MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
megimeg wrote:O masz, a może mniejsze porcje jedz i odpoczywaj po jedzeniu ?
I tak jesteś multitaskin ja to leze całe dnie uwalona i czekam czy mnie będzie rwać czy nie
Ja dokładnie tak samo. Leżę całe dni w łóżku. Mój wyczyn to zrobienie wczoraj obiadu. Pranie stoi i czeka 🤷♀️
-
megimeg wrote:Jak się czujesz?
Dziękuje ze pytasz. Dalej mdłości. Tylko mi się odbija itp nie szarpie mi żołądka. Poprzednie dwa dni jakby lepiej, ale wczoraj masakra. Dziś póki co jest ok. Nie byłam przez te mdłości na badaniach, ale muszę w końcu isc. Jak mnie złapie głód to mam kilka sekund żeby zjeść. Czekam aż to minie, ale w poprzedniej ciąży miałam tak do 16 tygodnia
-
Emimo wrote:Dziękuje ze pytasz. Dalej mdłości. Tylko mi się odbija itp nie szarpie mi żołądka. Poprzednie dwa dni jakby lepiej, ale wczoraj masakra. Dziś póki co jest ok. Nie byłam przez te mdłości na badaniach, ale muszę w końcu isc. Jak mnie złapie głód to mam kilka sekund żeby zjeść. Czekam aż to minie, ale w poprzedniej ciąży miałam tak do 16 tygodnia
Mam podobnie, tylko mnie właśnie szarpie jak szybko czegoś nie zjem, liczę ze do 12 tyg trochę odpusci a całkiem do 14 -
Mnie się dzisiaj zaczął nowy semestr na uczelni. Już 5, albo dopiero 5 Zależy z której strony patrzeć. Dobrze, że od samego początku mamy zdalnie wszystkie zajęcia. Dzięki temu mogę wygodnie siedzieć przy własnym biurku, pić kawkę zbożową słuchając wykładów, a przy większych mdłościach spokojnie dobiec do łazienki Dziś zajęcia do 18:00. Pewnie nie wytrzymam i w trakcie którychś wykładów utnę sobie drzemkę
Emimi lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Dusia bardzo mi przykro. Dużo sił. Przytulam...
Ja się dzisiaj tak wściekłam, że aż muszę poleżeć. Mam gorszy czas w związku z tą ciążą. Ostatnio się zastanawiam co myśmy najlepszego zrobili. Myśleć, że będzie dobrze jest czasami bardzo ciężko. -
Miiniala wrote:Dusia bardzo mi przykro. Dużo sił. Przytulam...
Ja się dzisiaj tak wściekłam, że aż muszę poleżeć. Mam gorszy czas w związku z tą ciążą. Ostatnio się zastanawiam co myśmy najlepszego zrobili. Myśleć, że będzie dobrze jest czasami bardzo ciężko.
Rozumiem bo mam tak samo, ja nie powinnam w ogóle zachodzić w ciąże w moim stanie psychicznym i teraz wiem ze zeobilam sobie duża krzywde i temu dziecku tez robię swoimi nerwami i stresem i codziennie myśle ze tego nie przezyje -
Dziewczyny, teraz to już nie ma wyjścia. Trzeba spróbować wziąć się w garść dla dobra dziecka i dla siebie.
Po mnie już chyba widać 🤰. Dziś znajoma mnie zapytała czy dobrze widzi, że mam brzuszek ciążowy. Myślałam, że to później nastąpi.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Hej dziewczyny
Ja dzisiaj z rano znowu wymioty 🤮 więc już nie będę się chwalić jak nie wymiotuje kilka dni bo potem wraca😂 zaraz jade z mężem na zakupy jest wypłata to trzeba zaszaleć 😂 po mnie też widać 🤰 a to dopiero 10+2 gdzie tu dalej 🙈Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️