X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2022
Odpowiedz

Maj 2022

Oceń ten wątek:
  • Leksa Autorytet

Wysłany: 28 września 2022, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W październiku mamy z mężem rocznice ślubu i proponował mi na prezent właśnie masaże ciała dla relaksu, ale odmówiłam 😅 powiedziałam, ze jest COŚ co sprawi mi większa przyjemność 😅 o dziwo zgodził się na to 😂

Nasze małe wielkie szczęście 17.05.2022 ❤️
  • Kasjanna Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 03:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leksa, brzmi tajemniczo, o co chodzi, weekend bez dzieci? :D

Powiem wam ze ja nie lubie masazy, bo nie lubie jak mnie ktos obcy dotyka. Nie wiem czsmu, ale tak mam. Nie umiem sie zrelaksowac. To samo zreszta z fryzjerem i kosmetyczka.

My w lutym mamy 10 rocznice :) Powiedzialam mężowi ze jak mnie wkurzy to dostanie na rocznice papiery rozwodowe :p

29.04 - moja kochana córeczka :)
  • Vende Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 03:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leksa, to mnie zaciekawilas, co to takiego? :)
    Kasjanna, powiem Ci ze ja tez trochę mam ten problem, najbardziej lubie jak to mąż mnie masuje ;) Dlatego najczęściej podczas takiego masazu gadam jak głupia a potem sie dziwię ze nie odpoczęłam :P ale teraz sobie obiecałam ze sie zrelaksuje, bo plecy od tego noszenia to mi nieraz odpadają. Do fryzjera nie chodze, od pandemi scinam sie nq prosto maszynka meza a do kosmetyczki tylko na henne i to zawsze tej samej ;) a co do męża - jak sobie zasłużył na ten tekst to co sie dziwic :)

17.05.2022 - urodziła się moja córeczka Alicja :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2022, 04:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leksa, potrafisz budować napięcie :)

Ja uwielbiam masaże. Teraz na urlopie byłam, ale pan masował raczej średnio. Do fryzjera też lubię chodzić, bo mam fajną fryzjerkę, robi też pyszną kawę i się u niej czuję jak w spa. Marzy mi się w ogóle taki wyjazd kiedyś weekendowy do spa, najlepiej z koleżanką lub sama, ale do takich szaleństw to jeszcze pewnie trochę czasu minie. Na razie po kąpieli w wannie czuję się jak po wczasach. Do kosmetyczki nie chodzę odkad zrobiłam sobie brwi permamentne, super wygoda, długo się wahałam, bo jestem cykor, jeśli chodzi o takie zabiegi, ale było warto.

Dzisiaj wychodzę z koleżanką do restauracji, bo mamy taki zwyczaj, jak któraś ma urodziny i chyba z wrażenia już mi się spać nie chce. Mąż zostaje pierwszy raz z dwójką sam.

Soleil, Leksa, Zosiek lubią tę wiadomość

• Ana.Ta Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klara ale super spotksanie ci się kroi🧡masz jakiś ograniczony czas czy idzies na żywioł?🙈

Ja też nie lubie jak ktoś obcy masuje , fryzjer(głowa) tak, ale ciało już nie. Za to uwielbiAm baseny termalne hihi
    Niewiem czy doświadczylyscie, ale masaż głowy to jest sztos. Mnie kiedyś fryzjerka zaskoczyła- to bylo najlepsze co moglo mnie spotkac po główkowaniu w pracy.

Vende oo a jak scinasz tą maszynką? Bo ja też zawsze na prosto i za 5 min place juz 40 zl 🤔

Ps. Karmie znów UWAGA po 30 min 😂nie no teraz ewidentnie chodZilo jej o tulenie... zostawiam juz ją na sobie. Wlasnie sie oblozylam poduszkami🤦‍♀️🤷‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2022, 05:41

Soleil, Klara_1985 lubią tę wiadomość

16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍
  • Kasjanna Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leksa zbudowala napiecis i poszla spac😆

Ana.Ta, na profesjonalnym masazu glowy nie bylam, ale mąż chodzil swojego czasu na takie masaze i byl zachwycony. Ale jak probowal na mnie to mi sie wcale nie podobalo. Ale moze to tez byc kwestia jego umiejetnosci 😉

Nie wiem Ana.Ta jak ty spisz z dzieckiem na sobie. Razem jeszcze obleci, ale na to juz hardcore.
    U mnie wlasnie mala zasypia na mnie. W zla godzine powiedzialam ze ladnie spi, bo od tej pory sie zapsula. Od godziny zrobila sobie gadana imprezę, i zeby to jeszcze kulturalnie u siebie w lozeczku, ale nie, ona potrzebuje aktywnego sluchacza. A teraz powoli zasypia na mnie.

