Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry.
Śliczne dzieciaczki
Kamcia wszystkiego dobrego :*
Wowka ciesze się, że tak sprawy z babcią się potoczyly. Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej.
Oczy mi się same zamykają.kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość
-
Wowka to trzymamy dalej kciuki za babcie. Będzie dobrze.
Katy u mnie całe szczęście teść nie bierze małego, bo czeka aż będzie trzymał główke. A ta franca nawet nie ma kiedy, bo jak wychodze na dwór to w chuście. Dzisiaj jej zwróciłam uwage, bo mi zaczęła dziecia ciągnąć za nige, no ja p***** co za babsko.Wowka lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Śliczne dziewczyny i chlopaki :p
Wspolczuje ciężkich nocy, u nas ok tylko Kamil spal w lozeczku moze 30min...Czyli coraz krocej tam spiSciagnelam aplikacje zeby z ciekawości sprawdzic ile przesypia na dobe :p Dzisiaj poki co 7 godzin, oczywiście z przerwami xd
-
kamciaelcia wrote:Patk
Cudna jest
Calineczka nasza
Zaklepuje na synową
Kamcia niestety ale Baryła też się zainteresował dziewczynąTakże ma konkurenta
Wszystkiego Najlepszego dla uroczego solenizanta :*
Patk do morfologii pobiera się teraz krew z paluszka, jak się dziecko zagada zabawką to nawet nie poczuje. W labolatoriach przyszpitalnych tak robią, choćby w naszym mieście. Baryłka miał dwa razy tak morfo zrobioną i nawet się nie skrzywił
Tefal to dla mnie nie firma, słaba jakość, zepter jest niezniszczalny i chyba na całe życie. Albo taki prawdziwy wok. Tylko na razie mnie nie staćMoi rodzice mają komplet zeptera już ze 20 lat. Rewelacja.
Wowka kciuki za babcię! Swoją drogą masz szczęście, że masz jeszcze babcię. Ja już nieMama mojej mamy była taką prawdziwą babcią babcią, a gotowała tak, że wszystkie masterszefy mogły się schować. Często ją wspominam.
Wowka, Patk lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Feeva, trzymam kciuki
Ja nie uzywam bo u nas glowka byla troche zbyt podluzna i dobrze by było jakby sie jeszcze troszkę splaszczyla
Mam takie glupie pytanie xd Zmieniacie pieluche z samymi siuskami dopiero jak sa napeczniale czy wczesniej? Bo nie wiem czy nie za rzadko zmieniam malemu...Sela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatk dobrze, że walczysz o cyca. Ja uważam, że gdybyś dała mm to bardziej jako dodatek po cycu, i też by się katastrofa nie wydarzyła. Ale lekarz mówi, że jest dobrze to najważniejsze. Barbarka kiedyś będzie się cieszyła że tak słabo tyje
Kamcia spóźnione dla Piotrusia 100lat#
Wowka kciuki nadal za babcie i dobre wieści.
Katy ja zmieniam po macaniu ale jak np jest w jednym już 3h to zmieniam bez względu na zawartość.
Mój postanowił o 4 że jest wyspany, myślałam, że się rozplacze. Zabrałam do drugiego pokoju żeby taty nie obudził, pogadal i chyba 5:30 poszedł spać nie wiem bo ja sama już przysypialam...i zganiam to na to, że nie chciało mi sie go odkładać i spał z nami a o tej 4 postanowilam że jednak.do łóżeczka...kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWas denerwuja tescie, a mnie moj facet. Zero wyczucia. Mały budzi sie czesto rano na 20-40 minut i potem bez problemu zasypia i spi do 10. Dzis sie przebudzil, a ten podniosl rolete i filmik kreci dla mamusi, w ktorym udaje dobrego tatusia. I jeszcze swiatlo zapala, bo mu za ciemno. I męczy mi dzieciaka gadaniem. Z 20 minut zrobila sie półtora godzinna przerwa
On zawsze mi psuje wszystko.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/410dde7e4dae.png
Widzicie ta duża luke? To wynik debilizmu mojego faceta. Slow mi brakuje -
nick nieaktualny