dopytam czy mogę zrobić w 10 tygodniu czy lepiej trochę później. Wizytę prenatalnych planuję jakoś w 11 tygodniu, a fajnie byłoby mieć wyniki. Wcześniej jeszcze w 9+0 mam wizytę. -
never lose hope, Karenira, niebieska, jusella, Ala_Ala, mała_ruda, wisienka94, malami.91, megimeg, AJrin, ago91, LondyńskieSerduszko, Kamsza, Miiniala, Malinka33, SzczęśliwaMama, Emimo lubią tę wiadomość
Starania od marca 2018
-
Venice wrote:Jestem po wizycie. Jest u mnie widoczny pęcherzyk ciążowy, który ma 0,82 mm, ale nie ma zarodka.
Więc znowu muszę czekać i dalej nic nie wiem. Czy to jest możliwe, żeby na tym etapie nie było zarodka?Starania od marca 2018
-
jusella wrote:Gratulacje!
Jakies wskazania u Ciebie, że o CC wspominasz?
Kamsza - co chwile odświeżam stronkę w oczekiwaniu na dobre wieści od Ciebie!AJrin lubi tę wiadomość
-
-
Vanillaice dopisałam, co do cesarki to właśnie ponoć zmienili to i nie jest to kwalifikacja do kolejnej. Oczywiście wszystko zależy jak kolejna ciąża przebiega.
-
LondyńskieSerduszko wrote:Ojej pierwszy raz widzę tak genialne usgStarania od marca 2018
-
AJrin wrote:Vanillaice dopisałam, co do cesarki to właśnie ponoć zmienili to i nie jest to kwalifikacja do kolejnej. Oczywiście wszystko zależy jak kolejna ciąża przebiega.
-
Vanillaice wrote:Tak, tak, też o tym słyszałam . Ja akurat bardzo chciałabym mieć 2 cesarkę, więc zobaczymy. Póki co 1 wizyta przede mną 🤷♀️. Zazdroszczę Wam, że już słyszałyście serduszko. Ja z serii panikar, więc cała ciąża to będzie dla mnie ogromny stres 😑Starania od marca 2018
-
Kamsza, kamień z serca!
Venice spokojnie, może później była owulacja. Jak wspomniałam u mnie w pierwszej ciąży w 5+1 było jak u Ciebie, natomiast tydzień później serduszko biło. Lata teraz po domu i nie chce słuchać matki.
Goldlemon, gratuluję! Palnę teraz, chociaż za wcześnie, że ja tam widzę mini jądra, haha. Bardzo wyraźne USG. Super.
Venice lubi tę wiadomość
-
Ja też świruje przed każdym usg mimo, że to już kolejna ciąża no ale stres jest i to z wiekiem jakoś wiekszy.
Mi się zaczynają śnić głupkowate sny ale tak pokręcone, że masakra :p
Jade zaraz do labu zawieść zapomiany mocz i zrobić cytologie więc miłego dnia i kciuki za wizytujące