Maj-Czerwiec 2017 3city
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelkeat no ja tak samo miałam parę dni przed. Skurcze totalnie ustały tak jak wcześniej musiałam nospe brać bo przecież skurcz za skurczem tak potem totalnie nic. Tylko wszystko mnie bolało. Raz nawet na 15 piętro weszłam i nic... tylko zakwasów nog się nabawiłam..
Może u Ciebie tez to tylko cisza przed burza
-
Marlena to cudownie, masz czas aby chociaż troszkę odpocząć
My dziś po ktg, była moja lekarka spojrzała na skurcze i mówi, że do jutra mogę nie dotrwać bo są regularne. Poczułam może jeden z nich. Dostałam świeże skierowanie i póki co wróciłam do domu. Dziś mi nie pasuje do szpitalaPsychicznie jestem nastawiona na jutro
-
Dziewczyny jak podchodzą do badania ktg i lekarskiego na IP. Nie mam żadnego skierowania, ale lekarz mi dziś kazał jechać. Czy mam mówić że mam bóle żeby nikt nie robił problemów, czy z racji przypadającego naa jutro terminu poprostu rutunowo wszystko sprawdzą?
-
Ewelkaet no właśnie ja nie mam pojęcia jak to jest
nawet się ucieszyłam jak przeczytałam kilka postów wyżej, że jedziesz i będę mogła Cię o to podpytać
Może maluch elegancko czeka na dokładny termin
No to jutro będzie się działo. Velvet trzymam za Was mocno kciuki, no i Hope chyba też jutro???
Jak tak się czyta o Waszych maleństwach to aż trudno uwierzyć, że niektóre już mają dwa tygodnie
A ja tu jeszcze ponad dwa tygodnie to do terminu mam -
Heh, no cóż przekonam się na własnej skórze, ostatnio było prościej:)
Właśnie umyłam wszystkie okna wewnątrz. Teraz chwila odpoczynku, obiaad z małym i biorę się za zewnętrzną stronępotem chyba wezmę małego na spacer, może plac zabaw. Może się ruszy coś...
-
Tak też mi się wydaje, że będzie bezpieczniej, bo pierwsza selekcja u położnych, lekarka też mi wspomniała, żeby mówić o bólu brzucha, więc się zastosuje i zobaczymy jak dziś wypadnie.
Ja W ogóle nie wiem ile Błażej będzie ważył. Od 34 tygodnia nie miałam pomiaru, a wtedy było 2800, mam nadzieję, że 3500 nie przebił, bo nie wiem co to będzie:)
A odnośnie cięcia krocza, czy te które miały już cięte, czy dostałyście znieczulenie miejscowe czy na żywca cięli? Mi ostatnio dali znieczulenie naa polecenie lekarza, więc nie wiem jak to jest standardowo, bo aż się boję.. -
I jestem na patologii. Jak przyjechałam.to okazało się że mam ciśnienie 180/105, potem sprawdzili raz jeszcze i wyszło 149/90 i gin stwierdził, że bedziemy obniżać i obserwować. Nie czułam wzrostu ciśnienia, więc dobrze że przyjechalam. Rozwarcie na dwa palce. Mały waży ok 3700.... trzymajcie kciuki co by albo się ruszyło,albo podjęli jakieś decyzje, żebym tu nie leżała za długo.
-
Laguna nie wiem, ale właśnie się zbieram powoli na izbę to zapytam. U mnie nie będzie wyjścia, przez drugi i trzeci trymestr caly czas biorę, z przerwą na antybiotyki ;/ teraz też będę musiała.
Chyba mój maluch czuję że czas wychodzić w nocy straciłam chyba całego czopa, podbarwiony krwia byl. Mam nadzieję ze nie będę czekać za dlugo na izbie i szybko zrobią cięcie