Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasza standardowa codzienna trasa spacerowa to 6km (dziś dokładnie zmierzone), z "balkonikiem" (czyt.wózkiem) dla mnie na spokojnie
Potem godzina na placu zabaw, małe zakupy, trzecie pietro
Ale jednego nie jestem w stanie zwalczyć-zjeść i usiąść!!!Patryk maltretuje matkę. Co wieczór katorga!!!nie da się usiąść!!!wychodzi ze mnie każda stroną. Więc ja już w łóżku...tak chociaż"tylko" bombarduje prawy bok
Rano czytam wieści urodzeniowe -
Fatalita, odespij ile możesz, przydadzą się siły na potem
Uli, powodzenia, niech się dzieje
Efwka, pamiętam że było pomiędzy nami tylko kilka dni różnicy. Trzymam kciuki żeby jak najszybciej Twój Janek przywitał się z tej strony brzuszka.
Nynka, mój Skrzacik też lubi trzymanie za rączkę. Tylko że ja go usypiam na kanapie i na śpiocha niosę do łóżeczkaefwka83, Fatalita lubią tę wiadomość
-
No taaaaaak, tyle do terminu macie i już rodzicie
a te co powinny nie rodzą huehueheuhe gdzie tu sprawiedliwość
Tak mi giry spuchły, że palców nie mogę podnieść do góry, a jak wciskam palec w skórę to zostaje dziurai mi się skóra na stopie telepie jak galaretka
-
Przepraszam nie chciałam się wpychać jakoś tak samo wyszło
Skurcze są co 5 min mam nadzieje ze coś działają
Mój mąż śpi co jakiś czas się przebudza pyta czy już i marudzi ze szpitalne łóżko niewygodnea ja spać nie mogę a może powinnam
kattalinna, Mała Matylda, Wowka, Fatalita, Nynka lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, ale że o czo chodzi? Rozmawiasz z drzewami?
i dlaczego akacja ma autorytet?
ale na wszelki wypadek jakbyś chciała się słuchać flory i iść do szpitala to pisz na bieżąco:) będę wstawać w nocy przynajmniej dwa razy to chcę mieć co czytać
Uli, kciukasy, dawajMała Matylda lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie nadrobię was juz zatem gratuluje rozpakowanym i trzymam kciuki za resztę
Nasz maluch jest już na świecie. Skończyło się wywoływaniem porodu, dramat! 26h męczarni, która została zakończona ccMały ma 56 cm, 3200g
Teraz uczymy się siebieOla_Ola, Nynka, Hoope, kattalinna, jangwa_maua, Mała Matylda, D_basiula, kamciaelcia, Kira91, Feeva, Jagoda14, malwka08, Wowka, Patk, Sela, Cola87, XKamaCX, Fermina, Mycha666, pumka1990 lubią tę wiadomość
Oliv