WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • efwka83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope wciśnij mnie tam gdzieś pomiędzy bo jutro melduje się na oddziale :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 16:59

1usa3e5el69vdydq.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efwka, jak to meldujesz się? Po co już? :-P

age.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efwka po co tak wcześnie? :)

Jeszcze mnie wszystkie wyprzedzicie XD

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • efwka83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Efwka, jak to meldujesz się? Po co już? :-P
    Prawdopodobnie w tyg będę miała cesarke tylko nie wiem jeszcze w który dzień

1usa3e5el69vdydq.png
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie chwilowo do dupy, bo mi się akcja totalnie zatrzymała. Ale więcej nas tu takich agentek z kilkukrotnie rozkręconymi skurczami i zatrzymaniem o.O wszystkie zfrustrowane...

Na ktg obecnie zero skurczy, ale krwawo ze mnie leci, więc może szyjka trochę rusza. Jutro od rana mają mnie do oksy podłączać.

Rodzcie normalnie, nie idzcie moimi śladami ;)

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalita wody nie odeszły, masz tydzień do terminu, nie chcesz do domu?

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, nie wypuszczą mnie bez dziecka już, z racji tego, że była kilkugodzinna regularna akcja skurczowa i jestem pierworódką, poza tym dodatni GBS, cukrzyca, no i wciąż niedomykalność zastawki na tapecie (w nocy jeszcze obserwowana). Pediatra dostał już wszystkie dokumenty Wiki i czeka aż przyjdzie na świat. Oczywiście, że wolałabym żeby to wyglądało inaczej, ale chyba czuje się tu bezpieczniej. Chociaż jasne, że bekse po kryjomu puściłam...

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paczta jakie te dzieci Majowe nasze uparte i niezdecydowane :/ rozge dostaną na swoje pierwsze święta, bo na nic innego nie zasługują :P

Fatalita trzymam kciuki, żeby się rozkręcilo i gładko poszło :*

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta czarownica Hoope z mojego województwa :P XD
    Zaczaruj tak po znajomości żeby mi córka wyszła w przyszłym tygodniu. Tak ze względu na lokalny patriotyzm XD.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 18:08

kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi smoczkami to śliska sprawa u mnie tylko jedno dziecko miało . Dałam już w szpitalu choć jestem raczej przeciwnikiem bo ja i mój brat ciagalismy smoka do pięciu lat i ciężko nam było odstawić . Postanowiłam że moim dzieciom nie dam ale przy Wojtku skapitulowalam bo był duży i ciągle chciał jeść i wisiał na piersi aż je zmasakrował a co zjadł to wymiotował więc chodziło bardziej o potrzebę ssania niż głód. Był nierozłączny ze swoim smokiem do czterech lat ,jak nie miał smoka w buzi to pchał tam wszystko co pod ręką. Dziś ma 8 lat i ciągle pcha kciuk do buzi i jeszcze przy tym włosy skubie . Reszta dzieci nie miała smoka ale Asia chodzi z kciukiem . Reszta nie miała nigdy tego problemu . Małej raczej też nie dam smoczka chyba ze ona zdecyduje inaczej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 18:27

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoka mam
    W sumie dwa roznych firm
    Ale to samo wychodzi czy warto podac
    Te pierwsze zawsze pół buzi zakrywaja :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy, Kamilek jest słodki, z tym smoczkiem jeszcze wyraźniej widać jaki maleńki :D

Hoope, masz taki króliczy odpowiednik każdej z nas? Ja się za królika nie gniewam – poza uszami i potężnym karczychem aktualnie zgrabniejszy ode mnie :P

Feeva, ja będę Ci wiernie towarzyszyła do końca, marzę aby w maju się wyrobić ;)

Efwka, szybciutko u Ciebie, oby wszystko poszło gładko :)

Fatalita, przesyłam dobrą energię i trzymam kciuki za szybką i owocną akcję!

Hoope, Feeva, Katy, Fatalita lubią tę wiadomość

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda mam tych królików kilka XD

Patk który tydzień ciąży? Bo nie wiem, czy już można coś załatwiać XD

Pawojoszka jest jak mówisz, trzeba podążać za dzieckiem. Pierwsza dydała 3,5 roku, druga wcale, synek dostaje do zasypiania w nocy i wieczorem, między innymi dlatego, że pcha kciuki do buzi i mam znowu popękane brodawki od nynania i za krótkiego wędzidełka. Jak będzie dalej, zobaczymy, może to tylko chwilowa przygoda ze smokiem. Czekamy aż przestanie się drzeć a ja się całkiem zagoję. Pierworodna była nadpobudliwa, ze smokiem życie z nią było możliwe, choć niełatwe. Już widzę, że synek nie ma takiego parcia.

