MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 możesz spróbować jeść więcej szpinaku. Np. makaron czy naleśniki ze szpinakiem (i np. kurczakiem). Polecam też sok z pomarańczy i szpinaku jeśli masz sokowirówkę, albo dodawanie szpinaku do owocowych koktajli jeśli masz blender.
Właśnie rozmawiałam z konsultantką z testDNA. Mówiła mi, że bezpiecznie jest umawiać NIFTY pro najwcześniej jak jest skończony 10 tydzień i kilka dni. U mnie w przyszły piątek będzie 10+4, więc powinno być ok. Muszę im uzupełnić dane do formularzy to umówią mi pielęgniarkę i tego samego dnia kuriera, który odbierze próbkę.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:Kaśka28 możesz spróbować jeść więcej szpinaku. Np. makaron czy naleśniki ze szpinakiem (i np. kurczakiem). Polecam też sok z pomarańczy i szpinaku jeśli masz sokowirówkę, albo dodawanie szpinaku do owocowych koktajli jeśli masz blender.
Właśnie rozmawiałam z konsultantką z testDNA. Mówiła mi, że bezpiecznie jest umawiać NIFTY pro najwcześniej jak jest skończony 10 tydzień i kilka dni. U mnie w przyszły piątek będzie 10+4, więc powinno być ok. Muszę im uzupełnić dane do formularzy to umówią mi pielęgniarkę i tego samego dnia kuriera, który odbierze próbkę.
Ja tez będę umawiała do Domu. 29.10 mam zwykła wizytę a w następnym pewnie usg prenatalne i tak myśle żeby wycelować by był komplet , ale z drugiej strony najlepszy byłby 30.10 bo będę wiedziała, ze wszystko jwst Ok tzn czy serce bije itd -
Karenira wrote:Kaśka28 możesz spróbować jeść więcej szpinaku. Np. makaron czy naleśniki ze szpinakiem (i np. kurczakiem). Polecam też sok z pomarańczy i szpinaku jeśli masz sokowirówkę, albo dodawanie szpinaku do owocowych koktajli jeśli masz blender.
Właśnie rozmawiałam z konsultantką z testDNA. Mówiła mi, że bezpiecznie jest umawiać NIFTY pro najwcześniej jak jest skończony 10 tydzień i kilka dni. U mnie w przyszły piątek będzie 10+4, więc powinno być ok. Muszę im uzupełnić dane do formularzy to umówią mi pielęgniarkę i tego samego dnia kuriera, który odbierze próbkę. -
Dziewczyny ale naprodukowałyście tekstu. W pracy mam młyn i nie mam kiedy tu do Was zaglądać
Zaczęłam się zastanawiać czy nie iść na l4. Dziewczyna ode mnie z pracy jest na kwarantannie, jej partner jest przeziębiony i wysłali go na test.05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
A ja właśnie zaczęłam się stresować jak to będzię z tą pandemią 😣 moja koleżanka z pracy właśnie dostała telefon z prywatnej przychodni ginekologicznej, że odwołują jej wizytę i cytologię bo ginekolog bęzdzie teraz przyjmował tylko pacjentki, którym prowadzi ciążę... paranoja jakaś 😔
-
Ja też się boję co to będzie pocieszam się że do mają dużo czasu i po sezonie chorobowym. Ja się martwię że będą mega jakieś restrykcje w szpitalach pal licho że będę sama oby przyjęli a nie traktowali jak trendowata.
-
Do maja może być różnie, ja porodem to się jeszcze nie przejmuję. Oby tylko lekarze nas przyjmowali na normalne wizyty, bo zanim znieśli obostrzenia to niektórzy prowadzili ciąże przez teleporady. Teraz ten covid się rozkręca, kto wie co będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2020, 19:01
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja dziś byłam ostatni dzień w pracy, w poniedziałek mam wizytę i wezmę L4. Robi się nieciekawie, dziś kazałam pracownikowi iść na zwolnienie bo u Jej męża korona w pracy i On dziś testuje, a szkoda żeby cały zespół zaraziła... 😐Luty 2015 - 👧❤️
Maj 2021 - 👧❤️
-
Ja od 2 tygodni jestem na L4 bo pracuje na stacji benzynowej i kierowniczki mi kazały iść na zwolnienie a teraz znowu wirus szaleje to nie ma co ryzykować dzisiaj już 10+1 wymiotów nie mam od 3 dni czasami mam mdłości 😁 ale sutki to mam tak wrażliwe że jak się myje to aż piecze jakbym rany miała masakra 🤔
megimeg lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Kaśka28 wrote:Mąż kupił mi sok z buraków bo wyczytał że dobry na te słaba hemoglobinę...ale jakoś mi nie wchodzi dodałam tam soku jabłkowego jest ciut lepszy ale dalej mi się podnosi...no ale czego by tu nie robić żeby było dobrze:) macie jakieś sprawdzone sposoby aby ta morfologia była lepsza ?
-
xXxDusiaXxX wrote:Dziewczyny, jestem po wizycie. Moja ciąża obumarła. Życzę wam wszystkim pozytywnego rozwiązania.