Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór.
Dziecko mi śpi od 19.20 nie wiem jak się zachować, bo wszystko wskazuje na to, że to już sen nocny, czyli tylko budzenie na karmienie i dalej spać bez gadania.
Dzieciaczki śliczne i sukienki na chrzest (tak, Katy, to o Tobie) też.
Kamcia, nie wiem o co Ci chodzi, ja mam po trzydziestce i nadal piękna i młoda.
Hoope, z matą Ci nie pomogę, bo sama nie umiem wybrać. Zamówiłam u kolego-stolarza sam drewniany pałąk,będę wieszać co chce i dokupienia tylko coś na podłogę. Oczywiście też nie jestem w stanie się jeszcze zdecydować co to będzie a potrzeba jest u nas nagląca.
Byliśmy dziś na spacerze ale skwar okropny. Chociaż u nas mamy plus, bo zawsze wieje od morza i się nie męczymy aż tak bardzo. Spacerowka już czeka, bo podejrzewam, że nasze sumo lada dzień wyrośnie z gondoli.
Feeva też nie potrafię znaleźć drogi do kancelarii parafialnej.Ale my chcemy chrzcic na początku września.
J.S. gratuluję ogromnie. Dziś jakiś dzień dobry dla trzymania główki. Julek też pobił wszelkie rekordy.
Energylandie nie dla mnie. EuropaPark mi wystarczy na całe życie. Panicznie się boję karuzeli.Serio, płacze że strachu, to samo wszystkie młoty i inne wyrzutnie. Tylko rollercoastery akceptuję ale i to z oporami. Nie wiem kiedy mi się zmieniło, bo jako dzieciak okupowałam wszystko.
Męża puszczam (i trochę wypycham) na Woodstock, bo wiem że mu to potrzebne. Chyba jednak nie taka zołza ze mnie.
Ślad po kleszczy zbladł. Będę obserwować. Mam teraz troszkę obsesję i Julka ciągle oglądam badawczo, ale to niegroźne szaleństwo. Zdenerwowała mnie za to szwagierka, mówiąc ze kleszcze atakują tylko osobniki chore. Bez komentarza..Katy lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry :p
Ja bym chlopaka nie puscila chyba samego, ale jego nie ciagnie nawet nigdzie :p Czeka cierpliwie razem ze mną az Kamil pozwoli nam zabalowac xd Brat go ostatnio ciagnal na mecz, ale odpuscil :p
Dzieki Fermina, olej szwagierke, glupoty gadaA ja wlasnie tez panikuje przez tego Waszego kleszcza i wczoraj kazalam chlopakowi co chwile patrzec, czy po Kamilu nic nie lazi...
Fermina lubi tę wiadomość
-
Spać!odciagnelam mleko wcześniej, myślę pospie ale gdzie ram jak panna szaleje, może jeszcze zaliczy jakąś mała drzemkę.
Dziś syn wraca z moją siostrą i robię mu urodziny,tzn będzie tort, grill, tylko zapomniałam wczoraj świeczki kupić, no i jakieś burze zapowiadają
Emilika chyba mi się na buzi opalila bo ma tylko takie białe kółko od smoczka wokół ust a poliki brązowe, muszę ją zacząć smarować bo buzce -
nick nieaktualnyOj dziewczyny, jak piszecie z tym nie puszczaniem facetów to mam wrażenie, że chodzi o dzieci. Skoro pyta mnie, a ja wiem, że sobie poradze to nie widze problemu żeby gdzieś pojechał na 2-3 dni, przecież nie robi tego co tydzień. Wiem ze bardzo zależało mu na tym koncercie, nawet pytał mnie czy nie chce z Małą pojechać,z chęcią zwiedzilabym Kraków, ale nie z małym dzieckiem i nie w upał,stwierdziłam że może na wiosne pojedziemy.
Nigdy nie lubilamy być "psem ogrodnika" że jak czegoś nie moge to on też nie. Ciesze się że trochę się wyrwał bo na co dzień ciężko pracuje. Jak wróci musimy pojechać gdzieś nad wode, chociaz raz chce sie pochlapac. Lecha free zaliczyłam, pierwsze piwo od roku, a tak uwielbiam latem zimne piwko z sokiem imbirowym.
Sela ja rozważam te 2 paląki tylko muszę napisac do sklepu czy nadają sie wózka i do łóżeczka,żeby był uniwersalny i można był przepisać tam gdzie potrzebuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 08:28
kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Moje dziecię zaliczylo pobudke przed 7 i spać nie chce już... Zerzygala mi się na prześcieradło i teraz wpierdziela palce.
Kupiłam jej nowe smoczki i zawieszke i dupa. Chyba ta zawieszke do palców będę musiała doczepic.
Ukrop znowu. Boże. Umrę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 08:38
-
Patk wrote:Edwarda - nie wiem jaki to model ale według mnie z gondola jest bardzo ciężki, o wiele cięższy niż inne wózki. Nie wiem o co chodzi ale takich pieniędzy za taki wózek napewno bym nie zapłaciła.
8-9kg to waga wozka z gondola, czyli o WIELE mniej niz zwykle standardowe wozki, ktore wazą 12-16 kg. Bugaboo do joggingu wazy 12,5, a blizniaczy 15, wiec wciaz to jedne z najlzejszych na rynku i do tego nie za 10tys zl. Bo tez są takie.
JS i ok, na rynku jest milion wozkow, kazdy znajdzie cos dla siebie. Mnie sie np nie podobaja takie standardowe lochy ;p
Nikt tu nikogo do niczego nie przekonuje. Wszystko to kwestia gustu, tego kto ile ma pieniędzy i na co je wydaje. Pozdrawiam.
-
Nie wydaje mi się żeby był lżejszy niż inne modele. Widziałam, jezdzilam, podnosiłam i nie widzę różnicy. Powiem więcej byłam swoim zwykłym wózkiem i odniosłam wrażenie że ten dziwak był cięższy.
To jest jakiś cameleon 3, i ważył przynajmniej 12 kg z gondolą. Więc może masz jakiś inny model lżejszy ale ten napewno lekki nie jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2018, 09:46
-
Patk wrote:Nie wydaje mi się żeby był lżejszy niż inne modele. Widziałam, jezdzilam, podnosiłam i nie widzę różnicy. Powiem więcej byłam swoim zwykłym wózkiem i odniosłam wrażenie że ten dziwak był cięższy.
To jest jakiś cameleon 3, i ważył przynajmniej 12 kg z gondolą. Więc może masz jakiś inny model lżejszy ale ten napewno lekki nie jest.
Mysle, ze po prostu tak Ci się wydawalo, moze jest inaczej wywazony czy cos takiego? Nie wiem. Ale niewazne.
-
nick nieaktualnyJa potrzebuje porządnego snuuuu. Dzisiaj dzieć się budził w mój najtwrdaszy sen i myślałam że umieram.
Mąż po pracy zawiózł mnie na badania wreszcie zrobiłam po dwóch miesiącach...
Upał znowu, kleje się do wszystkiego.
Teraz pije kawusie, wcinam ciastki (tak później będę narzekać na kilogramy)tata bawi małego człowieka naszego.