Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MysiaMarysia wrote:Dziewczyny to, że w rodzinie nie ma wad nie znaczy że nie mogą się zdarzyć... Dziecka nie mamy z rodziną a tak naprawdę z zupełnie obcym facetem (w sensie genów) i taka mieszanka nie wiaodmo tak naprawdę jak wyjdzie.
Odnośnie pappa jeśli się wahacie to po prostu może zdecydujecie po usg? Jeśli wyjdzie jakąś nieprawidłowośc w obrazie usg wtedy możecie zrobić test pappa - u mnie tak było w pierwszej ciąży - w usg wyszła zbyt duża przeziernosc i przez to zostałam skierowana na test pappa. W drugiej ciazy nie było widać kości nosowej i to samo- skierowanie na test pappa.
Mysia Marysia jak na USG wyjdzie coś nie tak, to wiadomo, że wtedy nawet nie będę się zastanawiać, od razu zrobię pewnie wszystkie możliwe badania
Ale póki co trzeba myśleć optymistycznie Ze z naszymi wszystkimi dzidziusiami będzie wszystko super!
Ha gratulujęZuzanka już z nami
-
Hoope wrote:A to się pomęczysz tydzień dłużej
No tak Pomaga mi trochę mleko... W ogóle ostatnio mogłabym pić tylko mleko.
Kelegena czytałam super opinie na znanym lekarzu o tym panu, który wykonuje te badania prenatalne. Już jestem na 100% pewna, że chcę iść do niego Jutro będę dzwonić się zapisywać, będę szła ok 13tyg, czyli na koniec października -
Ok TAK jak mówiłam beta spada pewnie już od tygodnia może dwóch, wizyta w piątek to tylko formalność żeby wziąć skierowanie na zabieg,kciuki za was;-)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyJa dzisiaj zaczelam 10tydz i powiem wam jak kilka dni bylo ok bez mdlosci to dzisiaj pol dnia umieralam. Dzisiaj rano przy gotowaniu grzybow normalnie nie moglam wytrzymac, zawsze pachnialo dzis cos okropnego. Za to podobal mi sie zapach octu haha. Wogole mam dzis dziwne zachcianki - jadlam kanapke z ogorkiem kiszonym i oliwkami a na obiad rosol i polowa opakowania natki pietruszki do tego hahaha kupilam sobie witaminy vitaminer prenatal+dha niby od 2trymestru ale moj organizm jest w takim rozpadzie ze nie bede czekac. Bo bede lysa bez paznokciowa i z cera nastolatki gdzie w zyciu nie mialam tradziku.. u mnie w domu okropnie zimno. Wszedzie grzeja tylko nie u nas. Mieli w tym tygodniu zaczac a cos nie widac nie slychac a tymbardziej nie czuc
-
nick nieaktualny
-
dziewiec.zero wrote:S1985 bardzo mi przykro musicie byc dpbrej mysli ze nastepnym razem sie uda, a teraz byc silni dla siebie nawzajem! Tule Cie mocno :*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ha, gratulacje!
U nas cieplo, pogoda piekna, korzystalam dzisiaj z promieni. Tez mnie dzisiaj mdli, jak zobaczylam dzis ciasto, to myslalam ze pojde na bliskie spotkanie z porcelana ale dalam rade. Nerwowa jakaś dziś jestem, wszystko mnie wkurza... -
s1985 wrote:Ok TAK jak mówiłam beta spada pewnie już od tygodnia może dwóch, wizyta w piątek to tylko formalność żeby wziąć skierowanie na zabieg,kciuki za was;-)
Ojej, strasznie mi przykro Myślę, że żadne pocieszanie Cię nie pocieszy, więc nawet nie próbuje Ale trzymam mocno kciuki, że będziesz miała jeszcze z 5 dzieciaczków! Na pewno kiedyś się uda, musi!!!
s1985 lubi tę wiadomość
Zuzanka już z nami