MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jako posiadaczka małego biustu sama teraz chodzę po mieszkaniu i się macam jakie fajne 😂 a jak jakiś większy dekolt to w lusterku się przeglądam z uznaniem 😃 sama z siebie leję hahaha. Za to na seks wcale nie mam ochoty, tylko mąż już rzuca zbyt częstk aluzje, coś trzeba przedsięwziąć 😁 chociaż mały lęk mam pod tym kątem...muszę podpytać lekarza na wizycie.
Emimo lubi tę wiadomość
-
A nadal bolą was piersi ? Bo mnie na początku strasznie że ledwo wytrzymywałam a teraz prawie nie bolą ale za to sutki mega wrażliwe 😛 ja mam dzisiaj dzień 🤮 ale chociaż sobie buty kupiłam ☺️
megimeg lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Ja dzisiaj mam dola. Okazało się, że facet mojej kolezanki z pracy ma wynik pozytywny. Kurde, zaczęłam mieć mysli czy decyzja o ciazy w takim okresie to był dobry pomysł. Boje się jak nie wiem
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Ej mi cycki nie urosły , przestały bolec to wrocily do normalnego stanu!
Skowronek moja kuzynka ma covid z całym zestawem objawów, i tez pierwsze co pomyślałam o tym ze ciaza w tym czasie to istne szaleństwo, mi się od razu niedobrze zrobiło jak się dowiedziałam -
Mnie też na początku bardziej bolały. Ciężko mi było położyć się na brzuchu. Ale teraz tag gdzieś od 1,5 tyg trochę zelżało.
Skowronek, u mojego męża w pracy też już były cztery przypadki i wszystkich testowali. Tak samo mam stres. U mnie za to zaczynamy dyżury w biurze a część na zdalnej (mieliśmy tak już na wiosnę). Szefowa znowu chciała żebym zostanła "na froncie" bo w sumie koleżanki mają dzieci i jak zamkną szkoły to kłopot. Na wiosnę się zgodziłam, ale teraz powiedziałam, że to niesprawiedliwe. Teraz będę 2 tyg w biurze, potem niby dwa zdalnie... a później to chyba już się przyznam i zobaczymy. Ja jak do teraz dobrze się czuję, małe mdłości ale bez wymiotów. Więc zamierzałam pracować jak najdłużej... zobaczyy jak to wyjdzie.
Ale nie myślę nawet czy to dobrze, czy źle, że teraz zaszłam. Obawy są... ale mimo wszystko jestem szczęśliwa, że się udało 🤗 Mam 31 lat więc odkładać już nie chciałam, tym bardziej, że teraz tyle par ma kłopoty z zajściem.
-
I bardzo dobrze .. ja tez mam 31 i poszłam na zdalna prace , porozmawiałam z szefowa żeby nikomu więcej nie rozpowiadała bo to dopiero początek i nie chce za bardzo jesscze nikomu mówic,ale ze względu na Covid i to ze siedziałam przeziębiona w pracy od pootwieranych okien nie chce pracować w biurze , mam dodatkowo komplikacje ... łożysko przodujące w zeiazku z tym zaleca się jak najmniej chodzić i przemęczać wiec tak na ta chwile wyglada moje życie ... praca zdalna a przy okazji mnóstwo telewizyjnych tasiemców
-
Martyna155 wrote:I bardzo dobrze .. ja tez mam 31 i poszłam na zdalna prace , porozmawiałam z szefowa żeby nikomu więcej nie rozpowiadała bo to dopiero początek i nie chce za bardzo jesscze nikomu mówic,ale ze względu na Covid i to ze siedziałam przeziębiona w pracy od pootwieranych okien nie chce pracować w biurze , mam dodatkowo komplikacje ... łożysko przodujące w zeiazku z tym zaleca się jak najmniej chodzić i przemęczać wiec tak na ta chwile wyglada moje życie ... praca zdalna a przy okazji mnóstwo telewizyjnych tasiemców
-
Jak to zoltkowy? Mi lekarz w 10 tyg powiedział ze łożysko jest przodujące i proszę sienoszczedzac a najlepiej odrazu chciał wypisać l4 a jak jest na prawde to nie wiem , ale od tamtej pory siedzę w Donu , starań się leżeć ciagle , w przyszłym tyg mam wizytę wiec zobqcze czy coś się zmieniło ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2020, 19:11
-
Nam lekarz zabronił seksu do 12tc. W pierwszej ciąży to samo. Ja dzisiaj też mam gorszy dzień z mdlosciami. 🤢🤢 Jeszcze brzuch mnie rano pobolewal. Ja taka jestem zmęczona, że wczoraj poszłam spać o 20.30 a wstałam o 7 dziś. Jak młody miał drzemke w ciągu dnia to też z nim kimnelam.
