🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania 93 wrote:A powiedzcie zdarza wam się krwawienie z nosa? Mi od jakiegoś czasu tak co jakiś czas podkrwawia. A przy siąkaniu zawsze. Nie wiem czy to kwestia zatok, pęknietego naczynka czy może osłabienie 🙄
Zdarzało sie, ze przy wydmuchaniu się pojawiała krew, ale ostatnio przeszło. Wszystko jest mocniej ukrwione niestety. 🫣
Dzięki za cynk o biustonoszach w Rossku, czekałam na promkę na beżowy. Noszę je teraz i wezmę je do szpitala, a pozniej juz mi sie marzy taki z The Miracle Makers, ale to chyba po ustabilizowanej laktacji (zeby go tez nie zniszczyć lanoliną, kompresami czy czym tam bedzie potrzebne, zalezy jakie tym razem te początki będą).
Ja piorę w Ziggi. Od lat nie używam płynów do płukania, bo one tylko oblepiają i de facto niszczą ubrania. Ziggi jest antybakteryjny, ale używam go w sumie bo świetnie dopiera po prostu. Kapsułek nie lubię, przy X praniach w 40 stopniach lubią się potem nie całkiem rozpuścić i oblepiać beben, a jednak rzadziej piorę ręczniki i pościel w 60 niz puszczam standardowe prania na 40 stopni.
My walentynkowo idziemy na obiad restauracji, w trójkę. 😅 Nie mamy babć na miejscu, żeby iść na solo randkę, chyba że pojechalibyśmy do tesciow, ale tam wlasnie na ferie przyjechał najstarszy wnuczek. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:25
-
Ssilvia dziękuję za to co napisałaś🩷 i pozostałym dziewczynom za wsparcie 🩷🌷
Jestem już w domu mam na siebie uważać i czekam do przyspieszonej wizyty do mojej ginekolog🫶 życzę rozmantycznych walentynek🥰🥰
Mnie już mąż od rana z kwiatkami i piękny kubek dostałam a ja dla niego nic przez ten szpital i nawet przysłowiowej dupy kokardką nie przewiaze bo nie można 🫣😂 a wy co dostałyscie?
Ania 93, Lila777, IT_Girl, Acmvj, dracaena lubią tę wiadomość
-
Hej w sobotę!
Ja dostałam dwa bukiety, jeden żywy, drugi lego 😄. Ode mnie dostał książkę i zestaw do hobby, które lubi + czekolada lotus. I niedługo zbieramy się na jedzenie, ale mąż nie mówi gdzie także niespodzianka. I to ostatnie walentynki tylko we dwoje 😊.
Miłego dnia dziewczyny! -
Ania 93 wrote:A powiedzcie zdarza wam się krwawienie z nosa? Mi od jakiegoś czasu tak co jakiś czas podkrwawia. A przy siąkaniu zawsze. Nie wiem czy to kwestia zatok, pęknietego naczynka czy może osłabienie 🙄
Ja tak mam jak jest suche powietrze, ale to główniejszy wydmuchiwaniu nosa. U mnie nawilżacz powietrza rozwiązał problem. W szpitalu był z tym dramat, bo temperatura była wysoka a wszystkie okna pozamykane.
Polczi najważniejsze, że już jesteś w domu i mam nadzieję, że wizyta u prowadzącej całkowicie Cię uspokoi.👩'94 :
-AMH 3,5
-adenomioza
-3x histeroskopia: leczenie stanu zapalnego endometrium, korekta blizny po cc, usuwanie mikropolipowatości
-brak własnych owulacji
2020- początek starań
2021- początek starań z pomocą medyczną
2023- nasz Aniołek żył jeden dzień 💔
2024- powrót do starań z pomocą medyczną 👩⚕️
03.2025- AIH ❌
04.2025- kwalifikacja do IVF:
Stymulacja: Rekovelle 12j+ Menopur 75j +Orgalutran-> 2x Zivafert+ 2x Gonapeptyl Daily
04.2025- Punkcja-> Pobrano 17 🥚-> 9 MII-> Zapłodnieniu poddano 6 komórek, wszystkie udało się zapłodnić - mamy 4 ❄️
05.2025- 3 histeroskopia-> znowu stan zapalny-> antybiotyki
16.06.2025, 14.07.2025- Diphereline-> 26.07.2025 start estrofemu
14.08.2025 FET 5BA
5DPT BETA : 31->7DPT BETA : 114->9DPT BETA : 232->11DPT BETA: 473
05.09.2025-> mamy mrugające serduszko ❤️

-