MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_ruda wrote:Z tymi prenatalnymi to tylko woj. Śląskie..
Mi becikowe przy pierwszym potomku się nie należało więc nie każdy je dostanie.
Elvii dasz radę! Gratulacje
Dlatego napisałam, że becikowe dla niektórych 😉. Też nie dostałam.
Angela, powiem Ci, że ja np. w pierwszej ciąży na początku ledwo chodziłam, bo miałam rwę kulszową a pod koniec biegałam jak sarenka 😉. Także nie taki straszny ten brzuch 😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2020, 14:22
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Musze się pochwalić że siostra z mężem zrobili nam prezent i kupują drugie mieszkanie gdzie ja i mąż będziemy je wynajmować od nich super bo teraz wynajmujemy małe mieszkanie a tam 3pokojowe i balkon i to nowy blok bo dopiero kończą go budować 😊 pod koniec ciąży czeka nas przeprowadzka mam nadzieję że będę mieć siłę 😁
megimeg, liwi lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja miałam plamienia właśnie takie brązowe jednak jeden dzień tylko a lekarz wczoraj nowl że widział ale niema się czym martwić dopiero krwawieniem tak obfitym jak okres...mówił że może uszkodziłam coś jak aplikowałem luteinęDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 no dla mnie jest dziwne że nie mam typowego plamienia bo na bieliźnie nic nie mam tylko jak sama sobie sprawdzę ale na innym forum pisały żeby lepiej nie sprawdzać bo mogę sobie tylko podrażnić więc staram się nie sprawdzać mam nadzieję że nam to minie bo lekki stres jestMaja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Kaśka28 no dla mnie jest dziwne że nie mam typowego plamienia bo na bieliźnie nic nie mam tylko jak sama sobie sprawdzę ale na innym forum pisały żeby lepiej nie sprawdzać bo mogę sobie tylko podrażnić więc staram się nie sprawdzać mam nadzieję że nam to minie bo lekki stres jestDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Angelaaaa wrote:Teraz czekam do 20 października na wizyte ale teraz czas mi się dłuży ☹️☹️ i w przyszłym tygodniu robię badania z krwi ciekawe ile zapłace 🤔🤔Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dziewczyny mam już dość, mdłości się rozkręcają, tym razem rwało nnie w nocy, już chyba lepiej zwymiotować biz to rwanie. Boje się jesc, ze będę tym wymiotować, doprowadzi mnie to to depresji, boje się ze ostatecznie w szpitalu wyląduje. Jedyne pocieszenie jakie mam, ze to może dziewczynka bo przy synku aż tak nie miałam
-
Megimeg dla mnie wymioty poza tym, że nieprzyjemne, nie są wcale straszne. Jem normalnie bo nie ma znaczenia czy zjem suchy chleb czy normalne kanapki z warzywami jak mnie weźmie na wymioty to wyjdzie i jedno i drugie. W takim razie po co mam się na siłę ograniczać? Na szczęście wchodzi mi praktycznie wszystko. Tylko od kawy mnie odrzuciło, że nie mogę wypić. Zresztą po napojach: wodzie, mleku kokosowym z kurkumą i imbirem, czekoladzie, herbacie, mięcie, soku... Dosłownie po wszystkim czego próbowałam też wymiotuję, a nawodnienie jest jeszcze ważniejsze niż jedzenie. Nic nie poradzimy. Trzeba to po prostu przetrwać. Jeszcze z miesiąc i minie. Przy odrobinie szczęścia może szybciej. Zresztą nie wiem czy Wy też tak macie, ale ja jeśli mam już pusty żołądek, a dalej targają mną wymioty, to jest o wiele, wiele gorsze niż jak po prostu zwrócę jedzenie.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm