Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoope też mnie korci mata ze skip hopa ale cena chyba za bardzo boli... muszę mężowi pokazać to może mnie przekona heh...
Och moje dziecie właśnie śpi na brzuszku i gaziki lecą jakby była burza :**
Laurka mój Leoś też przekrzywia główke w lewą stronę ale mam nadzieję, że będzie tak jak Hoope pisze, bo ja już chce jechać do jakiegoś fizjoterapeuty...
Inke też lubie ale chyba muszę znowu z tego mleka zrezygnować, bo płacz się nasila odkąd zaczęłam znowu pić. No chyba, że to ten skok jeszcze trwa. Kurcze no płacz taki, że aż piszczy...
A właśnie Hoope mój dzieć też chyba robi się rudy...
Katy mój Leoś jak śpi na brzuszku to ma tak nogi podkurczone, że spod dupci ledwo piętke widać. A Kamilek taki rozwalony na tym brzuszku :*W końcu się udało...
-
Wowka była burza, nawet sroga. Kilka razy tak walnelo, że aż podskoczylam
teraz jeszcze coś pogrzmiewa w oddali.
Śpi zazwyczaj, zawsze mam mleko w butli w torbie na wszelki
Hoope pogorszył sięWybieram się do okulisty i się wybrać nie mogę.
Fermina mnie to aż boli, jak czuje ze mi mleko napływa
Też się zastanawiam nad kupnem matyjestem w fazie rozgladania się.
Fermina lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5d9e2d1d738.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f093d555677f.jpg
My mamy matę Baby sense. I lubimySela, Feeva, Hoope, Katy, Fermina, J.S, Wowka, kamciaelcia, Mała Matylda, Cola87, kattalinna, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
A to nie bolą tylko same brodawki sutkowe jak mleko napływa/produkuje się? To mam od dawna a teraz mnie kluje po całych cyckach, jakby ktoś mi szpikulec wbijał.
Hoope, nie spodziewałam się po Tobie niczego innego.
Rzeczywiście super mata, Patk! Ja rozkładamy jak dotąd kocyk i na to flanelowa pieluchę i jedziemy z podłogą. Kupię pewnie coś bardziej profesjonalnego w przyszłości.
Ej, ja też stwierdziłam, że mam rude dziecko.To na pewno czary mojej Mamy, która ponoć marzyła o potomku rudym i piegowatym.. Z dziećmi się nie udało to może rzuca klątwy na wnuki.
Wiecie co, dziś na spacerze mijałam parę z dzieciaczkiem, na oko kilka miesięcy, z zespołem downa. Codziennie doceniam, że mam zdrowe dziecko ale chyba jeszcze ciągle za mało..Hoope lubi tę wiadomość
-
A moj wlasnie bardzo slabo trzyma glowke i nie obraca sie jeszcze na plecy. Nie powiem, troche to, ze tak slabo trzyma glowke mnie martwi, ale tlumacze sobie, ze kazde dziecko dojrzewa w innym wieku.
Feeva, sliczne zdjecie
My tez zazwyczaj chodzimy na 3-4 godziny spaceru, bo maly to uwielbia i zazwyczaj ladnie mi spi, choc od dwoch dni mielismy wozkowa histerie, dzis nie bylismy, mam nadzieje ze minelo juz mu.
Fermina, straszne, ja mam chora sasiadke tylko ze ona ma juz ponad 40 lat. Cos strasznego.
Czasami jak sie wkurzam, ze placze to sobie mysle za chwile, a placz, bylebys byl zdrowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 20:13
Fermina lubi tę wiadomość
-
A tak a propos,
Hoope, jak się miewa to majówczątko z innego forum co nie chciało tyć? Coś ruszyło?
My mamy matę taf toys. Dostaliśmy, moja ocena: jak każda inna. U nas wygrywa karuzelka, leżak i koc na kanapie.
Patk, dzisiaj rano Skrzat miał te same body
Feeva, no właśnie u mnie grzmialo i sprawdzałam gdzie jest burza i wyszło mi że największa w Twojej okolicyu nas przeszło bokiem, ale padało grubo.
Fermina, mnie też tak kuje. Napełnianie mlekiem, na pewno.
Boję się nocy. Skrzat śpi od 17:30, obudzilismy go tylko na kąpiel i jedzenie, żeby mu się nie pomyliło nad ranem. Może pogoda to wykonczyla
Fermina, Patk, Hoope lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b244a7d627ee.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6912a8df50b6.jpg
a to moja księżniczkakamciaelcia, Sela, Mała Matylda, Wowka, Cola87, kattalinna, D_basiula, Katy, Feeva, Nynka, pawojoszka, Hoope lubią tę wiadomość
-
Hoope wrote:Tanda wolałabym się nie przekonać, czy krętki boleriozy dostaną się razem z nasieniem, szczególnie, że to krewni kiły a zachodnie badania (Niemcy i USA) idą właśnie w tym kierunku. Moja przyjaciółka zaraziła się prawdopodobnie od byłego partnera, właśnie to sprawdzają. A objawy ma tak nietypowe, że masakra. Niemniej współczuję mężowi bo wyleczyć tego się raczej nie da.
Prawdopodobnie właśnie jest wyleczony, przeciwciała spadły po kuracji i od lat się nie podnoszą, objawów nigdy nie miał bo infekcja była zduszona w zarodku.
Borelioza jest jak religia - zależy w co się wierzy i komu ufa. ILADS vs IDSA. Temat rzeka.Matylda
-
No to mnie uspokoilyscie, dziekuje.
Niech się produkuje, na zdrowie.
Laurka, śliczna.i jaka stylowa!
Julek wisi na mnie od dwóch godzin.
Na jednym, biednym, cycku, bo drugi jest bez sensu - leci z niego mleko. Wisi i nie śpi.Nie wiem co jest temu dzieciu.. Matka by poszła siku, jeść by poszła, pić albo usiąść porządnie, ale nie.
-
Fermina wrote:Wiecie co, dziś na spacerze mijałam parę z dzieciaczkiem, na oko kilka miesięcy, z zespołem downa. Codziennie doceniam, że mam zdrowe dziecko ale chyba jeszcze ciągle za mało..
Mój tata pracuje z niepełnosprawnymi, w tym z kilkoma osobami z zespołem. To są bardzo pogodni ludzie ale wymagają opieki do końca życia. Zachodząc w ciążę strasznie bałam się ZD i doceniam to, że mam zdrowe dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 21:00
Matylda