🌱🌸 MAJ 2026 🌸🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja podkładów 1 opakowanie tych 60x90 z Seni chyba 15 szt. i 30 mniejszych dla dziecka. Ale nie zabieram do szpitala. Z pierwszego połogu tez te duze mi sie nie przydały jakos mocno, krwawienie nie bylo duze. Jesli bedzie CC to więcej raczej nie bedzie potrzebne, a jak SN to dokupię. 😉
Kupiłam te koszule Abigail i oddaje. 🫣 Cos jest nie tak dla mnie z ta bawełna, sa strasznie "gumowe" w odczuciu i raczej sie obawiam o ich oddychalnosc. 🤔 Coś za tanio, zeby bylo dobrze. 😅 Mam wrazenie, ze jakby ktoś sprawdził sklad, to te 95% bawełny mogłoby sie nie potwierdzić. -
dracaena wrote:Ja podkładów 1 opakowanie tych 60x90 z Seni chyba 15 szt. i 30 mniejszych dla dziecka. Ale nie zabieram do szpitala. Z pierwszego połogu tez te duze mi sie nie przydały jakos mocno, krwawienie nie bylo duze. Jesli bedzie CC to więcej raczej nie bedzie potrzebne, a jak SN to dokupię. 😉
Kupiłam te koszule Abigail i oddaje. 🫣 Cos jest nie tak dla mnie z ta bawełna, sa strasznie "gumowe" w odczuciu i raczej sie obawiam o ich oddychalnosc. 🤔 Coś za tanio, zeby bylo dobrze. 😅 Mam wrazenie, ze jakby ktoś sprawdził sklad, to te 95% bawełny mogłoby sie nie potwierdzić.
Ojej, serio?
Ja w niej śpię już około 2 tygodnie i mega jakość snu mi się poprawiła, mam przewiew 😅
Co będziesz kupowała?
Chyba chodziło o ilość tych podpasek poporodowych a nie podkładów dużych 🙂 Jeśli chodzi o te duże podkłady to ja tylko jedno opakowanie mam. Nie widzę potrzeby więcej zwłaszcza po CC.
Zbieram się właśnie na zastrzyk w zwiazku z ujemna grupa krwi. Dobrego dnia dla Was 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:01
-
Mam dzisiaj prenatalne na 11:30 więc poproszę o mocne kciuki ❤️
A co do podkładów i podpasek poporodowych ,to ja mimo że miałam cc krwawiłam bardzo mocno i to chyba z trzy tygodnie. Najgorzej było jak karmiłam synka i wtedy aż czułam skurcze macicy i było wtedy dużo krwi. Ale z tego co wiem to jestem rzadkim przypadkiem takiego mocnego krwawienia po cc. Na razie mam trzy opakowania dużych podpasek. Zawsze jest Rossmann pod nosem albo szybkie zamówienie przez internet więc nie planuję robić wielkich zapasów ☺️🙋♀️29
PCOS
Długie cykle, owulacyjne
Hormony w normie
Jajowody drożne
🙋🏼♂️30
Badanie nasienia
06.2022 morfologia 0%
08.2022 morfologia 6%
02.2022 5tyg 💔
11.2022 5tyg 💔
11.2023 start invitro ❤️
Punkcja ➡️33🥚➡️❄️❄️❄️❄️
25.01.2024 transfer 4.1.2🤞
10.2024 Nasz wyczekany maluch 💙
08.2025 Naturalny cud ❤️

-
Cześć dziewczyny 🌷
Ja miałam mieć wizytę we wtorek, ale dostałam telefon z gabinetu, że mój lekarz utknął w Dubaju. Na szczęście zaproponowali, że przyjmie mnie jego kumpel, więc dziś idziemy na wizytę. Cieszę się, bo to już ponad 4 tygodnie bez wizyty.
Mi już z zatokami i gardłem lepiej, lekarka mi mówiła że antybiotyk tydzień, na recepcie napisała 8 dni... Jeszcze mi schodzi flegma, więc chyba wezmę jeszcze dziś, może lepiej się będzie oczyszczać. Chorowanie w ciąży to masakra. 🙄
anilewe lubi tę wiadomość
-