Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie było konsumpcji warki. Spacer skrócony do najbliższego skrzyżowania. Dlaczego najlepiej robi się kupę w czysta pieluchę 3 minuty od wyjścia z domu?
Nynka, no właśnie ja też budzę... Tyle, że Skrzacik mało je i totalnie na śpiochaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 14:25
kattalinna, Mała Matylda, malwka08, Fermina lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/92dbcb043700.jpg
Smok na pol twarzy xd Z bolem serca na to patrze, ale przynajmniej bedzie spokojny spacer i dla nas i dla niegoFeeva, Mała Matylda, Cola87, Hoope, D_basiula, pawojoszka, Wowka, kamciaelcia, Nynka, J.S, malwka08, Fatalita, Sela, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Wowka ach te spacery wokół bloku i bieg do domu na sygnale
Mojemu kupa akurat w spaniu nie przeszkadza. Przewijam w wózku jak trzeba.
Warka stała na półce jak przyszła położna z wizytą, póki co opieka społeczna nie była
Moje voodoo, tylko się nie śmiać, to króloodoo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b31559ef0f6c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/124f7fda3658.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56683c01ab63.jpg
Może dlatego tak Was boli a nie rodzicieFeeva, Wowka, kamciaelcia, Asix, efwka83, XKamaCX, Patk, Nynka, Katy, kattalinna, J.S, Kira91, D_basiula, malwka08, Fatalita, Mała Matylda, Sela, Fermina, Mycha666 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope fajne hahaha
Boli mnie brzuch. Okresowo. Mam wrażenie co jakiś czas, że chce mi się koope. Koopa nie idzie. Brzuch twardy. Dzisiaj jeszcze niech poczeka, bo do szpitala będę jechać do jutra przez korki. Ludzie z majówki wracająHoope, malwka08, Fatalita, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Katy, smoczek kiedyś wyrzucisz a jak nauczy się ssać kciuk, to kciuka nie odrąbiesz (no chyba że). Używaj do spania, po zaśnięciu wyciągaj, jak chcesz możesz pozbyć się smoka koło 3/4 miesiąca, wtedy jest najłatwiej i maluchowi spada tak silna potrzeba ssania. Pierworodna ssała smoka do 3,5 r.ż i zgryz ma bardzo ładny. Używałam avent anatomiczny. Teraz też smoka podaję ale głównie wieczorem, gdy jest niespokojny i trudno się z małym dogadać, czasem też w nocy, wtedy z kolei ja jestem nieprzytomna
Smok ogromny czy synuś taki maleńki?Są też smoki 0-2 i 0-3 miesięcy. 0-6 to taki standard.
Co do karmienia to robię jak dziewczyny.Katy lubi tę wiadomość
-
Hoope, zajefajny króloodoo
a będzie miał oczy?
Dlaczego wśród niezliczonych, a niewykorzystanych talentów, którymi mnie natura obdarzyła nie ma cierpliwości żeby zrobić takie cudo?
Feeva, do jutra niech nie czeka bo też będą korkiWarszawa wraca do domu
życzę nocnej akcji, najszybciej dojedziecie.
Fatalita, jak sytuacja?Hoope lubi tę wiadomość
-
pawojoszka wrote:Hoope a czyja to laleczka ?
Powodzenia dla rodzących ,trzymam kciuki . Niech coś w końcu ruszy bo jak tak wszystkie naraz zaczniemy rodzić to na koniec miesiąca to tłok będzie na porodówkach
I ja się z listą nie ogarnę -
Się nie śmiać mówiłam
Pawojoszka jam zrobiła, w środku naplułam, dla wzmocnienia obrzędów
Oczy będzie miał, jak mu coś wbiję
Teraz na tapecie mam Mychę, Feevę i FatalitęFeeva, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Wowka wrote:Hoope, zajefajny króloodoo
a będzie miał oczy?
Dlaczego wśród niezliczonych, a niewykorzystanych talentów, którymi mnie natura obdarzyła nie ma cierpliwości żeby zrobić takie cudo?
Feeva, do jutra niech nie czeka bo też będą korkiWarszawa wraca do domu
życzę nocnej akcji, najszybciej dojedziecie.
Fatalita, jak sytuacja?
No jak ma się rodzic to niech rzeczywiście wybiera nocja akurat będę jechać od strony Krakowa krajowa E77 więc i dzisiaj po południu i wieczorem źle bo do wieczora będzie sajgon jeden wielki korek, jutro tak samo od rana
Ale moja córka jest złośliwa, więc się nie zdziwię jak zrobi psikusa
Hoope wbijaj ta szpilke, skoro masz mnie na tapecie, ale najwcześniej od 22 -
Raczej Kamil taki maly bo smoczek tez z tych mniejszych raczej :p Specjalny ksztalt ma zeby niby bardziej przypominal pierś
Ja sie bede starala glownie na wyjscia go tylko uzywac, a w domu tylko awaryjnie no i mam nadzieje, ze sie za bardzo nie przyzwyczai
-
nick nieaktualnyKaty, jaki ten Twój Kamil malutki
Wowka mi też się czasami wydaje że mało, dzisiaj np tylko 7minut ciućkał myślałam, nie pojadl, odciagnełam dałam jakieś 20ml jeszcze i ulewał, więc chyba jednak się najadł. Przyznam, że boję się polegać na jego głód przez to że tak śpiocha długo czasami.
Co tu taki spokój, weekend się kończy a tu żadnych nowych forumowiczów małych