Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Soleil wrote:Dziewczyny, które mają dzieci, jak to jest po tym porodzie, czy dziecko faktycznie po przyjściu na świat jest zmęczone? Po kangurowaniu zasypia na długo? Czytałam, że na około 6 godzin 😀 ale czytanie a praktyka.. Jestem bardzo ciekawa. I boję się pierwszej zmiany pampersa.. Czy ktoś mi powie pokaże tam co i jak czy mam ck chwile sama zaglądać 🙈 nie wiem. Tyle pytań bez odpowiedzi. Niby to bedzie moje dziecko a pewnie nie bede wiedziala co mam robić 😅. Dzisiaj mi się śniło, czekałam aż się obudzi. A jak sie obudziło to zaczęło się uśmiechać i aaguuugać 🙈🤣
u mnie była zmęczona i faktycznie cały dzień potem spała (budziła się tylko na cyca ale po kilku łykach zasypiała). Ja poród mogłam odespaćprzez 2 dobry odpoczywała a potem miała więcej siły
Soleil lubi tę wiadomość
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Leksa uwazaj z tymi pieluchami z pepco bo ja tez kupilam kilka sztuk i po wypraniu jakas masakra..zrobily sie jak sitko...24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Leksa to daj znac bo az mnie ciekawi czy to ja po prostu trafilam na felerna partie
Leksa lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Jeszcze Wam napisze ze bylam ostatnio w pepco i dla chłopca to sie zakochałam w bodach z Simbą, Myszką Miki...no strasznie mi się podoba ta seria ubranek 😍 rzadko kupuję w pepco cokolwiek poza jakimiś pierdołami do domu ale nad tymi bodami się zastanawiam24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
Ja nie mam nic z pepco, bo nie wychodze z domu za bardzo, tak jak mówiłam wszystko zamawiam przez internet:) ale wierzę, ze body z simbą muszą byc ekstra
.
Juz czekam na wyplate zeby dokupic to co mi zostało.
17.05.2022 - urodziła się moja córeczka Alicja -
Ja dziś padam 🤦🏼♀️ Nie uważam, żebym jakoś specjalnie się przemęczyla na tych zakupach, ale to, ze w nocy spać nie mogłam daje się we znaki okropnie. A tak szybko spać nie pójdę, bo ogarniam kolacje, ogarniam to co kupiłam, trzeba tez ogarnąć i siebie i dziecko, a mlody pełen energii jest 🙈także będzie długi wieczor
Soleil lubi tę wiadomość
Nasze małe wielkie szczęście 17.05.2022 ❤️ -
Ja o tej porze, A nawet o 18 bez stęknięcia ani sie nie podniosę, ani nie usiądę 😀 dziś mój jak widzial jak rozwieszam pranie to wstał i ostatnią koszulkę już sam rozwiesił 🤣 A spanko już przestaje być ulubionym momentem dnia 🤣 bo ciężko się ułożyć wygodnie i jeszcze ten płytki oddech🥴
oby do maja 💪Leksa lubi tę wiadomość
-
Dokładnie, byle do maja...ale żeby wszystkie maluszki przetrwały w brzuszkach jeszcze te kilka tyg. Mnie brzuch pobolewa jak na okres, krzyże bolą...oby to nie był jeszcze zwiastun porodu. Dobrze że na początku tyg mam wizytę bo zaczynam się martwić
wczoraj przegięłam ze sprzątaniem-obym nie pogorszyła.
A ze snem też bardzo kiepsko-w nocy śpię po 3,4 godziny i zasypiam dopiero 7,8rano..tragediaUdane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
Misiaa wrote:Leksa to daj znac bo az mnie ciekawi czy to ja po prostu trafilam na felerna partie
Te flanelowe pieluchy są przepiękne, nawet po wypraniute 2 tetrowe tez, są miłe w dotyku, a te kolejne 2 ciut gorszej jakości, ale tez wyglądają dobrze, myśle, ze jak je wyprasuje tez będzie ok
i muszę dokupić takich więcej
Motyl to widze, ze już większość z nas ma problemy ze snemNasze małe wielkie szczęście 17.05.2022 ❤️ -
Ja tez spac nie moge...najlepszy sen mam ok 6 rano..24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
[QUOTE=
Motyl to widze, ze już większość z nas ma problemy ze snem[/QUOTE]
A to już lepiej nie będzie tylko coraz gorzej🙈nieprzespane noce przez maluszka już nie będą nam obce🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2022, 21:26
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Vende wrote:Ja tez coraz gorzej śpię. To chyba juz normalne na tym etapie. Najlepiej mi sie spi rano
.
Organizm sie przygotowuje do nocnego wstawania do dzieci
Asiulka87 lubi tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Tfu tfu ja narazie spie w miarę dobrze 🙂oprócz wstawania na nocne sikanie i przewracania się z lewego boku na plecy ( jak budzi mnie ból biodra ) i z powrotem na lewy bok to rano budzi mnie dopiero budzik o 7.40 a wtedy nie ma leżakowania tylko biegiem do toalety i do kuchni na mierzenie cukru a potem szybkie sniadanie bo już taka głodna jestem☺️
-
nick nieaktualnyJa przez tego covida sie strasznie zaniedbalam.
Spie do 12, sniadanie jem o 13 i to jakies beznadziejne, bo nie mamy zakupow w domu
Jutro dostawa jedzenie to w koncu cos normalnego dziecko dostanie.
Ktos pisal o slicznych bodziakach z pepco z simba, wlasnie je mam, bo dostalam od babci z Polski
A spanie u mnie jest ciezkie. biodra naprawde mi daja w kosc
Vende mi tez sie dobrze spi, jak maz w pracy, chyba ze nocki robi to wtedy mi smutno -
Ja zasypiam ok 5-6 a wstaje 7-8 wygladam jak zombi zanim sie ogarne 🙈 w ciagu dnia od czasu do czasu uda mi sie zdrzemnac choc 1h ale za to codziennie lezę z zamknietymi oczyma bo bym nie wytrzymala..24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
9tc... VI.2021 😇💔
- przypominam sobie kto mi się przygląda..."