Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Matylda, wbijaj do Bródnowskiego
przed obca babeczka przy przewijaku w urzędzie opowiadała, że godzinę rodziła, a syn naprawdę klocek przy mamie raczej mniejszej niż większej. Tu naprawdę się rodzi ekspresem
i bezboleśnie oczywiście
Kamcia, jaskółcze ziele to na kurzajki chyba
Patk, trzeba soli morskiej do wody, wtedy bryza całkiem morskaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 13:42
kamciaelcia, Patk, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wy też macie wrażenie mokrych gaci? Jakas nadprodukcjia upławów. Boje się że u mnie to wody. Ale nie jest to kolor przezroczysty. Sama już nie wiem. Nie chcę za szybko jechać i na darmo leżeć. Skurczów brak. Tylko uczucie mokrego w majtkach. Podpaska też nie jest wybitnie mokra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 14:39
-
Kattalina,moj bardzo sie rusza
wczoraj lekarz mowil ze jak glowka zejdzie nizej to I ruchy beda slabsze.
Jangwa, wczoraj mialam az spodnie blisko kroku mokre, ale to chyba przez ten upal, chociaz takich uplawow mam duuuzono ale obserwuj bo moze juz sie cos zaczyna dziac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 14:47
-
A wiec Zosia urodziła sie w niedziele o 17:11 cc, 10/10 3360 i 56 cm
Niestety ja miałam w poniedziałek kolejna operacje i cieżko dochodzę do siebie...
Ps nie mam pojęcia jak wstawić zdjecieKad, Katy, Hoope, Patk, malwka08, Mała Matylda, amygdala, D_basiula, Feeva, kattalinna, Nynka, Wowka, Kira91, Ola_Ola, XKamaCX, Mycha666, Sela, pumka1990, Fermina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:Jeju jaki wysyp
Asix, Jagoda, Boduszka, Fatalita gratulacje, sił dla Was i zdrówka dla maluszków :*
Asix piękny klocunio
Ja po wizycie u dermatologa, jestem tak parchata że masakra, podobno to niezidentyfikowane zmiany skórne ciężarnych u mnie się pojawiły po ciąży, ciekawe.
Położna była też bez wagi...ale dowiedziałam się, że z lekka gotuje dziecine w tych ciuchach. Właśnie leży w bodziaku na krótki rękaw, musiałam założyć chociaż skarpetki
I hoope pytanie do Ciebie, bo Ty ubierasz tak lekko swojego Bartusia, jak ubierasz go na noc?
Nie mam dziś jak pisać bo mi terrorysta z rąk nie schodzi. W dzień i w nocy tak samo, bodziak krótki rękaw plus otwarte okno.kattalinna, Nynka, Wowka, Mycha666, Fermina lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
kasiia
gratuluję
ale co się stało, ze ciebie tak przemeczyli?
ja zamieszczam zdjęcia poprzez https://naforum.zapodaj.net/
po lewej zakładka "na forum", nastepnie wybierasz zdjęcie, zaznaczasz rozmiar, wciskasz "zapodaj" kopiujesz ten dolny, trzeci link i wklejasz tu, na bbf -
nick nieaktualnykasiia_p gratuluję i zdrówka życzę
jangwa_maua ja tak miałam tydzień temu, aż byłam na kontroli na IP bo się bałam, że to wody, później spokój i dzisiaj znowu widzę, że mam dużo wodnistej wydzieliny. Wczoraj byłam u gina i mówił, ze nic nie cieknie, że pod koniec ciąży może się zmieniać konsystencja śluzu i raz być gęsty a raz wodnisty, ale zaznaczył, że jeśli upławy są obfite przez cały dzień, zwiększają się znacznie wraz ze zmiana pozycji to trzeba to sprawdzić. -
U mnie głowka dość nisko, a dupka i nóżki mimo to wiezgaja
także chyba nie ma reguly. Nie raz mała tak sie tylkiem wypnie że prawie mnie rozrywa tam na dole. Dzisiaj upał totalny, nie mam już siły spacerować w taka pogodę, toczę sie jakbym naprawdę jak wieloryb wyglądała, eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 15:56
-
Miałam krwotok do brzucha... ogólnie masakra.. prawie zeszłam, krew tragedia, szybka decyzja o operacji, przekroczone 2 litry krwi, do tego osocze i alubimy, dzis tez mam dostać kolejne dwie dawki krwi.. dreny w brzuchu - na szczęście dzis już wyjęli
Marże o wyjściu do domu. Ah i zalecają nie zachodzić w kolejna ciąże.. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/914eb43020a8.jpg
kamciaelcia, malwka08, D_basiula, kattalinna, Feeva, amygdala, jangwa_maua, Cola87, Nynka, Wowka, Patk, Hoope, Katy, Mama32, Kira91, Ola_Ola, XKamaCX, Mycha666, Saperek, Sela, J.S, Mała Matylda, pumka1990, Fatalita lubią tę wiadomość