Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱
Odpowiedz

🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱

Oceń ten wątek:
  • dracaena Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podkładów 1 opakowanie tych 60x90 z Seni chyba 15 szt. i 30 mniejszych dla dziecka. Ale nie zabieram do szpitala. Z pierwszego połogu tez te duze mi sie nie przydały jakos mocno, krwawienie nie bylo duze. Jesli bedzie CC to więcej raczej nie bedzie potrzebne, a jak SN to dokupię. 😉

Kupiłam te koszule Abigail i oddaje. 🫣 Cos jest nie tak dla mnie z ta bawełna, sa strasznie "gumowe" w odczuciu i raczej sie obawiam o ich oddychalnosc. 🤔 Coś za tanio, zeby bylo dobrze. 😅 Mam wrazenie, ze jakby ktoś sprawdził sklad, to te 95% bawełny mogłoby sie nie potwierdzić.

👩 33 / 🧔32
    ❌ PCOS, cykle i owulacje nieregularne bez leków; Hashimoto - delikatna postać, pod kontrolą

Wanda ❤️ - 26.05.2023, 3620g, 55cm ❤️ 41+3

age.png

preg.png
  • Sosenka93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dracaena wrote:
    Ja podkładów 1 opakowanie tych 60x90 z Seni chyba 15 szt. i 30 mniejszych dla dziecka. Ale nie zabieram do szpitala. Z pierwszego połogu tez te duze mi sie nie przydały jakos mocno, krwawienie nie bylo duze. Jesli bedzie CC to więcej raczej nie bedzie potrzebne, a jak SN to dokupię. 😉

Kupiłam te koszule Abigail i oddaje. 🫣 Cos jest nie tak dla mnie z ta bawełna, sa strasznie "gumowe" w odczuciu i raczej sie obawiam o ich oddychalnosc. 🤔 Coś za tanio, zeby bylo dobrze. 😅 Mam wrazenie, ze jakby ktoś sprawdził sklad, to te 95% bawełny mogłoby sie nie potwierdzić.

Ojej, serio?
    Ja w niej śpię już około 2 tygodnie i mega jakość snu mi się poprawiła, mam przewiew 😅
    Co będziesz kupowała?

Chyba chodziło o ilość tych podpasek poporodowych a nie podkładów dużych 🙂 Jeśli chodzi o te duże podkłady to ja tylko jedno opakowanie mam. Nie widzę potrzeby więcej zwłaszcza po CC.

Zbieram się właśnie na zastrzyk w zwiazku z ujemna grupa krwi. Dobrego dnia dla Was 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:01

2019 🩷🎀

Starania o drugie od 12.2023

Idziemy po Ciebie...💙👣

preg.png
  • Nicole123 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dzisiaj prenatalne na 11:30 więc poproszę o mocne kciuki ❤️

A co do podkładów i podpasek poporodowych ,to ja mimo że miałam cc krwawiłam bardzo mocno i to chyba z trzy tygodnie. Najgorzej było jak karmiłam synka i wtedy aż czułam skurcze macicy i było wtedy dużo krwi. Ale z tego co wiem to jestem rzadkim przypadkiem takiego mocnego krwawienia po cc. Na razie mam trzy opakowania dużych podpasek. Zawsze jest Rossmann pod nosem albo szybkie zamówienie przez internet więc nie planuję robić wielkich zapasów ☺️

🙋‍♀️29
    PCOS
    Długie cykle, owulacyjne
    Hormony w normie
    Jajowody drożne
    🙋🏼‍♂️30
    Badanie nasienia
    06.2022 morfologia 0%
    08.2022 morfologia 6%

02.2022 5tyg 💔
    11.2022 5tyg 💔
    11.2023 start invitro ❤️
    Punkcja ➡️33🥚➡️❄️❄️❄️❄️
    25.01.2024 transfer 4.1.2🤞
    10.2024 Nasz wyczekany maluch 💙
    08.2025 Naturalny cud ❤️

age.png
    preg.png
  • ami_ami Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🌷

Ja miałam mieć wizytę we wtorek, ale dostałam telefon z gabinetu, że mój lekarz utknął w Dubaju. Na szczęście zaproponowali, że przyjmie mnie jego kumpel, więc dziś idziemy na wizytę. Cieszę się, bo to już ponad 4 tygodnie bez wizyty.

Mi już z zatokami i gardłem lepiej, lekarka mi mówiła że antybiotyk tydzień, na recepcie napisała 8 dni... Jeszcze mi schodzi flegma, więc chyba wezmę jeszcze dziś, może lepiej się będzie oczyszczać. Chorowanie w ciąży to masakra. 🙄

anilewe lubi tę wiadomość

zi13flw1zpqm8v3r.png

27.12.2020 - II 🍀
    28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
    30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
    15.01.2021 💗
    08.2021 🩵

* 33 lata
    * 19.09 - II ☀️ Beta HCG 444,54
    * 22.09 - Beta HCG 1553,63
    * pierwszy cykl starań
    preg.png
‹‹ 64 65 66 67 68
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