Soleil, Klara_1985 lubią tę wiadomość

• Leksa Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vende, a co do piłki i usypiania, to ja się zorientowałam u mamy raz, a następnie w szpitalu, ze usypianie bez karuzeli jest trudne. Coś tam szumis zdziała, ale co karuzela to karuzela :)

Do fryzjera tez nie lubię chodzić 😆 nie lubię jak ktoś „grzebie” mi we włosach, aczkolwiek lubię dobrze wyglądać 🤣 zabawa w fryzjera ze mną nie wchodzi w grę 😅

Ana.Ta podziwiam za to spanie ! Ja bym tak nie zasnęła. Z reszta Olga raczej tez nie. Chociaż syn na mnie zasypiał bardzo długo i zdarzyło mi się z nim przymknąć oczko, ale wtedy było inne łóżko i inny klimat 😂

A co do mojej „przyjemności” 😅 trzy lata temu zrobiłam sobie pierwszy tatuaż, taki nie za duży :D a teraz marzy mi się kolejny, na plecach „odrobinkę” większy niz ten pierwszy. Byłam się już orientować jaka cena za jego wykonanie i trochę kosztuje, ale marzy mi się bardzo, wiec mój antytatuażowy mąż stwierdził, ze jeżeli będzie to dla „przyjemność” to zapłaci za niego 😅 i weźmie dyżur z dziecmi na ten czas. Swoją droga bardzo boje sie pobierania krwi, ale taka igła tatuażysty mnie nie przeraza 😅
    Nawet wczoraj się już dopytywał czy już się umówiłam 😅

Soleil lubi tę wiadomość

• Zosiek Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leksa super że spełnisz swoje marzenie 😘

Ja też nie bardzo lubię jak mnie ktoś dotyka oprócz męża i nie mogę się zmóc na jakieś masaże itp. 🤦

Vende podpinam się jak podcinasz sama maszynką?

Ana.Ta dajesz radę spać z młodą na sobie? Mi kiedyś się przysnęło ale tak się zcykalam, zaczęłam mieć jakieś zwidy że mi się wysuwa 🤦🙃

Asiulka możesz podrzucić jakiś smakołyk z chęcią przygarnę 😁

Kasjanna 10 lat to już piękna rocznica... Może mąż się jakoś zmobilizuje 🙃

Klara udanego wypadu, aż zazdroszczę 🥰

U nas od 5 zaczął się dzień, ale pobudki co 3 godziny więc czuje się jak młody bóg 💪🤣

Dzień dobry 😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2022, 09:13

Leksa, Klara_1985 lubią tę wiadomość

Nasz mały cud 15.05.22 🥰
  • Malinka2021 Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leksa super że mąż Cię wspiera w tym temacie mimo, że ma inne podejście do tematu tatuaży 🙂

Dziewczyny, ten katarek do odkurzacza, to końcówkę do nosa tak szczelnie przykładać? Boję się użyć 1 raz 🙈

Leksa lubi tę wiadomość

PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
    08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
    12.05.22 👶Wojtuś💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2022, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana.Ta, myślę, że dwie godziny to max. Nie chcę, żeby mi mąż osiwiał.jakby starsza była w przedszkolu, to bym bardziej zaszalała.

Leksa, super pomysł.

Malinka, ja tak leciutko wsuwam do nosa.

Malinka2021, Leksa lubią tę wiadomość

• Malinka2021 Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klara dzięki 😊 już odciągnęłam 🙂 uf więcej strachu niż problemu 😅

Zosiek lubi tę wiadomość

PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
    08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
    12.05.22 👶Wojtuś💙
  • Vende Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz odpowiadam, mokre wlosy zaczesuje do tylu ale z przedziałkiem tak jak zwykle chodze. Lapie wlosy kilkoma gumkami na roznych wysokosciach i dół robie ciach maszynka. Pewnie nie jest idealnie ale dla mnie wystarczająco.
    Leksa, o prosze. Jak Ci sie podoba to pewnie czemu nie. U mnie brat sobie teraz robił w zeszłym tygodniu, mial byc maly tatuaż na 5cm, a przyjechal z takim na cale przedramię :D Ale fajnie wyglada, u kogos lubię :)
    Dzisiaj mam dostac zdjecia z chrzcin, nie moge sie doczekac :)

Zosiek, Soleil, Leksa, Ana.Ta, Malinka2021 lubią tę wiadomość

17.05.2022 - urodziła się moja córeczka Alicja :)
  • Soleil Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leksa super pomysł! Moja siostra miała również antutatuażowego męża i był bardzo na nie jak coś chciała zrobić... No a teraz sam jest w trakcie robienia 'rękawa' 🙈

Leksa, Malinka2021 lubią tę wiadomość

• Kasjanna Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mi sie tatuaze podobaja, ale na liscie priorytetów sa gdzies na szarym koncu, wiec chyba sie nie doczekaja.

