Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Co za dzień!
Najserdeczniejsze gratulacje! Asix, Jagoda, Boduszka, Fatalita, cieszcie się swoimi małymi-wielkimi szczęściami. Niech rosną zdrowe i silne.
Fatalita, dla Ciebie dodatkowo dużo, dużo siły i ekstra zdrówka dla Wiktorii. Musiałaś naprawdę dużo przejść. Jesteś prawdziwą bohaterką!
Dzieciaki już nie patrzą na weekendy, pchają się na świat jak szalone. Nie dziwię się, taki piękny maj nam towarzyszy.
A u nas koniec remontu! Dziś skręcanie łóżka i łóżeczka, przenoszenie ciuchów i ciuszków, czekamy na przewijak i parę innych drobiazgów i już. Jak się uda przed porodem, będę musiała bardzo podziękować Synkowi, że był tak cierpliwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 06:27
Mała Matylda, kattalinna, Kamska, Wowka, Katy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry .
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn które mają już swoje skarby po tej stronie. Trochę się pogubiłam tyle was jest.
A mówiłam że jak zaczniemy rodzić to grupowo ?
Asix ty weź nie strasz mi na USG ponad tydzień temu wyszło 3200 to do terminu przy takich błędach sprzętu to mi klucha z pięć kilo wyjdzieAsix lubi tę wiadomość
-
Noo proszę..
Wszystkim rozpakowanym ogromne GRATULACJE!! dużo zdrówka dla was i maluszków
Dzien dobry tak poza tym
My się witamy w 41(?)tyg. - dalej w dwupaku - i jesteśmy w drodze na kontrolęciekawe co usłyszymy
P.S. Hoope, nie podzgalas mnie przypadkiem wczoraj w łydke?nosz myślałam że zacznę z bólu po suficie chodzic - do teraz mnie jeszcze trochę trzyma
auuć..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 07:30
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Jagoda, Boduszka, gratulacje!
Asix no piękny klocek, moje gratulacje, pokaaaażRodziłaś sn?
Fatalita na Twoją wiadomość czekałyśmy z duszą na ramieniu, tyle czekania, ale wybaczam! Serdecznie gratuluję, ogrom zdrowia dla Was! I koniecznie pisz co u Was.
Kama czasem nie trafiam gdzie trzeba bom ślepa i staraWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 07:32
Mała Matylda lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dziewczyny ja tez juz pogubilam się w gratulacjach. Wszystkim serdercznie gratuluje narodzin malych skarbow:-)
A jeśli o klocuszkach mowa to co powiecie ze u mnie na wizycie 2 maja zmierzona waga 3650 g a wcześniej 26 kwietnia 2850g. Cos tu chyba nie gra co prawda rozny sprzet ale czego sie spodziewać... -
Hoope wrote:Kama czasem nie trafiam gdzie trzeba bom ślepa i stara
czuje się jak pingwin że złamana noga - tak w sumie można określić mój obecny chód!
Poza tym.. Gdzie lydka a gdzie brzuch??
Kamska, no faktycznie klocusiowato się zapowiadaale kto wie, te sprzęty gubią i dodają g/kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 07:44
Kamska lubi tę wiadomość
-
Gratuluję świeżo upieczonym mamom. Dzieje się na forum
Faktycznie cesarek dużo, moja zupełnie nie planowana, na szybko, wspominam ją bardzo źle. Myślę, że jeśli byłaby to zaplanowana akcja, to byłoby inaczej, ale taka na szybko to tragedia. Szok i przerażenie. Nie polecam.
Rzeczywistość oczywiście pokonała wspaniałe plany. Zamiast porodu Sn - Cc, zamiast KP wprowadzone MM bo mamy problemy (ale walczymy). No i smoczka miało nie być do 4 tygodnia minimum, a tu Młody już wczoraj dostał. Obsługa noworodka po cesarce byla straszna dla mnie. Po pierwszym nocnym kryzysie jest już lepiej, bo i ja sie lepiej czuję. Liczę na to, że jutro wyjdziemy, najpóźniej w piątek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 08:00
-
Cześć jestem Staś
Rodziłam SN
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e96561728b9a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 08:06
Wowka, Kamska, kamciaelcia, Sela, jangwa_maua, Mycha666, pawojoszka, D_basiula, Feeva, kattalinna, malwka08, Mała Matylda, Kira91, Katy, Cola87, Patk, Mama32, Hoope, XKamaCX, pumka1990, ibishka lubią tę wiadomość
-
Jagoda i Boduszka gratuluję!
Chyba w nocy nie załadowało mi części postów, bo przeczytałam tylko o Asix i Stasiu
Staś słodziutki, niech zdrowo rośnie
Kama, powodzenia na wizycie.
Fermina, no jaki grzeczny synek, czeka cierpliwie na koniec remontuja z moim też byłam umówiona że do przeprowadzki ma się nie spieszyć. W sobotę się przeprowadzilismy, w czwartek już byłam w szpitalu, a w kolejną sobotę się urodził
Mycha, przykro mi że poród i pierwsze chwilę Kubusia niekoniecznie przebiegły tak, jak sobie wymarzyłaś. Ale najważniejsze że Maluch zdrowy, a w domku na pewno będzie łatwiej
A w ogóle to dzień dobry.
Ja jeszcze trochę ogarniam kto rozpakowany, a kto czeka jeszcze w kolejce
U nas noc przyjemna i przespana, tylko z przerwą na szamkę. Humor matki od razu lepszy
Poprosimy o kciuki, jedziemy dziś ze Skrzatem na echo serca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 08:23
Sela, Mycha666, Feeva, kattalinna, Katy, boduszka, Fermina, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Wczoraj szybko odpłynęłam,a tu dzisiaj rano tyle szczęśliwych wiadomości !!!
Ach jeszcze trochę i wszystkie się rozpakujemy
Fatalita, Asix, Jagoda, Boduszka GRATULACJE, odpoczywajcie i nabierajcie sił dla swoich maluszkówW końcu się udało...