Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny bardzo mi przykro. Tulę Was mocno.
Mam do Was pytanie, chyba mnie jakaś infekcja dopada, zawsze stosowałam pimafucort maść zewnętrznie. Wyczytałam, że wiele kobiet dostawało je od swoich gin w czasie ciąży. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie? -
Dziewczyny, ściskam Was mocno:(
Chciałabym się podzielić dobrą wiadomością dla tych, którym beta źle przyrasta. Pamiętacie, że beta przyrosła mi o niecałe 50%. Tak więc, dziś na wizycie zobaczyłam już piękny pęcherzyk, z ciałkiem żółtym. Wszystko w porządku, idealnie w normie. Tak więc jeśli macie podobne problemy, nie można się załamywać i trzeba być dobrej myśli!!! -
Podziwiam was dziewczyny za to że dajecie już zwolnienie w pracy na tym etapie ciąży. Ja już się tyle razy przekonałam że dopóki nie nadejdzie drugi trymestr to nie można być spokojnym i dzielić się nowiną o ciąży. Później jest trudno mówić wszystkim że się ją straciło. serce się kraje.
s1985 lubi tę wiadomość
17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm -
Hej kochane jestem Iwona mam 26 lat jestem obecnie w 4 ciąży pierwsza poroniona mma 2 córeczki a teraz jak na razie samo jajo płodowe dzisiaj idę na wizytę i mam nadzieję zobaczyć bijące serduszko.... Zapraszam Was wszystkie na grupę na FB Majóweczki2018... jest to grupa tajna czyli nikt z poza grupy nie może czytać i widzieć postów które tam są. Żeby tam się dostać proszę zaprosić mnie do grona znajomych i napisać wiadomość że jesteście z tego forum. Moje dane Iwona Prasał zdjęcie nóżek dziecka19iwoneczka91
-
nick nieaktualny
-
Annqa wrote:Podziwiam was dziewczyny za to że dajecie już zwolnienie w pracy na tym etapie ciąży. Ja już się tyle razy przekonałam że dopóki nie nadejdzie drugi trymestr to nie można być spokojnym i dzielić się nowiną o ciąży. Później jest trudno mówić wszystkim że się ją straciło. serce się kraje.
-
Ja brałam metformine, lekarz kazał mi odstawić. Muszę robić pomiar cukru i zdecydują co dalej.
Odkąd jestem na diecie jakoś bardzo mi nie skacze, Wiec możliwe ze obejdzie się bez insuliny.
Ja od rana wymiotuje, w nocy nie mogłam spać tak było mi niedobrze.
Nie dałam rady jechać na wyniki dzisiaj, a jutro lekarz