Fatalita jeśli czujesz się bezpieczniej i będziesz dzięki temu spać spokojniej, to najważniejsze :)

Efwka planowane cesarki się nie liczą ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 19:27

Mała Matylda, Fatalita lubią tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalita powodzenia i szybkiego rozwinięcia akcji.

Katy synuś rzeczywiście smoka ma na pół buzi :) kochany Maluszek.

Siedzenie i czekanie mnie męczy, a tu jeszcze 12 dni do terminu. Mąż pyta, czy boję się, że może mnie wziąć w każdej chwili, a ja już na to czekam.
    Hoope to na kiedy masz mnie w grafiku? :D

Od 3 dni znowu mi nogi puchną jak szalone, prawą mam jak 1,5 lewej. Moje upławy, które miała 02.05. były tylko przez jeden dzień, teraz już tak jak wcześniej, nie wiem co to było. Dzisiaj w toalecie zauważyłam gęstą wydzielinę, takiego przeźroczystego gluta, ale nawet się nie nastawiam, że to czop, bo wcześniej któraś pisała, że po seksach tak miała. Już się tyle razy nakręcałam, że teraz pewnie jak się zacznie akcja to to oleję, bo będę myślała, że znowu coś tam się dzieje pierdołowatego.

Katy, Fatalita lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak pawojoszka twardo zapieralam sie, że bez smoka, ale w czasie histerii poddalam się i dałam. Teraz dostaje w nocy w łóżeczku do zaśnięcia później zabieram. Mam nadzieję, że na tym się skończy.
    W ogóle mój małek zasypia w nocy jak mu rączki trzymam :D więc w nocy cierpię na niedokrwienie bo śpię z ręką między szczebelkami :D

• efwka83 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak szybko, toż to skończony 39 tydz będzie :) bo nie pokaże Wam mojego klocuszka :)

Nie wiem czy mozna nazwać ją planowaną bo nie wiem kiedy mi ją zrobią, a wskazaniem jest nadciśnienie m.in.

kelegena lubi tę wiadomość

1usa3e5el69vdydq.png
  • Uli Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj znowu cały dzień skurcze od 13 do 18 co 10 min potem co 7 mni wiec pojechaliśmy na IP skurcze się piszą dość mocne szyjka skrócona rozwarcie na dwa palce wiec zaproponowali mi noc w szpitalu wiec zostaje :)

kamciaelcia, Kwiatkowa24, Katy, Fatalita, malwka08, Feeva, Wowka, kattalinna, XKamaCX, jangwa_maua, Witch15, Mała Matylda, pawojoszka, Hoope, Fermina, pumka1990 lubią tę wiadomość

oar8skjohmhvnzyg.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uli
    Kciuki zaciśnięte
    Niedzielne dzieciatko musi być
    Więc niech idzie szybko, sprawnie i bezboleśnie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, no ja już usilnie myślę nad pierwszą karą ;) choć podejrzewam, że jak zobaczę tego słodziaka wreszcie to zapomnę ;)

Skurcze znów się pojawiły, mocne, ale nieregularne. Próbuje zasnąć, bo w dzień udało mi się odespać z 2,5h.

Uli, powodzonka! Trzymam kciuki za owocną akcję, choć widzę że dzidzioch trochę się spieszy ;)

Ja kupiłam smoczek z suavinex -2-4 msc. I się zastanawiałam co to w sumie za głupi przedział. Dopiero ostatnio się skapnęłam, że to od MINUS 2 do 4, takie oznaczenie smoczka dla wczesniaka, rzeczywiście jest tak słodko malusi, że w gorszych chwilach robił mi za słodki rozczulacz <3
    Chociaż też jestem przeciwniczką...teoretycznie. Zresztą, wszystko ze zdrowym rozsądkiem ;)

Feeva lubi tę wiadomość

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • Patk Autorytet

Wysłany: 6 maja 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope - 37 i 4d, niby powinnam czekać nadal na swoją kolej, ale mam dość i chce wykurzyć tego dziecia. XD

pawojoszka lubi tę wiadomość

‹‹ 1085 1086 1087 1088 1089 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