Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha
Tak się działo że nie wiem co się działo
Najpierw zmiana położnych. Ale coś długo przeciwbolowych nie nieśli...do pionizacji blisko. Mały mi się zsunal, nadal spał, poczulam ból...
Przyszła koleżanka-poznalysmy się na szkole rodzenia...
Jak przyszła tak położna mnie spionizowalaani lekow, ani czasu na protest
nie miałam wyjscia-wstałam bez zajakniecia
pyralginke dali po
Mały chciał i nie chcial cyca. Położna pomagala. Ale mały śpi. Ma prawo po szczepieniu. Kolezanka właśnie wyszła. Gdzie moja obiecana zupa? No i do tego przystawienia znów leżę a ja się nie chcialam kłaść...bo na nowo musze wstaćzaraz zacznę kombinowac. Zmiana fajna-laktacyjna i super polozna(z powolania)ale pewnie skończy się na tym że jak będzie spokój to nie zajrza
A Patryk pochwalony j jest już leniem cycuszkowymSela lubi tę wiadomość
-
Wowka, jeszcze jeżeli zamierzasz dużo używać to radze - sprawdź dostępność części zamiennych. Jak w ciąży orientowałam się w laktatorach to jeden - i to właśnie chyba ten z canpola (głowy nie dam)- ma bardzo utrudniony, jak nie niemożliwy, dostęp do części zamiennych, a podobno zdarza się, że psuje się w nim wężyk.
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Co do laktatora to ja zamówiłam Lansinoh, jeden z dwóch, który poleciła mi doradczyni laktacyjna. Ewentualnie jeszcze z Lovi Prolactis czy jakoś tak. Lansinoh niecałe 300zl.
Ja jestem Lwem, tatuś lew, córcia byczek
Zaraz kończę ściągać pokarm, Mała nakarmiona śpi. Idę i ja, bo za 3h znowu to samoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2018, 22:55
Sela lubi tę wiadomość
-
Ale się jaram!
Naprawdę trzeba mieć nierówno pod kopułą albo mózg zalany hormonami, żeby cieszyć się gdy boli albo gdy brunatna maź z człowieka wychodzi
że boli cały dzień to się chwaliłam, teraz przed snem poszłam siku a tu niespodzianka, wkładka brudna, 10 minut później jeszcze więcej tego
nie jest to na pewno czop, bo galarety żadnej, ale jest plamienie czyli mamy jakiś kolejny kroczek
senność mi aż przeszła i przypomniały mi się czasy dawne, bo tak wyglądała końcówka okresu
Cola87, Fatalita, Wowka, Fermina, Mała Matylda, Feeva, Sela, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Lansinoh też ma dobre opinie. Już jestem głupia
faktycznie Canpol ma utrudniony dostęp do części, ale można napisać maila do producenta i podobno przysyłają. Muszę się z tym przespać
Kattalinna, u mnie brunatny sluz był wieczór przed godziną P. Był fragmentem czopa, ale nie wiedziałam tego do następnego dnia, kiedy było to samo, ale więcejoby się coś rozkrecało
pisz, będę przeżywać jak swój, albo bardziej, bo jako kibic
No dobra, Skrzat nakarmiony, trochę odbekniety, trzeba zadbać o szamkę dla niego i iść spac.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Hello its me
Cycamy się. Po co spać. Można nie spać, cycać i żyć
Szykujecie się dziewczynki do weekendowych porodów?
Na cc się nie znam, mogę jedynie współczuć bólu, ból znam, choć nie wiem jak to jest po operacji. I szczerze, nie chcę wiedzieć
Efwka spokojnie, nie pożeram
Przy okazji wrzaskunów, Katy, J.S spróbujcie metody Karpa, moje wrzasknięte dziecko od dwóch dni nie krzyczę na niej, nie wiem czy to przypadek czy to działa ale jest cisza!❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope, nawet nie wiedzialam ze dzis na spacerze jak wpadl w szal zastosowalam sama ta metode, tylko zamiast otulacza owinelam go ciasno bambusowym kocem bo to mialam pod reka, fakt to nawet dziala, ale dzisiaj tylko chwilowo. Sproboje dzisiaj jak sie rozkrzyczy w domu na spokojnie
-
Nie karmię jeszcze małego ssaka, ale się obudziłam na siku akurat. No i obecnie szybkie sprawdzanie forum musi być, bo nigdy nie wiadomo.
Trochę się przestraszylam tymi częściami do Canpola, ale też wyczytałam że u producenta można dostać i mi lepiej.
Kattalinna, zazdroszczę. Szczerze mówiąc liczyłam na coś takiego idąc do toalety ale muszę się zadowolić bólem brzucha. Zawsze coś. Niech boli. Matki - masochistki górą.kattalinna lubi tę wiadomość