Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Efwka, pierwsze co mi się kojarzy to zapalenie piersi - może być? Tak czy inaczej, jeśli to się powtarza to lepiej to skonsultować z lekarzem. Coś się dzieje w organizmie i on walczy - infekcja, stan zapalny? Blizna po cięciu jest ok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 09:40
-
kattalinna wrote:Efwka, pierwsze co mi się kojarzy to zapalenie piersi - może być? Tak czy inaczej, jeśli to się powtarza to lepiej to skonsultować z lekarzem. Coś się dzieje w organizmie i on walczy - infekcja, stan zapalny? Blizna po cięciu jest ok?
-
Efwka ja jestem 3 tygodnie po porodzie a nadal podkrwawiam. Już jaśniejsza ta krew no ale jednak. Wiadomo u każdej kobiety inaczej to wygląda, inaczej trwa ale lepiej sprawdzić. Albo może się podziebilas?
Hoope Ty zartownisiu
Dzisiaj widzę jest odwrotnie, Wasze dzieci spaly, a moja w nocy budziła co 2h. Jak przed 6 się obudziła tak zasnęła dopiero po 8.,, w międzyczasie 2x kupa i raz rzygnięcie. Eh. -
jak mnie z jakiegoś sprzetu wyloguje, to nie moge pisać
ale już...
mama
gratuluję
dziecie przesliczne, włoski urokliwe
kira
nie chwalimy, nie chwalimy
sa rózne wersje (raczej przez matki wymyślone), np byle by do 3.miesiaca...znam tez , ze po miesiacu dziecko okazuje charakterek i wtedy potrafi sie zmienić o 180 stopni
ja nadal kłade sie spać z mysla, ze nie wiadomo co noc przyniesie, choc Piotruś spi w nocy od urodzenia 9jak dotychczas Patryk), nogdy nic nie wiadomo, a pochwalone chłopy są bezlitosne
Adasiek sliczny!!Kira91 lubi tę wiadomość
-
Efwka do lekarza i to już.
zazdrośnice
Jeśli któraś chce się pożalić na nieobecność faceta to melduję, że mój nie wziął urlopu, robi nadgodziny i soboty a ja nie mam absolutnie nikogo do pomocy.
Także tego...
Kira słodkości ❤❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Czesc dziewczyny mam pytanie: syna karmie w dzien przewaznie moim mlekiem z butelki a na noc daje tylko mm i juz ktoras noc budzi sie o 6 i strasznie sie wierci, pojekuje i puszcza baczki czy to moze miec cos wspolnego z mlekiem ( daje bebiko bo takie bylo w szpitalu). Dodam ze wtedy juz nie spi do 8. A tak w nocy to nawet spi bo karmie kolo 21, 1 i 4 i potem ta 6 jest juz z przebojami
-
Efka ja jeszcze krwawie po cc, po tamtej ciazy krwawilam prawie 6 tygodni. Idz do lekarza.
Mala Matylda kciuki zeby cos ruszylo. A to chyba my mamy do siebie najblizej, ja z okolic Raszyna.
Kamcia zazdro ze chlopaki tak ladnie spia w nocyMała Matylda lubi tę wiadomość
-
Hoope już nie będę
Moj mały śmieszekCyca dostała to zadowolona
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b381039711d2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 12:24
Mycha666, kattalinna, Nynka, Mała Matylda, MajowaMamusia, Katy, D_basiula, Hoope, Wowka, pawojoszka, Lukrecja, Sela lubią tę wiadomość
-
Feeva wrote:Jak radzić sobie z potowkami na twarzy?
Mania ma krostki na tej stronie buźki na której zazwyczaj śpi na brzuszku
Mam ten sam problem. Przedwczoraj bardzo Kubusia wysypało na twarzy. Przecierałam często wacikiem namoczonym w chłodnej przegotowanej wodzie i wydaje mi się, że dziś jest lepiej. A do tego trochę go chłodzi taka pielęgnacja.
Mama gratulacje!!! -
Mycha w takim razie muszę spróbować i obserwować. Wiedziałam że będzie miała potowki, bo u mnie w mieszkaniu przy 30st ukrop. A leży w samym pampersie. W nocy tylko przykrywam pieluszka bambusową bo jest chłodniej.