X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope zazdroszczę!!
    Mój wueczorem dal taką arie, że znowu spał pół nocy z nami. Był taki goracy e wilgotny normalnie. Czuje się jakbym na słońcu spala.

Mama32 wielkie gratulacje.

Malamatylda no niestety przeciwna strona :( a szkoda bo się napalilam na randki wózkowe:P

Kattalinna ja mam taki ból i mi położna powiedziała, że to właśnie wypełnianie mlekiem

• D_basiula Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama32 gratulacje!!!

My tez dzis spalismy w miare dobrze.

Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki zebyscie i Wy szybko tulily Wasze malenstwa.

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.

Aniolek [*] sierpień 2024
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obawiam się, że post Hoope jest żartem przez łzy ;) ale kto te Hoopiątko wie...

Kattalinna, z piersiami też tak mam. I mam też tak, że jak je z jednej to drugi sutek boli niemal Tak samo...jakby jadła z obu ;)

Też bym chciała matkę z noworodkiem do pomarudzenia in real :(

Hoope lubi tę wiadomość

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • Mama32 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda ja rodziłam w Niemczech, tutaj chyba nie przyznają punktów tak jak w PL, w każdym bądź razie ja jej przyznaje 10 :-D

Fatalita, kattalinna, Mała Matylda, D_basiula lubią tę wiadomość

ex2bio4pttsuyqga.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama32 gratuluję
    Mała Matylda a tobie pozwalają tyle przenosić ? Nie kierują na wywołanie ? Musisz mieć wyjątkowo wygodna macicę skoro twojemu dziecku tak tam dobrze.

U nas dziś chyba w końcu trochę chłodku będzie bo od rana pochmurno ,trochę odsapniemy od tych upałów

Mała Matylda lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Mama32 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c888ad4629a.jpg

I tak na szybko póki nie je a śpi :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 07:37

Katy, Fatalita, Hoope, kattalinna, kamciaelcia, Kira91, Mała Matylda, Nynka, Mycha666, Wowka, Feeva, malwka08, pumka1990, pawojoszka, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość

ex2bio4pttsuyqga.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje mama32 ;) Sliczna dzidzia :p

U nas noc w miare ok, ale tylko dlatego, ze kolo 23.30 wzielam Kamila do siebie do lozka bo inaczej bym sie z nim "bawila" do rana pewnie...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama 32 gratuluję

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucielo. Pisze 3 raz to samo. Nie wiem czemu ciągle ucina. Czy któraś po cc odczuwa ból żeber? Juz ponad 2 tyg a mnie boli zwłaszcza po prawej stronie, ciężko sie położyć. Zastanawiam się czy przy wyciskaniu mi nie popękało któreś albo nie jest złamane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 08:00

• Hoope Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalita czujna bestia, nie da się nabrać na moją utopię no XD

Fatalita lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama, ależ cudna Twoja córeczka :-) i kolejna kudłata :-D

Nynka, kojarzę, że Ty jesteś z tej strony Wisły co ja, tylko Ty południe, a ja północ... Za duże to nasze miasto, za duże.

A propos koleżanek od wózka ;-) Kolagena, jak tam u Was?

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope wrote:
    Fatalita czujna bestia, nie da się nabrać na moją utopię no XD
    Też tak obstawiałam :-P gdyby tak było, to byś marudziła, że za dobrze i zaraz pier...nie ;-)

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dopiero wstajemy ;)
    Choć młodszy próbował nas obudzić o 7 (wyladowal na mnie i dospalismy do teraz) to starszy już postawil na nogi. Trza iść z kawą ogarnąć mlodszego bo chyba kupa jest :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope XD XD

Chcialabys, chciala...

Hoope lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! chocbym cjciala to Was nie nadrobie, My od 31.05 w domku, nocki spokojne,Maly tylko grymasi jak robi kupe albo chce jesc. :D grzeczny egzemplarz ssaka mi sie trafil poki co ;)
    Z cycaniem nie mam tez narazie problemow, jeszcze tylko troche z chodzeniem w zasadzie. Wczoraj byla polozna, zoltaczka do obserwacji no I niestety mamy rumienie. W szpitalu takie upaly a go zawijali jak tortille :/ no nic,najwazniejsze ze zdrowy.
    Pozdrawiamy Ciocie :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ef692b315ef.jpg

Mama,gratulacje!!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 09:09

kattalinna, Mała Matylda, J.S, Wowka, Mycha666, Hoope, Katy, Feeva, malwka08, pawojoszka, D_basiula, Fatalita, Nynka, Sela lubią tę wiadomość

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, z tego co pamiętam mieszkasz w Żyrardowie, dziadkowie mojego męża mieszkają bardzo blisko w małej miejscowości, więc co jakiś czas tamtędy przejeżdżam :)

J.S, Podziwiam Twoją pamięć :), rzeczywiście spodziewałam się przenoszenia, ale miałam nadzieję, że uda się bliżej terminu. Bardzo nie chcę mieć wywoływanego porodu, a z upływem dni narasta obawa, że samo się nie zacznie.

Pawojszka, u mnie można przenosić do 2 tygodni, to kiedy kierują na wywołanie zależy od dobrostanu dziecka, a wygląda na to, że moja macica rzeczywiście jest wygodna ;). Dzisiaj po południu jadę na ktg, zobaczymy co mi powiedzą.

Mama32, fachowa ocena okiem matki mnie przekonuje, więc uzupełniłam listę ;). Malutka jest śliczna :D

Nynka, piękne określenie: randki wózkowe :D. Wielka szkoda, że poza zasięgiem.

Kira, słodziutki synek :D

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira, jaki słodziak z Adasia :-) oby został takim egzemplarzem :-)

Kira91 lubi tę wiadomość

age.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S zazdrość przez Ciebie przemawia :P

J.S lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Wowka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, ja tez od razu rozgryzłam Hoope :D

Mama i Kira, piękne maluszki :)

Mała Matylda, już nie mieszkam w Żyrardowie. Zdążyłam się przeprowadzić na tydzień przed porodem ;) teraz pomiędzy Zyrardowem a Grodziskiem :)

Kattalinna, zamiast wyganaic gości to mam plan. Zacznę rozdzielac obowiązki, a sama pójdę spać ;). Dobrze, że goście w dużej mierze samoobsługowi :)

kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • efwka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja wracam do zywych, koło 13 dostałam strasznych dreszczy i obtulona lezałam pod kocem w te upały, gorączka 38 stopni, przelazałam tak dopoki mąż nie wrocil z pracy i nie zapodał mi tab na zbicie gorączki, dobrze że Jasieniek spał tyle czasu i pozwolił dość matce do siebie, nie mam pojecia co to była i skąd się wzięlo..

czy każda ma faceta przy sobie i pomaga Wam w domu i przy dzieciach????bo mam wrażenie że tylko ja zostałam sama na polu bitwy..

A Jasieniek wczoraj zrobił mnie w balona, po kąpieli i karmieniu zasnął o 19.30 i kolejne karmienie wypadało 22.30 wiec grzecznie siedziałam i czekałam ąż wielmożny Pan się obudzi, a on 1.30 poszuł głód dopiero :)

Edit: To była wiadomość z wczoraj, dziewczyny dzisiaj w nocy znowu dreszcze i temperatura, co to moze byc?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 09:34

1usa3e5el69vdydq.png
‹‹ 1233 1234 1235 1236 1237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