Jestem dzis padnieta. Noc wyjatkowo ciezka, a dzien nie lepszy, bo mala nie chce zostac sama ani na chwile.
    Od kiedy mozna dzieci hipnotyzowac bajkami? 😵

Malinka2021 lubi tę wiadomość

• Ana.Ta Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leksa super! Fajnie, że dopełnisz swoje marzenie i mąż ci w tym pomoże :)

U mnie też dramy od rana... mam nadzieje że bedzie zaraz drzemka nr 2.

Od rana robie porządki i udalo mi sie posprzątać tylko małą toaletę. Ale zawsze to coś 😂 Najwazniejsze że kawa i ciacho też wpadly hihi
    Ale serio ciezka ta jesień/zima będzie... od rana u mnie leje. Normalnie to bym juz byla na spacerze i dziecko by sie jakos udobruchalo...

Też sie zastanawialam nad tymi bajkami, ale z 2 str nie chce zeby za szybko szla przed te ekrany. I tak sobie zarzucam że wiecznie uzywam przy niej tel :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2022, 12:17

• Ana.Ta Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vende jak mi sie troche koncowki poszarpią to chyba sprobuje🙈 ale teraz glownie chodze w koku tak wlosy lecą i mala je wyrywa. Mam nadzieje ze ten etap minie szybciej niz mysle.. chcialabym przed świętami sobie jakies refleksy zrobic... cos odświeżyć bo te moje wlosy to takie bez wyrazu.

Choć kusi mnie żeby poprostu przykryc samej jednym kolorem. Ale nie mam pojęcia co by sie sprawdzilo. Szukam jc takiego lekkiego brązu. Moze macie jakąś serie farb do polecenia? 🤔

Ps. Ohoo mała odpadla przy jedzeniu. Oby mi sie udalo ją za chwile odlozyc....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2022, 12:22

• Merci92 Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny nie jestem jakoś super typem wrazliwca ale historia Magdaleny Stępień i jej Oliwierka tak mnie wzrusza (nie wiem czy znacie temat). Za każdym razem gdy cos na insta wrzuci odnośnie śmierci jej synka to ja wryk 🥺😪 Trzeba doceniać to że z naszymi szkrabami jest wszystko dobrze nawet jeżeli są jakieś przypadłości to jednak da się wszystko wyleczyć czy skorygować 😔

6056198c02.png
  • Leksa Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasjanna ja tez bym tak szybko go nie zrobiła, bo szkoda by mi było kasy, ale skoro to prezent od męża to czemu nie skorzystać ? 😅

Merci o tak! To jest dramat co ona przeszła i według mnie wcale lepsze czasy ja nie czekają teraz po śmierci synka.

• Kasjanna Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam tej sprawy, ale ja sie celowo odcinam. Przed zostaniem mamą w ogole nie bylam wrazliwa. Chcialam byc prokuratorem, interesowaly mnie zbrodnie, a teraz nie jestem w stanie obejrzec nawet filmu gdzie sie dzieciom dzieje krzywda, nie mowiac o prawdziwych historiach gdzie cierpia dzieci.
    Ale macie racje, musimy doceniac te nasze szkraby...

Leksa, a ty mężowi tez przygotowujesz prezent na rocznice? Jak to dziewczyny u was wyglada? Troche mam z tym problem, szczegolnie przy takiej okraglej rocznicy (z tym ze u nas rocznica jest 2 razy, osobno mielismy cywilny a osobno koscielny, wiec sami nigdy nie wiemy co swietowac)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2022, 13:09

• Leksa Autorytet

Wysłany: 29 września 2022, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasjanna wow! Prokurator. Co Cię zmieniło do zmiany decyzji, żeby jednak nim nie zostać ?
    A co do męża to tak, mysle właśnie. Tylko jemu zrobić prezent jest naprawdę trudno. Zawsze mam z tym problem. Na świata dostał wymarzonego smartwatcha, mało nie kosztował, a i tak go nie nosi. I nigdy nie wiem co mu kupić.

‹‹ 664 665 666 667 668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