Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2021, 18:26
Malinka2021, Olenkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
miissia wrote:Cześć Dziewczyny jednak kupiłam sobie ten detektor i wczoraj przyszedł i odrazu znalazlam tetno także jednak jestem spokojniejsza. 😉
A jaki kupiłaś? Może się też skuszę jak już będę po wizycie serduszkowej 😊
09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
miissia wrote:Cześć Dziewczyny jednak kupiłam sobie ten detektor i wczoraj przyszedł i odrazu znalazlam tetno także jednak jestem spokojniejsza. 😉
-
Cześć dziewczyny
Z przyjemnością do Was dołączę
To jest największą niespodzianka w życiu 🙉 staraliśmy sie 16 miesiecy... chodziłam się monitoringi...to miał być pierwszy cykl bezowulacyjny a jestem w 5 tygodniu ciąży 🙃❤ za 2 tygodnie wizyta i powinno być już ❤ wtedy też poznam wstępny termin porodu 🥳 wg moich wyliczeń sama końcówka maja:))
Gratulacje dla wszystkich przyszłorocznych mam 🥳Malinka2021, nyna91, Olenkaa, Asiulka84, Bajaa30 lubią tę wiadomość
-
MamaRo wrote:Cześć dziewczyny
Z przyjemnością do Was dołączę
To jest największą niespodzianka w życiu 🙉 staraliśmy sie 16 miesiecy... chodziłam się monitoringi...to miał być pierwszy cykl bezowulacyjny a jestem w 5 tygodniu ciąży 🙃❤ za 2 tygodnie wizyta i powinno być już ❤ wtedy też poznam wstępny termin porodu 🥳 wg moich wyliczeń sama końcówka maja:))
Gratulacje dla wszystkich przyszłorocznych mam 🥳MamaRo, Bajaa30 lubią tę wiadomość
nyna -
Wydaje mi się, że na wyłapanie tętna dziecka jest stanowczo za wcześnie, pewnie wylapalas swoje tętno28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
Cześć wam
Ja teraz miesiąc spędzam u męża w Niemczech muszę wrócić wcześniej niż planowałam żeby zrobić krzywą cukrową..
Co do pappa - miałam nie robić, w pierwszej ciazy tez nie robiłam, ale lekarz bardzo mnie namawiał i uległam u nas koszt takiego badania to 300zl + 250 usg I trymestru
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Zosia1111 wrote:Wydaje mi się, że na wyłapanie tętna dziecka jest stanowczo za wcześnie, pewnie wylapalas swoje tętno
-
nick nieaktualnyZosia1111 wrote:Wydaje mi się, że na wyłapanie tętna dziecka jest stanowczo za wcześnie, pewnie wylapalas swoje tętno
Kupiłam z allegro https://allegro.pl/oferta/domowy-detektor-tetna-plodu-jpd-100s6-akcesoria-10658167181. Jestem w 10 tygodniu i to właśnie najgorszy tydzień dla mnie ponieważ w poprzedniej ciąży właśnie wtedy zatrzymało się serduszko 😪 i nastapilo poronienie zatrzymane. Teraz chce wiedzieć wcześniej jeżeli coś się zadzieje. -
No właśnie jaki kupiłaś ? Bo tez mam chętkę , w którym tygodniu w ogóle jesteś ze już tętno złapałaś ? 🤔 ja się zastanawiam czy nie będę się bardziej stresować jak nie znajdę tego tętna 🤔Tysia -
nick nieaktualnyTysia :) wrote:No właśnie jaki kupiłaś ? Bo tez mam chętkę , w którym tygodniu w ogóle jesteś ze już tętno złapałaś ? 🤔 ja się zastanawiam czy nie będę się bardziej stresować jak nie znajdę tego tętna 🤔
-
Wróciłam jakis czas temu z wizyty kontrolnej.
Bobo urosło, serce jak dzwon, termin z 8 maja na 7 🙈 dostałam jakiś lek na mdłości bo jak mnie lekarz zobaczył to sam skwitował , że słabo wyglądam :]Olenkaa lubi tę wiadomość
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Cześć dziewczyny. Jestem w 9 tygodniu ciąży, dziś wykonałam badanie tsh i wyszło 0,072 ulU/ml. Badanie moczu pH 8. Miała któraś z Was takie wyniki? Martwię się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2021, 14:14
Starania od 2016
FET 10.08.2021 blastki 4AA + embryoglue KrakOvi
1.05.2022 ❤córeczka❤ -
Majetta wrote:Wróciłam jakis czas temu z wizyty kontrolnej.
Bobo urosło, serce jak dzwon, termin z 8 maja na 7 🙈 dostałam jakiś lek na mdłości bo jak mnie lekarz zobaczył to sam skwitował , że słabo wyglądam :]
Ja to samo , tez dostałam receptę na jakiś lek bo przez mdłości i wymioty zleciałam 5 kg , słabo na maxa się czuje tylko czytałam opinie ze te leki raz działają a raz nie wiec oby u nas zadziałało 😊Tysia -
ByA wrote:Cześć dziewczyny. Jestem w 9 tygodniu ciąży, dziś wykonałam badanie tsh i wyszło 0,072 ulU/ml. Badanie moczu pH 8. Miała któraś z Was takie wyniki? Martwię się
Nie jestem specjalistką w tym temacie ale jak badałam kiedyś mocz przed jakimś większym badaniem to też miałam pH 8 i pani od razu mi powiedziała ooo będzie chyba jakaś infekcja. Później faktycznie wyszła mi lekka infekcja. Więc może faktycznie to jest ta kwestia. -
ByA wrote:Cześć dziewczyny. Jestem w 9 tygodniu ciąży, dziś wykonałam badanie tsh i wyszło 0,072 ulU/ml. Badanie moczu pH 8. Miała któraś z Was takie wyniki? Martwię sięnyna
-
Tysia :) wrote:Ja to samo , tez dostałam receptę na jakiś lek bo przez mdłości i wymioty zleciałam 5 kg , słabo na maxa się czuje tylko czytałam opinie ze te leki raz działają a raz nie wiec oby u nas zadziałało 😊
Jaki lek dostałaś? Ja Atossa, lek dla ludzi podczas leczenia chemią i radioterapią... mąż przywiózł z godzinę temu i od razu wzięłam, od godziny nie mam wymiotów, zjadłam trochę paluszków i czekam na rozwój wydarzeń ale godzina bez wymiotów dzisiaj to dla mnie duuuuzo 🙈07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Bajaa30 wrote:Dziewczyny któraś z Was ma problem z cerą ? Jezu u mnie strasznie jest, wysypuje mnie jakbym miała 15 lat. Nie miałam tak w poprzednich ciążach. Masakranyna