Ja już bym chciała powiedzieć w pracy ale mega się boję bo pracuje od maja więc nie wiem jak zareagują🤷♀️
-
Co do mętnego moczu to kobiety w ciąży mają w nim sporo nabłonków płaskich i dlatego może nie być przejrzysty, mogą też pojawiać się kryształy. Jak tylko nie ma leukocytów, baterii to spoko.
Ja miałam mega libido na początku pierwszej ciąży (z resztą chyba nie tylko na początku 🤭). Teraz jest ciut gorzej (ale nie jest źle 🙂), bo synek jest bardzo zajmujący i średnio mam czas na odpoczynek, zmęczenie daje się we znaki. Niemniej jednak nie ograniczamy się ze względu na ciążę.
Ja pracuję w służbie zdrowia, więc powrót do pracy nie wchodził w grę. Prosto z urlopu wychowawczego wylądowałam na L4.
Tak w temacie biustu to ja przed ciążą (pierwszą) miałam miseczkę takie małe B, a teraz noszę D🤦🏼♀️. Ciekawe czy kiedyś piersi będą wyglądać chociaż trochę jak dawniej 🤔.
Ale mam ochotę na burgera dziś...czekam na dostawę 😁.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2020, 20:57
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Witamy nowe mamusie rozgości się.
Dziewczyny współczuję złego samopoczucia u mnie naprawdę znosnie nie zbiera mi się na wymioty.
Co do myśli czy to dobry moment sama miewam wątpliwości serio patrząc na liczbę no ale nie ma co panikować 👑 z nami już zostanie taka prawda. Ja dlatego ciąże najchętniej bym jak najdłużej przemilczała ale mój brzuch ciężko już ukryć po 4 ciąży wieczorem jest już tak wielki 🙈
Ja się nie odzywam bo miałam najazd dzieciaków w domu łącznie z 11 plus rodzice mam taki sajgon w domu popcorn wszędzie bo dzieciaki zabrały do pokoju 😱 No ale miły wieczór choć napiklam się i na gotowałam 🙈 -
Iga90 tak u rodziny naszego 4 latka zastanawialiśmy się czy nie odwołać ale z drugiej strony to dzieciaki z przedszkola i sąsiedzi z którymi ciągle mamy kontakt więc zostawiliśmy 😂
-
Iga90 a czemu spodziewasz się rodzic w kwietniu bliźniaki? Widzę, że już chyba 2 ciąże bliźniacze o wow ♥️
-
Zarówno u mnie jak i u męża były bliźniaki i nam się trafiły dwa razy. Chłopcy 1k2o jednojajowi. Dziewczynki 2k2o dwujajowe. Teraz spodziewamy się jednego 😍😁
Spodziewam się w kwietniu, bo obie ciąże zakończyły się w 37 tygodniu. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2020, 09:04
Emimo lubi tę wiadomość
-
Iga90 gratuluję! U mnie w rodzinie urodziły się czworaczki. Bez stymulacji. 😅
Dzisiaj leżakujemy, mamy leniwą niedzielę. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2020, 09:21