Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze a ja jeszcze nie ogarnęłam tych chrzcin. Muszę lokalu poszukać na wrzesień/październik:-(
Mnie też zostało jeszcze troszkę brzszka i te cholerne biodra przez które nie mieszcze się w stare kiecki i cholernie mnie to boli. Od kiedy po porodzie można zacząć biegać?? Po 3mies?? Czy już po 2 można?
Ach my dzisiaj mamy 2 miesiące!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 12:48
Feeva, Katy, Hoope, kamciaelcia, kattalinna, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Feeva jakie to wszystko ładne, miejsce, wózek, dzidzia, rozmarzyłam się
Laurka nie myślę jeszcze o tym co będziemy jeść. Raczej wiem czego nie będziemy. Słoiczków i kaszek.
Z większych zakupów czeka nas krzesełko do karmienia, fotelik, spacerówka.Feeva lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U Was też taki skwar? Nawet na taras nie wychodzę, termometr w cieniu pokazuje 34 stopnie... to możliwe? Czy się zepsuł?
Ja poczyniłam pierwszy krok w stronę zrzucenia kg właśnie sprzed ciąży, i zakupiłam plan diety bezmlecznej na vitali. Wszystko pięknie ładnie potrawy wyglądają na zjadliwe i bez dziwactw ale ten brak owoców mnie chyba powali.
Katy jaką spacerówke masz upatrzoną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 13:24
-
nick nieaktualnyChce kupić pałąk do wózka/ łóżeczka, ma któraś jakis godny polecenia? Spodobał mi sie ten https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7c5b23ad431.jpg
i ten
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3553d992a1d8.jpg
proszę o opinie jak któraś ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 13:26
-
My tez nie wychodzimy, mamy okropny upal... drugi dzien w domu, jutro musze sie przemoc i skoro swit isc
Mi sie spacerowka greentom podoba, chociaz mam bardzo fajna bo obchodzila mnie bardziej niz gondola, wiec pewnie troche pojezdzimy ta i kupimy greentoma -
No rzeczywiście fajna ta spacerówa. Kiedy należy zacząć się rozglądać?
W ogóle moja przyjaciółka rodzi we 9wrześniu i kupiła wózek. Widziałam go w weekend... okropny albo ja się nie znam. Nazywa się Bugaboo i takiego paskudztwa dawno nie widziałam, do tego mega niepraktyczny ciężki i cholernie drogi -
nick nieaktualny
-
Temat spacerówki u nas będzie szybciej niż myślałam. Gondola duża, a nasza gwiazda niedługo przestanie się w niej mieścić. Podejrzewam, że ze 2 miesiące i przesiadka.
Dziś byłam w kancelarii parafialnej, okazuje się, że możemy ochrzcić wcześniej niż myślałam więc prawdopodobnie wrzesień. Jeśli chrzestnym będzie pasować.
Jak nie zwariuję to będzie dobrze. Maruderstwo master clsss... I jeszcze kot mnie wku***a. Czyżby pms?
Też intensywnie myślę nad matą choć jeszcze nie przeglądałam bo koleżanka wspomniała że ma na zbyciu. Ale zainteresował mnie sam pałąk- to może być niegłupi pomysł.
Z dobrych wieści to ekspres będzie w poniedziałek -
Kurcze ten pałąk do wózka to super rzecz... zaraz pooglądam i wyśle mężowi foto, który zakupimy;-)
Patk u nas był rano skwar, a teraz przeszła burza i jest mega chłodno... aż da się żyć. Aż mój Leo maruda spał w południe 3h! SzokW końcu się udało...
-
Patk rzeczywiście niezbyt urokliwy ten wózek
Ja spacerowke mam, bo braliśmy 3w1.
Będziemy musieli kupić porzadniejszy fotelik samochodowy jak Mała już będzie siedzieć.
Co do gondoli, to też niebawem będzie już za mala i trzeba będzie się przesiadac do spacerowki. Daje nam czas max do 5-6mca.
Co do chrzcin to też się w końcu muszę wybrać do kancelarii ale ciągle mi nie po drodzeale czas najwyższy bo też chcemy pod koniec września.
U mnie też skwar. Nie ma czym oddychać. Popadalo dosłownie 3minuty,zagrzmialo raz i jest jeszcze gorzej niż było. Dobrze, że zaliczyłam spacer z rana i już nie muszę wychodzić.
Marzy mi się w ogóle pobyt nad wodą, opalanie, pluskanie, picie piwa. Zwykłego. Poczuć ten szum w głowieAle jeszcze poczekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 16:29