Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Furczy jej w nocy w czasie karmienia. Przeszlo mi przez mysl ze to ulewanie (choc wcale nie ulewa częściej, ale może do środka), dlatego chcialabym cos co nie wplywa na dziecko zbyt mocno i nie zaszkodzi. Jesli to są same olejki, to chyba ok.29.04 - moja kochana córeczka
-
Klara fajny sposób z tymi podpaskami😆i dzięki za polecajki na lidlomixa. Chałka już mialam w ulubionych bo czytalam ze jest pyszna☺️
Brownie tez fajne wyszlo😍wkurza mnie jedynie najbardziej to wyciąganie z misy a potem mycie tego😏te nożyki bardzo przeszkadzają 😐
Poszlam się zdrzemnąć bo mała usnęła ale gdzie tam. Zanim ja usnęła to ona się obudziła czyli po 15 min😏dzisiaj w sumie spala moze 40 min ehh. Ja nie wiem czemu ona tak mało spi ogolnie🙃Klara_1985, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Asiulka, sposob fajny, ale ja chyba nie jestem taka nowatorska żeby mieć podpaske na szafie 😆
Moja siostra myje tego lidlomixa przez puszczenie wody z plynem na jakies szybkie obroty, nie wiem czy po kazdej rzeczy zadziała.29.04 - moja kochana córeczka -
Klara na fb jest dużo grup z tego lidlomixa, piszą tam co robią i czy coś zmieniają w przepisach itp I to twz zaczęło mi pochłaniać kupę czasu bo właśnie siedzę wyszukuje i zapisuje w ulubionych😀
A potem dziwota ze czasu mi na wszystko brakuje😏
Kasjanna czytalam ze jakies turbo się włącza do mycia ale ze wtedy mega hałas jest z tego wiec narazie nie próbowałam tego uruchamiac😏Klara_1985 lubi tę wiadomość
-
Kasjanna, tak mama z pielegniarki poszla 'marchewke sprzedawac'. Zycie sie tak potoczyło ze przeprowadziliśmy sie 250km i nie odnalazła sie w innym szpitalu. A jak zaczęła juz prace gdzie indziej to sie wciągnęła, tam awansowała szybko i juz tak zostało. Ale jak tylko coś się dzieje no to ją wołają.
Wlasnie wstawiłam caly piecyk dyni, dostaliśmy od teściów podobno jakas bio. Orientuję sie ktoras z Was co z nia po upieczeniu? Chce zrobic Malej sloiczki. Dodajemy cos? Jakis tłuszcz?17.05.2022 - urodziła się moja córeczka Alicja -
nick nieaktualnyAsiulka w przepisach masz Mycie wstępne. Faktycznie hałasu jest sporo, ale potem wystarczy przepłukać wodą pod zlewem i gotowe.
Kasjanna u nas tak furczy w nocy jak jej się nie odbije. Przestałam już to traktować jak katar. Na początku się stresowałam.Asiulka87 lubi tę wiadomość
-
Leksa wrote:Klara napisze Ci w prywatnej wiadomości ?
U nas noc ciężka. Niby zasnela o 19.30. Ale znowu wybudzenia co 20 minut i poplakiwania. I dzuen od 5 rano rozpoczęty. A dzien jeszcze gorszy. Zęby ja mecza strasznie. Camilia nie pomogla. Wjechal paracetamol. I jeszcze ba dodatek cos mi strzelilo w kolanie. Zginac nie moge. Wczoraj usypialam mala nosząc i robiąc mini-przysiady.ehh..Marmis -
Klara_1985 wrote:Kasjanna u nas tak furczy w nocy jak jej się nie odbije. Przestałam już to traktować jak katar. Na początku się stresowałam.
Tylko ja nigdy nie odbijalam w nocy. Zobacze dzis, jak bedzie dalej furczalo powiesze ten aromactive. Jak nic nie da to uznam ze to mleko.29.04 - moja kochana córeczka -
nick nieaktualny
-
Marmis, a jak „badała” Ci dziecko to mówiła z jakaś czynnością jest na jakim etapie ?
U nas próba trakcyjna na etapie miesięcznego dziecka, ale tam jeszcze były inne podpunkty.
