X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope zazdroszczę!!
    Mój wueczorem dal taką arie, że znowu spał pół nocy z nami. Był taki goracy e wilgotny normalnie. Czuje się jakbym na słońcu spala.

Mama32 wielkie gratulacje.

Malamatylda no niestety przeciwna strona :( a szkoda bo się napalilam na randki wózkowe:P

Kattalinna ja mam taki ból i mi położna powiedziała, że to właśnie wypełnianie mlekiem

• D_basiula Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama32 gratulacje!!!

My tez dzis spalismy w miare dobrze.

Dziewczyny trzymam za Was mocno kciuki zebyscie i Wy szybko tulily Wasze malenstwa.

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.

Aniolek [*] sierpień 2024
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obawiam się, że post Hoope jest żartem przez łzy ;) ale kto te Hoopiątko wie...

Kattalinna, z piersiami też tak mam. I mam też tak, że jak je z jednej to drugi sutek boli niemal Tak samo...jakby jadła z obu ;)

Też bym chciała matkę z noworodkiem do pomarudzenia in real :(

Hoope lubi tę wiadomość

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • Mama32 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matylda ja rodziłam w Niemczech, tutaj chyba nie przyznają punktów tak jak w PL, w każdym bądź razie ja jej przyznaje 10 :-D

Fatalita, kattalinna, Mała Matylda, D_basiula lubią tę wiadomość

ex2bio4pttsuyqga.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama32 gratuluję
    Mała Matylda a tobie pozwalają tyle przenosić ? Nie kierują na wywołanie ? Musisz mieć wyjątkowo wygodna macicę skoro twojemu dziecku tak tam dobrze.

U nas dziś chyba w końcu trochę chłodku będzie bo od rana pochmurno ,trochę odsapniemy od tych upałów

Mała Matylda lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Mama32 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c888ad4629a.jpg

I tak na szybko póki nie je a śpi :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 07:37

Katy, Fatalita, Hoope, kattalinna, kamciaelcia, Kira91, Mała Matylda, Nynka, Mycha666, Wowka, Feeva, malwka08, pumka1990, pawojoszka, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość

ex2bio4pttsuyqga.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje mama32 ;) Sliczna dzidzia :p

U nas noc w miare ok, ale tylko dlatego, ze kolo 23.30 wzielam Kamila do siebie do lozka bo inaczej bym sie z nim "bawila" do rana pewnie...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama 32 gratuluję

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucielo. Pisze 3 raz to samo. Nie wiem czemu ciągle ucina. Czy któraś po cc odczuwa ból żeber? Juz ponad 2 tyg a mnie boli zwłaszcza po prawej stronie, ciężko sie położyć. Zastanawiam się czy przy wyciskaniu mi nie popękało któreś albo nie jest złamane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 08:00

• Hoope Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalita czujna bestia, nie da się nabrać na moją utopię no XD

Fatalita lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama, ależ cudna Twoja córeczka :-) i kolejna kudłata :-D

Nynka, kojarzę, że Ty jesteś z tej strony Wisły co ja, tylko Ty południe, a ja północ... Za duże to nasze miasto, za duże.

A propos koleżanek od wózka ;-) Kolagena, jak tam u Was?

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope wrote:
    Fatalita czujna bestia, nie da się nabrać na moją utopię no XD
    Też tak obstawiałam :-P gdyby tak było, to byś marudziła, że za dobrze i zaraz pier...nie ;-)

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dopiero wstajemy ;)
    Choć młodszy próbował nas obudzić o 7 (wyladowal na mnie i dospalismy do teraz) to starszy już postawil na nogi. Trza iść z kawą ogarnąć mlodszego bo chyba kupa jest :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope XD XD

Chcialabys, chciala...

Hoope lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej! chocbym cjciala to Was nie nadrobie, My od 31.05 w domku, nocki spokojne,Maly tylko grymasi jak robi kupe albo chce jesc. :D grzeczny egzemplarz ssaka mi sie trafil poki co ;)
    Z cycaniem nie mam tez narazie problemow, jeszcze tylko troche z chodzeniem w zasadzie. Wczoraj byla polozna, zoltaczka do obserwacji no I niestety mamy rumienie. W szpitalu takie upaly a go zawijali jak tortille :/ no nic,najwazniejsze ze zdrowy.
    Pozdrawiamy Ciocie :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ef692b315ef.jpg

Mama,gratulacje!!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 09:09

kattalinna, Mała Matylda, J.S, Wowka, Mycha666, Hoope, Katy, Feeva, malwka08, pawojoszka, D_basiula, Fatalita, Nynka, Sela lubią tę wiadomość

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, z tego co pamiętam mieszkasz w Żyrardowie, dziadkowie mojego męża mieszkają bardzo blisko w małej miejscowości, więc co jakiś czas tamtędy przejeżdżam :)

J.S, Podziwiam Twoją pamięć :), rzeczywiście spodziewałam się przenoszenia, ale miałam nadzieję, że uda się bliżej terminu. Bardzo nie chcę mieć wywoływanego porodu, a z upływem dni narasta obawa, że samo się nie zacznie.

Pawojszka, u mnie można przenosić do 2 tygodni, to kiedy kierują na wywołanie zależy od dobrostanu dziecka, a wygląda na to, że moja macica rzeczywiście jest wygodna ;). Dzisiaj po południu jadę na ktg, zobaczymy co mi powiedzą.

Mama32, fachowa ocena okiem matki mnie przekonuje, więc uzupełniłam listę ;). Malutka jest śliczna :D

Nynka, piękne określenie: randki wózkowe :D. Wielka szkoda, że poza zasięgiem.

Kira, słodziutki synek :D

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira, jaki słodziak z Adasia :-) oby został takim egzemplarzem :-)

Kira91 lubi tę wiadomość

age.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S zazdrość przez Ciebie przemawia :P

J.S lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Wowka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, ja tez od razu rozgryzłam Hoope :D

Mama i Kira, piękne maluszki :)

Mała Matylda, już nie mieszkam w Żyrardowie. Zdążyłam się przeprowadzić na tydzień przed porodem ;) teraz pomiędzy Zyrardowem a Grodziskiem :)

Kattalinna, zamiast wyganaic gości to mam plan. Zacznę rozdzielac obowiązki, a sama pójdę spać ;). Dobrze, że goście w dużej mierze samoobsługowi :)

kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • efwka83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja wracam do zywych, koło 13 dostałam strasznych dreszczy i obtulona lezałam pod kocem w te upały, gorączka 38 stopni, przelazałam tak dopoki mąż nie wrocil z pracy i nie zapodał mi tab na zbicie gorączki, dobrze że Jasieniek spał tyle czasu i pozwolił dość matce do siebie, nie mam pojecia co to była i skąd się wzięlo..

czy każda ma faceta przy sobie i pomaga Wam w domu i przy dzieciach????bo mam wrażenie że tylko ja zostałam sama na polu bitwy..

A Jasieniek wczoraj zrobił mnie w balona, po kąpieli i karmieniu zasnął o 19.30 i kolejne karmienie wypadało 22.30 wiec grzecznie siedziałam i czekałam ąż wielmożny Pan się obudzi, a on 1.30 poszuł głód dopiero :)

Edit: To była wiadomość z wczoraj, dziewczyny dzisiaj w nocy znowu dreszcze i temperatura, co to moze byc?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 09:34

1usa3e5el69vdydq.png
‹‹ 1233 1234 1235 1236 1237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