MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
megimeg wrote:Angela wymioty i zasowolona jak wy to robicie dziewczyny ja to dziś zjadłam tylko pol suchej bułki bo się boje 🙈😞
O matko, ja bym umarła. Muszę ciągle chodzić najedzona, bo jak czuję głód to mnie ciągnie na 🤮.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 12:54
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Karenira ja z racji emerofobi ostatni raz wymiotowałam prawie 7 lat temu, dlatego tera boje się jesc bo nie wiem jak to jest wymiotować jedzeniem, a ze jestem głodna ciagle to mnie te torsje męczą na sucho, do wczoraj jadłam normalnie a dziś boje się przegryźć ze to zwymiotuje
-
Dziewczyny, macie jakieś przeczucia co do płci dziecka? 🙂
Jak byłam w pierwszej ciąży to mąż przewidywał (😁) dziewczynkę i już nawet mówił do brzucha po wybranym imieniu, a ja się z niego śmiałam, że się zdziwi na USG i miałam rację. Teraz jakoś nie wiem co myśleć, ale w naszej rodzinie jest silna przewaga chłopców. W ogóle mam wrażenie, że dużo chłopców się rodzi. W pierwszej ciąży razem ze mną było kilka koleżanek z pracy (chyba 6 sumie) i każda urodziła chłopca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 13:13
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja czuję się tragicznie w tej ciąży. Z synem nic mi nie było jakbym w ciąży nie była.. A teraz mdłości przez całe dnie. I też rwie mnie na sucho. Tylko raz wymiotowalam. Ci co wiedzą o ciąży mówią, że będzie dziewczyna. Chciałabym dziewczynę ale znając moje szczęście będzie chłopak. Dziwne bo chciałabym dziewczynę ale i chłopaka. Wiem jak się go obsługuje i młody byłby zadowolony. No i sterty ciuchów dla chłopaka leżą na strychu. Starałam się kupować unisexy ale jednak więcej chłopakowych jest. Młody mówi, że dzidzia będzie dziewczyną.
Sąsiad przyszedł się założyć z moim mężem o płeć.. Na start im nie poszło bo obydwaj stawiają na chłopaka. Zakład życia 😂
-
Angelaaaa wrote:Moja to pierwsza ciąża więc nie wiem co będzie i już nie mogę się doczekać aż poznam płeć dziecka 😊 wtedy to wpadne w szał zakupów 😂
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
My poznamy płeć jak zrobię NIFTY pro, bo tam można zaznaczyć opcję, że chce się też płeć zbadać. Także gdzieś koło 11-12 tygodnia jak przyjdą wyniki, to będziemy wiedzieć. Nie trzeba będzie szukać na usg
O rany, dziewczyny powiem Wam, że wymioty mam coraz gorsze. Masakra. Za to, żeby poprawić sobie humor właśnie piekę waniliowe muffinki z kawałkami czekolady:P Nic mnie nie powstrzyma przez jedzeniem. Nic 😛megimeg lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:My poznamy płeć jak zrobię NIFTY pro, bo tam można zaznaczyć opcję, że chce się też płeć zbadać. Także gdzieś koło 11-12 tygodnia jak przyjdą wyniki, to będziemy wiedzieć. Nie trzeba będzie szukać na usg
O rany, dziewczyny powiem Wam, że wymioty mam coraz gorsze. Masakra. Za to, żeby poprawić sobie humor właśnie piekę waniliowe muffinki z kawałkami czekolady:P Nic mnie nie powstrzyma przez jedzeniem. Nic 😛 -
Ja poznałam płeć dopiero koło połowy ciąży. Dla mnie jakoś fajna była ta niewiedza 😁. Mąż miał nawet pomysł, żebyśmy czekali do porodu.
Mała_ruda, ja też mam właśnie tak, że i dziewczynkę bym chciała (żeby wyrównać siły w domu😁) i chłopca (mam masę ubrań, zabawek, chłopcy by się razem bawili za jakiś tam czas). No i jeśli miałby być chłopiec to zżera mnie ciekawość jaki będzie, czy podobny do brata itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 16:03
mała_ruda lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja też myślę że chłopiec u mnie będzie. Dwie ciążę(dziewczynki) mdłości mnie tak męczyły ze pufalam jak parowóz. Teraz jakoś lekko zjem coś i mi lepiej. Choc stan skóry mi się pogorszył tak jak było to w poprzednich ciążach. Także jakbym się miała sugerować mdłościami to wychodzi mi na chłopca. Ja dowiedziałam się o płci w skończonym 15tc także jeszcze sobie poczekam 😄🙂😁
-
A ja jeszcze nie wymiotowałam mam od czasu do czasu mdłości ale zaraz zagryzam czymś albo pije wodę i może jestem głupia ale czekam na to zyganie heheDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️