Moja mała nie obraca się na brzuszek. Raz na ruski rok jej się zdarzy, ze obróci sie z brzuszka na plecy, ale to tez bardzo rzadko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2022, 18:44
Nasze małe wielkie szczęście 17.05.2022 ❤️ -
Leksa u mnie mlody tez sie nie obracal ale bylismy u fizjo. Po 3 dniach cwiczen przewracal sie na brzuch jak szalony jesli chodzi o to to kazala nam złapac go za raczki i nozki na srodku brzuszka i delikatnie przekladac na boczki, raz na jeden raz na drugi...dodatkowo dobrze jest zeby na boku widzial Twoja twarz. Kazala mlodego klasc na brzuszku i wyciagac mu raczki do przodu bo mial problem z podnoszeniem sie, teraz po cwiczeniach tez juz to robi. Problem u nas jest z bawieniem sie nozkami, codziennie mu te nogi pokazuje a ona ma je gdzies, postep jedynie takie ze w ogole je podnosi..jesli o to chodzi to powiedziala zeby podnosic mu te nogi tak ala swieca aby tylek mial wyzej i nozki oparte o moj brzuch i dawac do zabawy jakas grzechotke aby nauczyl sie tez juz przekladac z raczki do raczki bo tego jeszcze nie potrafi.24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Misiaa moja akurat nogi sama podnosi do góry i ciagle je ogląda. Raczki tez mam jej wyciągać jak leży na brzuszku, bo chowie je pod barki i ciagle ma pieści zacisniete i na to mamy ćwiczenia. I jak leży mało kiedy łapie zabawki nawet gdy są obok.Nasze małe wielkie szczęście 17.05.2022 ❤️
-
Kasjanna u mnie tez Mala nie obraca die na brzuszek. Fizjo twierdzi ze na spokojnie ma czas do 5 miesiecy. Ale tez powiedziala, ze moze byc jej ciężko bo jest dluga, a podobno to utrudnia.
U nas ciężki ten dzien byl, łącznie spala moze godzine na drzemkach, a teraz wybudzila sie juz cztery razy w ciągu godziny. Mam nadzieję ze jednak zaraz usnie mocniej jak zwykle na noc.
Ogarnelam teraz dynie, tylko boje sie zmiksować zeby sie Mala nie wybudzila. Takze zapakowalam szczelnie i wystawilam na balkon. Mam 15kg dyni xD chyba zapakuje tez ze 3 słoiki litrowe dla siebie, bo Mala to dlugo bedzie pracować nad tym zeby to zjesc
Ja dzisiaj na 5 sesjach i boje sie ze braknie mi mleka. Widzę spory spadek, ale obiecalam sobie ze będę schodzić... No nic zobaczymy, moze fabryka musi sie przyzwyczaić.
Misiaa, a Ty jak tam ze schodzeniem? Mowilas ze masz juz dosyc?17.05.2022 - urodziła się moja córeczka Alicja -
U nas pierwszy katarek. Byliśmy u pediatry. Witamina C i Nasivin Baby. Niestety maly już na widok aspiratora czy kropelek wpada w złość. Dzisiaj jeszcze moja mama zaczęła 'pomagac' i wyszła katastrofa. Więc zdenerwowana szykuję się do spania 😐
Wojtek nie obracał się, aż pewnego dnia się obrócił (tuż przed skonczeniem 4 miesiaca) i od tamtej pory non stop, teraz już podnosi się tez na rękach, jak leży na brzuszku. No i dwie dolne jedynki się już przebiły 🙂
Niestety obraca się tylko przez jeden boczek. Dalej się uwypukla z jednej strony. Byliśmy znowu u fizjo ale jakaś lipna ta pani była, mam wrażenie. Muszę do kogoś innego się wybrać. Dobranoc 😪Zosiek, Soleil, Leksa lubią tę wiadomość
PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
Malinka macie juz 2 zęby? 😱 szok!
Vende jestem cały czas na 5/6 sesjach ale widze juz spadek mleka takze za chwile bede juz na 1 porcje odmrazala i schodzila na spokojnie, chcialabym nowy rok juz zaczac bez laktatora
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..."