Maj-Czerwiec 2017 3city
-
WIADOMOŚĆ
-
Za dwa dni powinni powtórzyć jeszcze oksy... a potem nie wiem, czy już indukcja porodu na maxa oksy jak się nie ruszy czy będą czekać... ehh mają jeszcze czas do przyszłej soboty... oby się coś ruszyło...
Bo już mam trochę dość leżenia tutaj, a ze względu na ciśnienie nie mam wyjścia.. -
https://m.facebook.com/groups/468562713485758?ref=bookmarks
Grupa zamknięta,bede.musiala Was dodac, więc prosze o cierpliwość grupę utajnie jak już wszystkie będziecie:) zapraszam;)
I jestem za tym, żeby zaprosić dodatkowo do grupy osoby, które znamy, aa które też rodzą w tym samym czasie a nie chciały pisać z jakiegoś powodu na tym forum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 23:02
-
wysłałam prośbę o dołączenie do grupy ale coś mi się psuje i nie mogę wysłać wiadomości. Ja to jestem akurat z Pruszcza ;/
ewelkaet trzymam kciuki za to żeby ruszyło
ju14 u mnie nic się nie dzieje ;/ dziś będę intensywnie sprzątać to może coś ruszy.
We wtorek byłam u kardiologa, maluszka serduszko nie pracuje jak powinno ;/ mam 20 % szans na operację. Denerwuję się. -
Weszłam na pierwsza stronę a tu juz tyle rozpakowanych Mam- jak sie macie dziewczyny? Jak maluszki?
My bylismy we wtorek na wizycie- mała wazy juz 3kg, wiec bedzie miała ładna wage urodzeniowa byłam pierwszy raz w Luxmed- Pani Doktor nastraszyla mnie troche porodem- szyjka krótka- ok 20mm, pessar trzyma ale juz ledwo i stwierdziła ze daje mi jakies dwa tygodnie do rozwiązania! Mam w planach pociągnąć chociaż do 37 tyg i mam nadzieje ze mi sie uda. Za 1,5 tyg ściągamy pessar i zobaczymy co z tego wyniknie, ale na wszelki wypadek wczoraj spakowalam juz torbę
-
Ewelkaet mam nadzieję, że Twój Maluszek już niebawem sam zdecyduje że wychodzi i to bez ich oksy!
Melonowa, współczuje Ci zmartwień i stresu, napewno będzie dobrze, musi być i już. Trzymam kciuki za Maluszka!
A nie rozważali u Ciebie cesarki?
No Tina 3 kg to ładnie nawet jakbys miala rodzic przed 37 tc to malutka już będzie w sam raz, ale wiadomo że po 37 bezpieczniej, chociaż ty już na to nie będziesz mieć wpływu skoro za 1,5 tyg.ściągają Ci pesar.
Nasz Bąbel po wizycie u pediatry. Waży 4 kg. ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 22:47
Tina85 lubi tę wiadomość
-
Ooo! Ewelkaet gratulacje!!! Super!
Dziewczyny na który tydzień życia Maluszków przypada wam pierwsze usg bioderek? Ja dziś się zapisałam na 19.06 synek będzie miał wtedy 7 tygodni i 5 dni. Mam nadzieję, że to nie za późno. Pani w rejestracji mówiła, że do 8 tyg. -
Ewelkaet gratulacje!!!! w szpitalu pewnie gorąco jak w saunie... masakra...
Koleżanka na wypisie ma usg bioder 4-6 tydzień, także różnie to jest, lekarka jej powiedziała ze najlepiej jest w skończonym 6 tygodniu i ze najszybciej na Wałowej
wysłałam tez prośbę o dołączenie do fejsa