Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paula powodzenia .
U nas dziś ciąża donoszona ,minął ten magiczny tydzień 37+ kiedy to miały zwyczaj rodzić się moje pociechy ostatnio zaczął 38+ to daje małej jeszcze tydzień po dobroci potem sama ja z tamtad wyciągnę jak będzie trzeba. Pogoda piękna ,dzieci w szkole ,idę w miasto. Miłego dnia wszystkimkamciaelcia, Mała Matylda, kattalinna, Hoope, Sela, Wowka, Patk, Fermina, Paula95 lubią tę wiadomość
-
Oliv, gratulacje I duzo zdrowka dla Was
Paula kciuki
Pawojoszka, Tobie tez milego dzionka
Ja jutro wizytuje, ciekawe czy cos tam sie juz zaczyna dziac. Mogloby...
W srode pierwsza wizyta poloznej
Zaczyna docierac ze porod tuz tuz
Paula95 lubi tę wiadomość
-
Oliv, gratulacje!
Uli, przykro mi, że wychodzicie w dwupaku, byłam przekonana, że tulisz już swoje maleństwo…
Paula, ściskam kciuki, niech się spełnią przewidywania położnych!
Sela, Kattalinna – powodzenia na wizytach!
My dzisiaj mamy usg, więc też prosimy o kciuki. Chciałabym usłyszeć, że coś się już dzieje z szyjką, określenie „długa, dobrze uformowana” na tym etapie przestaje cieszyćXKamaCX, kattalinna, Sela, Paula95 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Oliv, gratulacje!odpoczywajcie i dojdzcie szybciutko do siebie
Paula, kciuki aby sprawnie poszło, ii.. w miarę przyjemnie(o ile to możliwe)
Powodzenia na wizytach
Feeva, aż tak ci się spieszy?mamy ten sam termin ale moja nie daje żadnego znaku że chciała by już wyjść
z zalecenia 3tyg temu mam się wstawić w dniu terminu na kontrolę (jeśli nic się nie będzie działo) i.. Mała chyba sobie jeszcze chce popływać, bo ani palcem nie kiwnie żeby coś ruszało
Jak dla mnie może poczekać conajmniej do piątku aby to teściowa-wiedzma poleciała do Niemiec na komunie wnuczkiwtedy przynajmniej mogłabym rodzić w SPOKOJU
Mała Matylda, kattalinna, Fermina, Paula95 lubią tę wiadomość
-
Paula powodzenia
Kama spieszy mi się bardzo, bo jestem wielkim balonem, wszystko mnie boli i po prostu już mam dosyć bycia w ciążyfajnie jest przez pierwsze miesiące, potem to już katorga
Paula95 lubi tę wiadomość
-
Kamcia wydaje mi sie ze od dnia wyjscia ze szpitala przysluguje opieka na zone, bo w szpitalu masz opieke zapewniona. Maz moze wziac 2 dni okolicznosciowego na ten czas., a potem szpital wystawia zwolnienie dla meza, na tydzien lub dwa, jesli sie kest po cc,ale to podobno nie jest regula.. no ale niech sie ktos madrzejszy jeszcze wypowie :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 12:22
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e36391f39b13.jpg
Moja foczka
Wowka też mam dzień wyjca. A nawet noc wyjca.Kira91, Nynka, kamciaelcia, Kwiatkowa24, Ela84, Asix, Saperek, Feeva, Cola87, D_basiula, Mała Matylda, kattalinna, Sela, Katy, Wowka, pawojoszka, XKamaCX, amygdala, malwka08, J.S, Patk, Fermina, Paula95, pumka1990 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka